[Ankara - MT]

soru:
pronun modluğunun iptal edilme gerekçeleri avatarına koydugu das kapital fotosuydu sanırsam.ki kaldıki bu kitap dünyada incilden sonra dünya dillerine en çok çevrilen kitaptır ve ençok satılan kitaptır. üniversitelerde ders kitabı olarak okutulur. herneyse pronun bu kitabın kapagını avatarına koyması site yönetimini haklı veya haksız rahatsız etmiş ve modluguna son verilmişti.
bugun ana sayfada dolaşırken yeni bir mod geldiğini gördüm.
pronun modluğuna son veren yönetimin bu yeni atadığı modun nickine
dikkatinizi çekerim

http://www.motosiklet.net/forum/sit...-teror-kullanicisinin-yonetime-katilmasi.html

bu ne perhiz bu ne lahana turşudur .
bu konuda bir açıklama yapılmasını haklı olarak beklemekteyim .
bu kafa karışıklığımı siz mt ankara dostlarıma paylaşmak istedim.

Kusura bakmayın, bana yakışmayan bir kelime ama forumda İT yazanları
barındıracaklarsa varsın aramızdan muhalif ama saygılı birkaç kişiyi çizsinler :farao:

Kim kime "it" demiş:silent: anlamadım bir şey. Aytaç biraz açarsan sevinirim.

soru:
pronun modluğunun iptal edilme gerekçeleri avatarına koydugu das kapital fotosuydu sanırsam.ki kaldıki bu kitap dünyada incilden sonra dünya dillerine en çok çevrilen kitaptır ve ençok satılan kitaptır. üniversitelerde ders kitabı olarak okutulur. herneyse pronun bu kitabın kapagını avatarına koyması site yönetimini haklı veya haksız rahatsız etmiş ve modluguna son verilmişti.
bugun ana sayfada dolaşırken yeni bir mod geldiğini gördüm.
pronun modluğuna son veren yönetimin bu yeni atadığı modun nickine
dikkatinizi çekerim

http://www.motosiklet.net/forum/sit...-teror-kullanicisinin-yonetime-katilmasi.html

bu ne perhiz bu ne lahana turşudur .
bu konuda bir açıklama yapılmasını haklı olarak beklemekteyim .
bu kafa karışıklığımı siz mt ankara dostlarıma paylaşmak istedim.

Cenkay Sana katılıyorum :cat: ilgili başlıkta yorum yaptım zaten.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pronun avatarı ile ilgili tartışma falan derken Emrahın da Onuru savunması sonucu
Emraha uzaklaştırılma verildi ama asıl uzaklaştırılması gereken kişi, belirli bir kişiye
söylemese bile, ulu orta İT yazan kişiydi. Ama şu an o arkadaş özgürce aramızda dolaşıyor :farao:

Ben artık bu konu hakkında ekstra bir şey söylemek istemiyorum, hepinize iyi sürüşler :cat: :cat:

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
komtan´isimli üyeden Alıntı
Terör kelimesi Latince terrere (korkutmak) sözcüğünden gelir. Arkadaşın nickinde ki terör ise alman müzik gurubundan geliyor..

Kitap mevzusuna girmeyeceğim, ilk cümlede "avatarına koydugu das kapital fotosuydu sanırsam" diyip iki cümle sonra "herneyse pronun bu kitabın kapagını avatarına koyması site yönetimini haklı veya haksız rahatsız etmiş ve modluguna son verilmişti." gibi kesin yargıya varmanız kendinizle ne kadar çeliştiğinizi göstermektedir.

Bu durum bir sanrı mıdır? Yoksa gerçek mi? Azzzz sonra

Açıklama yeterli gelmedi mi? Yönetimin kararları sizi memnun etmiyor mu? Paranızın hakkını alamadınız mı? Üye olurken size verdiğimiz sözler yerine gelmedi mi?

Zamanla pek çok kişi uygulamalarımızdan memnun olmadı, haklılar kafa sayısı kadar fikir çeşidi vardır aynı anda herkes memnun edemeyiz, onlarca farklı forum doğdu motosiklet.net üzerinden, herkes kendi doğrularını uygulamak istedi haklı olarak, özgür hür iradeniz ile kendinize, görüşünüze, düşüncenize daha yakın bulacağınız onlarca motosiklet forumu mevcuttur bundan dolayı

eh hergeleye kızıp da onunla aynı modda yazacaksanız sizin modluğunuz nerede kaldı?
istediğiniz ne? kimse ses çıkarmasın, bişi sormasın, bu mudur? mutlaka kendinize göre haklı sebepleriniz vardır. önemli olan bu kararınızda o caminanında fikirlerini dinlemeniz (dinlemeniz diyorum uygulamanız değil)
ve en azından basit de olsa bir açıklama...

diye yazdım bakalım beni de uzaklaştıracaklar mı???

1985 imizi de uzalaştırmışlar....:farao:

Son düzenleme:
aslında her şey havada, "astıysak biz astık ne olucak" türü bir yaklaşımın eseri olduğundan, Emrah'ın atılmasında bir mantık yok.

tartışma başlıklarından birinde R3N (Eski Ankaralı, şimdiki İstanbullu Evren), Emrah ve ben; BBRR'nin ve bize sataşan birkaç üyenin açığını yakalayıp bombalamıştık ortayı.

BBRR (yani bir başka mod) Kalın harflerle argoyu ima eder şeklinde "öyle kavanoza böyle turşu" dedi. Biz yakalar yakalamaz başlığı uçurdular ve sildiler. Görülmesin ima diye. Yani bir nevi oldu bittiye getirdiler.

Üstüne gittik, sonra Emrah "Onur olmazsa ben de olmam" dedi ve hemen attılar. Oysa beni atmadılar. Sonra da "kendi isteğiyle ayrılmış havası kattılar Emrah'a"

evet onur nedir ne değildiri geçti bu...... bu kadar kaba saba adamların moderatör olduğunu da bilmiyordum açıkcası...... en iyi deyimle hazımsızlar....

"Altı üstü motosiklet sitesi" dediği siteyi küçümseyen bir kişinin o zaman orada ne işi var? üstelik mod olarak. :farao: bende hiç yakıştıramadım.Herkes bir birini yargılayıp infaz etseydi kanuna küreğe yöneticiye ne gerek vardı.Yönetici konumundaki insanların çok hassas ve sabırlı olması herkese eşit davranması lazımdır.

tartışmanın geçtiği sayfa kilitlenmiştir.
anlamlandıramadım.
böyle tecrübeler kişileri tanımak için iyi tecrübeler oluyor.
hayırlısı diyelim

http://www.motosiklet.net/forum/sit...nicisinin-yonetime-katilmasi.html#post1262602

Tüm mesajlarıda silmişler:farao: orantısız güç kullanılıyor insan hakları mahkemesine müracat edelim:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar