Ankara uyursa ,diğer iller ne yapsın ( imam cemaat smileysi ):queen:
murat abi glaza oçin krasiviye![]()
murat abi glaza oçin krasiviye![]()
beni tavlamıyacaksın lem git onu bir bayana söyle![]()
Ankara seni bi severse... Yürekten sever![]()
Diğer il gruplarından gelenler yanlış anlayacak, hepimiz yargılanacağız sizin yüzünüzden![]()
neden yargılanalım biz paşa değiliz ki![]()
neden yargılanalım biz paşa değiliz ki![]()
alırlarsa tek sorumlu sensin senide ispiyonlarım, nede olsa çete başısınEsenboğa'da alırlarsa ekip arabasına görürsün![]()
alır5larsa tek sorumlu senside ispiyonlarım, nede olsa çete başı sensin![]()
rusca ders başlıyor:
dıbrıçka mıbrıçka: haydi gel ben hazırım sende durum nasıl:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Doktor daha Türkçe'yi bilmiyor çıkmış Rus'ça ders vermeye kalkıyor :queen::queen::queen:Doktor bu M. Ali Erbil rusçası olmuş biraz...![]()
Ankara seni bi severse... Yürekten sever![]()
![]()
Diğer il gruplarından gelenler yanlış anlayacak, hepimiz yargılanacağız sizin yüzünüzden
Adanalı ben bu mesajda azbiraz tehdit sezdim ama neyse![]()
sen çağır 5 dakkaya gelir seni kurtarırım.biliyon ben her daim yolarda ve çağırıldığında 5 dakkaya ordayım.alırlarsa tek sorumlu sensin senide ispiyonlarım, nede olsa çete başısın![]()
sen önce doğru düzgün yazmayı öğrenpis Batman Petrol Spor'lu
![]()
Ben doğru yazıyorumda sen editleyip yanlış şekle getiriyorsun pis hobareytör![]()
Bu rusça öğrenenler,akköprüden etlik tarafına giderken,akköprüden indikten sonra sola baksınlar,hep rusçayada gerek yok ,ana dilimizi biliyolar,
pro beni tehdit edemez ederse ne olacağını bilir dimi prooooooo:cherry:
işim yok seninle mi uğraşacağım Rainman![]()
inanmıyan gitisn bir rus bulsun dıbrıçka mıbrıçka lanskovmeneDoktor daha Türkçe'yi bilmiyor çıkmış Rus'ça ders vermeye kalkıyor :queen::queen::queen: