Cemo ama neler kaçırdığını bir düşün :silent:pro yanlış yazmışım kusara bakma gelmek :rendeerk.
kendin alacaksın götüreceksin Metin usta takacak, aksesuar yok Metin ustada. Onur'un aldığı kornadan al bence çok güzel, sesi duyan kamyon geliyor sanıyor. Eğer alacaksan iki tane sipariş et bende alacağım çünki gelince :rendeer:Günaydın Angara lılar.Şu meşhur Metin ustanın yeri nerde yarın karaoğlana havalı korna taktırmayı düşünüyorum.Metin usta da aksesuar varmı? sis far,çakmaklık şarjı vs. Acil cevap lütfen!...
Kornayı nerden alacağız :silent:tarif içinde teşekkürler çok aydınlandım murti.
Gürsellllllllllllll koçum nerdesin sen bu tarif konularında iyisin Anatolia yı tarif ettiğin gibi Metin ustanın yerini de bir tarif etsen kardeş şöyle resimli mesimli olsun.
Onur'la irtibata geç korna için. Netten almıştı gerçekten güzel bir korna stebel marka. Sipariş verirsen iki tane ver bende alacağım çünkü :wiinkk:Kornayı nerden alacağız :silent:tarif içinde teşekkürler çok aydınlandım murti.
Gürsellllllllllllll koçum nerdesin sen bu tarif konularında iyisin Anatolia yı tarif ettiğin gibi Metin ustanın yerini de bir tarif etsen kardeş şöyle resimli mesimli olsun.
Anaaaaaaa gimat kavşağında inşaat :silent:var nasıl gireceğiz oraya ya :silent:doğru dürüst adres verinsener:hangi sokak hangi cadde gimat dediğiniz yer küçük bir yer değilki deli dana gibi sıcakta arayıp durmayım.:queen:
Yaaaaaaaaaaaaaaa Bende Bi Ankaraki Olarak Burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
arkadaşlar buluşalım nerdesiniz
süleyman tezim doğru çıktı:Yavvvv millet birşey diyeceğim,Ben bu thişörtleri giyersem herkes dalga geçer milletin ağzına sakız olurum.Maymunların evrim geçirmiş hali motorcularmı diye? Öndeki resim bariz saçma yavvv silsemdemi giysem acaba:silent: yada tam olarak bu ne anlama geliyor söyleyinde bizde ona göre açıklama yapalım.
Buyruuuuuuuuuun......
Beyler yalnız metin ustanın yerini tam olarak bilmiyorum o yüzden gimat oto sanayinin yerini göstereyim. Bilenler metin ustanın yerini bu resimlerde gösterir sanırım...
Resimleri büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
Gürselciğim tarif için teşekkürler.Ama vazgeçtim taaaa oralara gidemem sıcakta yol çalışması var birde.(Ne oluyo lan bana Gürsel sendenmi bulaştı len ben gidemem edemem demezdim.:queen![]()
buyrun yerini belirten çizgilerle birlikte ahanda burası...
![]()
buyrun yerini belirten çizgilerle birlikte ahanda burası...
![]()