- Konu Yazar
- #6,321
bana kalırsa gitme. Grupla hiçbir uzun yol tecrüben yokken, tek başına uzun yola çıkmak riskli.
bana kalırsa gitme. Grupla hiçbir uzun yol tecrüben yokken, tek başına uzun yola çıkmak riskli.
Yafu şöyle 40-50 ile sağdan sağdan 14-15 saatte gitsem diyorum. Dinlene dinlene...
Ümmet abi burada olsaydı onu kafalar beraber çıkardık yola.. :queen:![]()
Sizce benim gibi bir tatlı su motorcusu motoruyla beraber yavaş yavaş Antalyaya gidebilir mi?
gürselcim.bu sıcaklar seni bozar.40-50 ile gitmeye kalkarsan yolda hiç bir şey olmasa bile sıcaktan erirsin.üstelik bir de durup mola felan verecen ki bu durumda yol 20 saatte anca biter(tahminen 600 km ye göre).Yafu şöyle 40-50 ile sağdan sağdan 14-15 saatte gitsem diyorum. Dinlene dinlene...
Ümmet abi burada olsaydı onu kafalar beraber çıkardık yola.. :queen:![]()
problem dinlenmekte değil, dediğin gibi bir arıza çıksa ya da lastiğin patlasa ne yapacaksın? Arka lastiği sökmeyi biliyor musun mesela?![]()
Baklava varsa çarşamba Anatoliadayım :cherry:
Gürcel abi kırk yıl düşünsem senden böyle bir soru duyacağım aklıma gelmezdi![]()
gürselcim.bu sıcaklar seni bozar.40-50 ile gitmeye kalkarsan yolda hiç bir şey olmasa bile sıcaktan erirsin.üstelik bir de durup mola felan verecen ki bu durumda yol 20 saatte anca biter(tahminen 600 km ye göre).
gürsel bak ne dicem.gel senle bir ege ve akdeniz turu yapak.şöle 2-3000km lik bişey.bunu şöyle 15-20 güne yayarık.çadırlı yani.günde de 150-200 km hesabı.yumşak yumşak.sağdan sağdan.belki ankaradan bize katılacak başka arkadaşlar da çıkar mı ne?Ya arıza yaptığı yerde en yakın mondial servisine telefon eder kamyonla falan götürürüz diye düşünmüştüm.
Aytaç hayat öyle yada böyle geçiyor yafuuu. Bişeyler yapmadıkça, denemedikçe ne anlamı varki yaşamanın?
Benim için cidden sınırlarımın ötesinde bir hareket olur eğer başarabilirsem.
Yafuu doktor yol müsait olunca illaki gazı kökleyeceğim ( köklesem köklesem 80-90 gidiyor ya neyse) 20 saat sürse ne olacak yafuuuu? Olmadı yarı yolda mola veririm iki günde giderim.
Arkadaşlar kızmazsanız bir soru soracağım...
Sizce benim gibi bir tatlı su motorcusu motoruyla beraber yavaş yavaş Antalyaya gidebilirmi? Daha doğrusu gideyi mi? Gitmeyeyim mi? Ben karar veremedim... Kafama takılan tek şey kaza yapma ihtimali falan değilde sadece arıza yaparsa ne halt yerim onu düşünüyorum.
abicim gidersin hiç de sorun olmaz keyifli keyifli gidersin, yolun çogu da çift şerit, öyle 15 saat falan da sürmez geçen sen arkadaşım gitti, oda ilk defa gitti, oda lastik değiştirme bilmiyodu lastik patladı hiç elini sürmedi aradı geldiler söktüler yaptılar gönderdiler...yok bu olur yok şu olur diye de vazgeçme bence, sabah erkenden yola çıkarsın serin serin halledersin gıcık olan bölümü
sana tek diyeceğim toroslardaki mıcıra dikkat...
kolay gelsin...
bu cümlelerden anlaşılıyor ki, başına bir iş gelirse Er6iNbay sorumluluk almaya hazır.
Yürü beeeee :queen:
abicim gidersin hiç de sorun olmaz keyifli keyifli gidersin, yolun çogu da çift şerit, öyle 15 saat falan da sürmez geçen sen arkadaşım gitti, oda ilk defa gitti, oda lastik değiştirme bilmiyodu lastik patladı hiç elini sürmedi aradı geldiler söktüler yaptılar gönderdiler...yok bu olur yok şu olur diye de vazgeçme bence, sabah erkenden yola çıkarsın serin serin halledersin gıcık olan bölümü
sana tek diyeceğim toroslardaki mıcıra dikkat...
kolay gelsin...
bu cümlelerden anlaşılıyor ki, başına bir iş gelirse Er6iNbay sorumluluk almaya hazır.
Yürü beeeee :queen:
senin gibi gitme demicez ya gitsin tabe,
sorumluluk konusuna gelince kimsenin sorumluluğunu almam ama gerekirse yardıma gideriz, sana tavsiyem sende kimsenin sorumluluğunu alma canım benim
garmin nuvi gpscim benim...
Antalya ne ki, Mısıra bile gidersin, yeterki istee..
Bu arada kafama takıldı, arka lastiği nası sökecez ya, bisikleti ters çevirir, anahtarla lastiği sökerdim, 200 kg lık aletin lastiğini arazide nasıl değiştirecez merak ettim bak şimdi.
Adam 25 yaşında turp gibi delikanlı, masada arkadaşlarıyla yemek yiyor hapşırıyor ve beyin kanamasından gidiyor. Yani demem o ki biz elimizden gelen özeni göstereceğiz ama gerisi alın yazısı.
( Aman geziye gitmeyeyim aman dışarı çıkmayayım bişey olur dersek ohoooo ne anladım ben bu hayattan?)
Dikkat edersen, "gidemezsin" demiyorum. "gitmemelisin" diyorum :cat:
Abi ben toplu şürüş olayını pek sevmiyorum. Yani yanımda başka motor varken bile rahatsız oluyorm. ( Motorcu milleti kardeşim ne zaman ne yapacağı belli olmuyorkiii...)
Tamam pro sen hangi otobüs firmasını tavsiye ediyorsun onu söyleyiver bi zahmet.... :queen::queen:
Hemen gitmeyeceksen eğer, önce hafta sonları bizimle birkaç geziye gel :cat:
lem Türcellim gel beraber gidselim diyeceğim ama seninde dediğin gibi kıl adamın birisin sen. Yolda kesin beni sinir edersin bende seni vururumhadi olaysız vardık diyelim sen kesin denizede girmezsin eririm diye o zaman zaten seni vurmak farz olur
![]()
lem senin mevzu artık tatlı su motorculuğundan çok daha öte bir yerlere geçmiş. Seni tatlı su motorcuları bile kabul etmez benceVur be abi noooolcek? canımız senden kıymetli değilya....
Abi sen kafayımı çizdin? Denize girilirmi yafuuuu? birsürü mikrobu var ıvırı var zıvırı var. Pis su, dalga alır götürür, yok ayağına bişey batar, yok kramp girer, yok nefesin kesilir ben gelemem abi öyle zor işlere... Baştan konuşalım işine gelen varsa buyursun beraber gidelim.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::cherry: :queen:
Abi ben de öyle düşünüp gideyim dedim ama procancan cana can can önce gel beraber takılalım diyor. Adam bilmiyorki ilk gezide ben onların burnundan getireceğim. Daha bendeki potansiyelin farkına varamadı o. Bırak gideyim tek başıma herkes kafasını dinlesin dimi abi? :cherry:sen tek tabanca takılmaya devam et senin neslin tükenmiş artık![]()
Bu arada 12 temmuzda Ankara'dayım o hafta toplaşmayı 14 temmuz p.tesi günü yapalım sizleri özledim. Tatlıda getireceğim :cat: