[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bende özledim. Geri sayım başladı artık

Hepinize Merhabalar.. Biz de Ankaraya döndük ve çarşamba günkü buluşmayı iple çekiyoruz. görüşmek üzere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hepinize Merhabalar.. Biz de Ankaraya döndük ve çarşamba günkü buluşmayı iple çekiyoruz. görüşmek üzere...

Hoşgeldiniz Orhun abicim, ben de Orhun abilerle telefonlaştın mı diye Emraha soruyordum,

artık sık sık görüşmek ümidi ile, Ayşe ablaya sevgiler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Darısı benimde başıma bende özledim Ankara'yı

eller ne alemde abicim, tekrardan geçmiş olsun çabuk iyileş emi...

eller iyi Erginim Bayım. İyileşti sayılır artık. Pazar günü sağ elimdende ameliyat oldum kurtuldum haftaya p.teside dikişler alınır artık :wiinkk:

başka yermi bulamadında anatolia ya gidiyosun beyefendi geleydinde şu afiş işini halletseydik :)

Herkese merhaba,

Yeni üyeyim. Tek başıma dolaşmaktan sıkıldım, arada bir sizlerle gezilere katılmak isterim. Nasıl?

Herkese merhaba,

Yeni üyeyim. Tek başıma dolaşmaktan sıkıldım, arada bir sizlerle gezilere katılmak isterim. Nasıl?

hocam sitenin duyurular bölümüne bakabilirsin! çarşambaları bahçelide anatolia cafede buluşuyoruz! 18:30 gibi gelirsen bekleriz !:cat:

Herkese merhaba,

Çarşamba günü Anatoli cafeye Hacıbaba'dan 1 tepsi fıstıklı baklavayı kap gel.:bounce:İkinci görev bilare bildirilecektir.Üçüncü görevden sonra teste tabi tutulacaksın geçersen gezilere katılabilirsin:queen: Nasıl?:bounce:

hocam sitenin duyurular bölümüne bakabilirsin! çarşambaları bahçelide anatolia cafede buluşuyoruz! 18:30 gibi gelirsen bekleriz !:cat:

Teşekkürler... Gelmeye çalışacağım...

Çarşamba günü Anatoli cafeye Hacıbaba'dan 1 tepsi fıstıklı baklavayı kap gel.:bounce:İkinci görev bilare bildirilecektir.Üçüncü görevden sonra teste tabi tutulacaksın geçersen gezilere katılabilirsin:queen: Nasıl?:bounce:

Süper valla ne diyim? Tek başıma takılmaya devam etsem de olur heralde... :mrgreen:

Son düzenleme:
Vadi baklavayı duyunca kaçtı:cyclopsan gel gel hadi 2 kğ.olsun.:cherry:Tepsiden vaz geçtik.:bounce:

Arkadaşlar kızmazsanız bir soru soracağım...

Sizce benim gibi bir tatlı su motorcusu motoruyla beraber yavaş yavaş Antalyaya gidebilirmi? Daha doğrusu gideyi mi? Gitmeyeyim mi? Ben karar veremedim... Kafama takılan tek şey kaza yapma ihtimali falan değilde sadece arıza yaparsa ne halt yerim onu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar