[Ankara - MT]

şunu çevirin biriniz arkadaşa :p

Suggestion: lets try to put our heads together to come up with a list of problamatic parts on the 640 Adventure. If everyone with this bike would list everything that broke on their bikes, I could try to compile this list. I don't want you to include common wear items such as clutch, brake pads, etc... unless they occured at an unreasonable mileage.

My bike: 2000 KTM 640 Adventure-R
current KM: 34,000
problems:
- CDI unit (low/hi octane version) at 15,000 KM after I bought it

- front wheel bearings

- clutch cable at 25,000 km

- one of the fork seals at 20,000 km

- front(engine) sproket came loose, which caused the seal to leak, then tear along with the o-ring behind it 24,000 km

- Intermediate starter gear (52T) broke at 33,000 km

hadi kafa kafaya verip 640 adventurenin problem yaratan kısımlarını listeleyelim
eğer herkes motorlarındaki bütün bzuklukları listeleyecekse bu listeyi yapmaya çalışacağım
ama gereksiz şeyleri listelemeyelim örneğin debriyaj, fren pedalı vs..
benim motrum 200 model ktm 640 adventure, 34 bin km de şu an
1. 15 bin km deyken CDI oktan düzenleyen üniteyi satınladım
2. ön lastik dayanağını (ne demek anlamadım ama)
3. 25 bin km de debriyaj kablosunu
4. 20 bin de çatal contalarından birini
5. tapanın sızdırmasından dolayı önde motor zincir dişlisi gitti,
6.24 binden sonra o-ring koptu
7. ortada bulunan marş dişlisi 33 de kırıldı.........

Bizi unuttu demeyin ey Ankara ahalisi. Geçen ay tekrar baba olma şerefine nail oldum.:) Gecemiz gündüzümüz küçük kızımız Zeynep Nur ile doldu.:rendeer: Anlayacağınız en kısa zamanda aranızdayım.

çevir die diil yau :mrgreen: merak eden bakabülü anlamında :)
len sakat moderatör adamın niye moralini bozuyon???

bırak aramızda bi de ktm li olsun... güleriz...........:p

yau haşat motorları buluyo buluyo, "alma" diyoz "alcam" diyo. Boşa masraf etmesin istiyoruz, sevdiğimizden anlayacağın :)

Metin Usta'dan sorun bu motoru. Tulu oraya götürür motorunu. Temizdi zannımca :cat:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
pahalı bunlar yaa o paraya ben olsam başka bişeye bakarım...

ya olum sen almican ben almicam kim alacak bu motorları.. herkezin kalbinde bi motor var... bak sülümanıma benimle aynı kalpten gs 1200...
bırakın o da KTM sini alsın.... yapmayın yavrılar yapmayınn.... o da bizden..... alsın bozsın yaptırırız.................metin usta sağolsun

ya olum sen almican ben almicam kim alacak bu motorları.. herkezin kalbinde bi motor var... bak sülümanıma benimle aynı kalpten gs 1200...
bırakın o da KTM sini alsın.... yapmayın yavrılar yapmayınn.... o da bizden..... alsın bozsın yaptırırız.................metin usta sağolsun

falcon alsın falcon süreriz beraber nasıl olsa ben alamıycam :)

http://www.sahibinden.com/efe_den_ikinci_el_nx4_falconWQQaXQQ10701283WQQpXQQdisplayitem bak 6300 aldılar 7100 satıyolar

gerçi bunada bu para verilmez ama

bak xt var hemde siyah :)

http://www.sahibinden.com/2005_model_5000_km_deWQQaXQQ10641787WQQpXQQdisplayitem

bu motor pronun mu yaa ??

Motorumla kaza yaptığım için değişmesi gereken parçaları vardır. Ön amortisörleri eğildiği için değiştirilirse iyi olur, birkaç da grenajında kırık var. Toplamda 1000 YTL masrafı var. Önümüzdeki sezona kadar satılmazsa kendim yaptırıp binmeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
Bizi unuttu demeyin ey Ankara ahalisi. Geçen ay tekrar baba olma şerefine nail oldum.:) Gecemiz gündüzümüz küçük kızımız Zeynep Nur ile doldu.:rendeer: Anlayacağınız en kısa zamanda aranızdayım.

Allah analı babalı büyütsün. Hayattaki en güzel mutluluklardan biri:)

iş başvurularını buradan yapıp görüşmeye git-gel derim ben :cat:

Ben oralarda öz hakiki proti motoru açmayı planlıyorum.

Hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler... Allah (CC) analı babalı büyütmek nasip eylesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KTM_Action.jpg

kalbimi feth ettin güzelim sen ne şeker şeysin ölee::friends:

kalp_resimleri.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar