Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaramı deşmesen olmaz sanki dimir:
:queen:
gelince hayrına gidip Eskişehir'e getireceğim senin şu düldülü
Yaramı deşmesen olmaz sanki dimir:
:queen:
ben gelirim hatta motorlan gidelim ben artçı alırım seni sonra kapıp getiririz motoru nasıl fikir olmaz mı:?
gelince hayrına gidip Eskişehir'e getireceğim senin şu düldülü![]()
ben gelirim hatta motorlan gidelim ben artçı alırım seni sonra kapıp getiririz motoru nasıl fikir olmaz mı:?
iyi fikir :cat:
düldül değil yaaa siyahlimuzin
Ben mışıl mışıl uyurkene siz benim motosikletim için ne güzel planlar yapmışsınız öyle :cherry:
ara duraklar sayılmaz vardığın yer antalya sen artıkın antalya mt motorcususun.Abi konya ya da uğramıştım o zaman ne olur?
bende yavaş yavaş siyah veya kırmızı limuzin arıyorum.
mavi de olur mavi beyaz kask alırız bide ...
aklınızda bulunsun tekliflere açığım![]()
Biz plan yaptıkta senden cevap yok hala. Sadece ağla dur siyahlimuzinim diye icraatını görelim getirmek için![]()
bin9yüz85 arkadaşlar senin limuzini getircekler ya acaba ben de onlarla gidip dönsem de makam bölümündde otursam mı ki?hayatımda hep bir limuzinle gezip millete hava atmak istemişimdir.
şöle büyükce bir otelin önüne çekecem şöför gelip kapıyı açcak,yerde kırmıuzı halı felan....:queen::queen:
aklınızda bulunsun tekliflere açığım![]()
Yalova'ya kimler gelecek bakayım
eveet gidenler sıraya dizilsin.ben gitmeyecem galiba.Yalova'ya kimler gelecek bakayım
Ne yalovası beeee oturun oturduğunuz yerede.:farao:Kıçınıza keneleri yapıştırıp gelmeyin birde sizinle uğraşmayalım.:queen::queen::queen:
Yalova'ya kimler gelecek bakayım
süleyman abi sen sat moturu ss al keneler caddeye çıkmıyolarmış şimdi alt yazı geçti:queen:
yalova
malova
dalova
salova
kalova
gitova
bakova
yatova
kalkova
çatova
çutova
eva hergizova ve
nigar talibova :queen: :queen: :queen: triger sıyırdım yine:queen:
Sen daha yola çıkmadın mı lem. Hadi git![]()
gidemedim hala yaw bizimkiler bi türlü hazırlanamadılar peh kadın milleti işte adamı deli ederlerr:
r:
emrah o avatardaki mutlu çift senin müşterilerden mi?gidemedim hala yaw bizimkiler bi türlü hazırlanamadılar peh kadın milleti işte adamı deli ederlerr:
r:
emrah o avatardaki mutlu çift senin müşterilerden mi?
bu arada yalova il oldu esprisi kalmadı kaymakamla alakalı atasözünün.
kim sevmezki yalova valisini daha.