[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şişt chat odasına dönmüş burası hacılar :p

Selam millet,
Motosiklette Hiç eksik bitmiyor bir kaç parça ihtiyacım var en uygun nereden alırım fikri olan varmı? Marka model tavsiyeniz?
1-Depo üstü küçük çanta(cüzdan,cep telefonu,ruhsat,anahtar vs.koymak için)
2-Bot
3-sis far(varaderoda,GS 1200 lerde görmüştüm)

süleyman abi biraz daha beklemeni tavsiye ederim beklediğine değecek :cat:

Son düzenleme:
Selam millet,
Motosiklette Hiç eksik bitmiyor bir kaç parça ihtiyacım var en uygun nereden alırım fikri olan varmı? Marka model tavsiyeniz?
2-Bot

arama canta bende var..........................

Selam millet,
2-Bot

abi en iyisi olsun diyosan depo üstü çanta bende givi var , biraz pahalı ama çoğ sağlam :) (60 euro) , bot için ise bende sidi b2 var ama senin motora pek uygun değil sana oxtar hp goratex touring botu öneriyorum abi , sis var konusunda ise cahilim :p

Selam millet. Ben gezi olayını abartıp kıbrıs a geçmeyi düşünüyorum. Buradan deniz otobüsü varmış. Motoru götürme şansım olmayacak galiba. Önce deniz otobüsüne koyup koyamayacağımı öğreneceğim. sonra da eğer götüremezsem bakım için buradaki mondial servise bırakıp gitmeyi düşünüyorum.

Başka fikir verebilecek varmı?
Kktc de şuraya git burayı gez diye tavsiyeniz varmı?
Oradan bi isteğiniz arzunuz varmı?.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam millet. Ben gezi olayını abartıp kıbrıs a geçmeyi düşünüyorum. Buradan deniz otobüsü varmış. Motoru götürme şansım olmayacak galiba. Önce deniz otobüsüne koyup koyamayacağımı öğreneceğim. sonra da eğer götüremezsem bakım için buradaki mondial servise bırakıp gitmeyi düşünüyorum.

dön artık özledik seni :wiinkk: sensiz çekilmiyor pastaneler :p

Eskişehir'den selamlar :) şöle bi göz atıyım derken göz misafiri oldum :mrgreen::mrgreen: kktc'nin gezilcek yeri çok :) orda askerlik yapmış birisi olarak girne'de biçok yer var gezilecek. gazimagusa'da da bi çok savaştan kalma yerler var :) lefkoşe'de de biraz çarşı var işte. :)heyecanlanarak geziyorsun resmen :) motorunu da götürürsen harika olur. ben en son geçen sene nisanda ordan ayrılırken 2,15'lerdeydi benzin kaç oldu şuan bilmiyorum :) burda forumda gilera nexus 500'ü olan kıbrıslı bi arkadaş vardı denkgelirsen o daha aydınlatır seni kardeşim :)

MT Ankara'ya kazasız bol km'ler dilerim :) iyi seyirler :)

Merhaba arkadaşlar biraz önce çankaya cinnah caddesine giderken sanırım motorumun kayışı koptu bende ordan aşa boşa aldım Sıhıye de ankara ünivtesinin içine bıraktım. yarın bişeyler yapıcam önereceğiniz bir tamirci var mı motoru ordan alıp yapabilicek.Belki forumlarda bahsedilmiştir kusura bakmayın arama yaptım ama pek bişey bulamadım.

Merhaba arkadaşlar biraz önce çankaya cinnah caddesine giderken sanırım motorumun kayışı koptu bende ordan aşa boşa aldım Sıhıye de ankara ünivtesinin içine bıraktım. yarın bişeyler yapıcam önereceğiniz bir tamirci var mı motoru ordan alıp yapabilicek.Belki forumlarda bahsedilmiştir kusura bakmayın arama yaptım ama pek bişey bulamadım.

scooter'ı nasıl boşa aldın :silent: :)

yaa boşa aldım derken zaten kayış kopuk yokuş aşağı salladım gittim.boşta gibi gidiyor. Bide normalde de yokuştan inerken hep boşa alırım :)

HEYYY MİLLET S.A BENDE YENİ GELDİM SAYILIR MT YE SCOOTERİ VE SONRA EHLİYETİ ALDIKDAN SONRA İNŞ GEZİLERDE SİZLERİN YANINDA OLACAĞIM ADIM BURAK YAŞIM 18 SEVİYOMM BEN BU MT Yİ YAWWWWWW:mrgreen:

HEYYY MİLLET S.A BENDE YENİ GELDİM SAYILIR MT YE SCOOTERİ VE SONRA EHLİYETİ ALDIKDAN SONRA İNŞ GEZİLERDE SİZLERİN YANINDA OLACAĞIM ADIM BURAK YAŞIM 18 SEVİYOMM BEN BU MT Yİ YAWWWWWW:mrgreen:

aramıza hoşgeldin kalıcı olman temennilerimizle :cat:

Son düzenleme:
Abooooowww nirede bu Ankara mt yafuuu?

Herkes tatilemi kaçtı yoksa :cherry:
Umarım herkes iyidir. Özledim sizleri beaaa... Kendinize iyi bakın....

dön artık özledik seni :wiinkk: sensiz çekilmiyor pastaneler :p

Abi sanırım 1 hafta sonra döneceğim. Kafanı dinle işte ben yokken. Gelince başını ağrıtmaya devam edeceğimdir.

Eskişehir'den selamlar :) şöle bi göz atıyım derken göz misafiri oldum :mrgreen::mrgreen: kktc'nin gezilcek yeri çok :) orda askerlik yapmış birisi olarak girne'de biçok yer var gezilecek. gazimagusa'da da bi çok savaştan kalma yerler var :) lefkoşe'de de biraz çarşı var işte. :)heyecanlanarak geziyorsun resmen :) motorunu da götürürsen harika olur. ben en son geçen sene nisanda ordan ayrılırken 2,15'lerdeydi benzin kaç oldu şuan bilmiyorum :) burda forumda gilera nexus 500'ü olan kıbrıslı bi arkadaş vardı denkgelirsen o daha aydınlatır seni kardeşim :)

MT Ankara'ya kazasız bol km'ler dilerim :) iyi seyirler :)

Dostum sağolasın verdiğin bilgiler için teşekkürler. Kıbrıs işi hikaye oldu. Motor için pasaport ve gümrük gerekiyormuş ayrıca yol parasıda biraz fazla. Ankaradan uçakla gitmek en güzeli gibi gözüküyor.. :queen::cherry:

Son düzenleme:
2+1marley - L omorfoda yüz, magosada beşyüz
czzt bzzt tın tın tın
nadeempashapaki içdonusatarmıki?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fırat ne diyorsun sabah sabah p.tesi sendromunda mısın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar