[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lem bir gece erken yattık çizik yemiş herkes neler oldu bea :silent: bir şey anlamadım. Berber neden çizik yedi :silent:
Ankara Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne olmuş burda vayy adam zaten arada bir yazı yazıyodu :farao:

onur sen ne yaptın yönlendirdin mi? yönlenmemiş gibi duruyoda ondan bide sunu tam gönder bana ben senin dediğin gibi yaptım ama [email protected]

Son düzenleme:
Günaydın millet hayırlı işler herkesin kazancı bol bereketli olsun.Akşam akvaryumun suyunu değiştirdim yine tam temizlenmedi hafta sonu komple temizleyeceğim. Güya kendime zaman ayıracaktım.Bu gidişle karaoğlana da binemeyeceğim:queen: acaba çaktırmadan balıklara süikastmi yapsam acaba:pl:
grnt014ef8.jpg

grnt019pf7.jpg

gerçekten biri açıklarsa sevinirim.
uzaklaştırılma nedeni belirtilmemiş.
mt ankara forunuma bi bakındım ama bişi anlamadım?

Günaydın millet hayırlı işler herkesin kazancı bol bereketli olsun.Akşam akvaryumun suyunu değiştirdim yine tam temizlenmedi hafta sonu komple temizleyeceğim. Güya kendime zaman ayıracaktım.Bu gidişle karaoğlana da binemeyeceğim:queen: acaba çaktırmadan balıklara süikastmi yapsam acaba:pl:
grnt014ef8.jpg

grnt019pf7.jpg

O akvaryumun ışığı çok fazla sanki? Fazla ışık da camları yosunlandırıyor

gerçekten biri açıklarsa sevinirim.
uzaklaştırılma nedeni belirtilmemiş.
mt ankara forunuma bi bakındım ama bişi anlamadım?

Ben de şimdi farkettim? Emrah uzaklaştırıldı mı :silent: enteresan: (

Son düzenleme:

akvaryum dertdir abi zamanında bende dükkan açcak kadar balık vardı suyu kokar ilgi isterler neler neler

dün gece birsürü topink açıldı kapandı pro ile ilgili, mesajlarda fazla geyik dönmesiyle ilgili, emrahda o ara muhalif laflar etmiş ufak tefek galiba, ondan dolayıdır wurdular emrahı. yoğun bakımda imiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaka bir yana tadında bırakmak lazım yöneticiler ile bu kadar polemiğe girilmez yoksa adamı böyle çizerler işte:cat:

Kusura bakmayın, bana yakışmayan bir kelime ama forumda İT yazanları
barındıracaklarsa varsın aramızdan muhalif ama saygılı birkaç kişiyi çizsinler :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar