[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aytaç Emrah'a daha fazla saygısızlık yapılmasına gönlüm razı olmadı.

Keşke gereksiz mesajlar silinseydi de taziye topiği açık kalsaydı ya abi, onu hiç unutmayacağız :salut:

Keşke gereksiz mesajlar silinseydi de taziye topiği açık kalsaydı ya abi, onu hiç unutmayacağız :salut:

Aytaç konu tamamenmi silindi kilitlendimi bilmiyorum.Ben sadece kilitlenmesini rica etmiştim.olmazsa Onurla görüşüp tekrar konuyu görebilirmiyiz bilemiyorum.

Arkadaşlar, bende Ankara'danım. MT yi takip ediyorum ama bir türlü buluşmalara katılamadım. İçim parçalandı. Gözlerim yaşardı. Allah rahmet eylesin. Her motorcu kazaya kurban gittiginde bendende birşeyler gidiyor dostlar.
Bülent
950 ADV

doktor yanlış anlaşıldım galiba
üzüntümden yazdım, kaza ile ilgii yorum yapmak için değil
evde başına bişey gelse neden dışarı çıkmadın derdim
öyle bir ruh halindeyim...
arkadaşım tepki koymadım.sakın yanlış anlama.ama kazanın nasıl olduğunu bir gün öğrenirsek tabii ki bizler de yada yeni başlayan dostlar da bunu bir yaşam tecrübesi olarak kabul edeceğiz.ama şu aşamada cidden ne olduğunu ben bilmiyorum,şahit yok,olay yeri ekibinden jandarmanın gece vakti orda ne görüp ne yazdığını da bilemeyeceğiz.
eğer bir şekilde doğru bilgiye ulaşılırsa bizlerle paylaşılması en doğru hareket olacaktır.

Akşam Düğünden sonra Gölbaşı dönüşü trafik berbattı.Bir sürü kaza vardı.Piknik dönüşü Trafik o biçim.Otoban ıssız diye girmedim.Ama girmediğimede pişman oldum rampa yukarı dur-kalk birde tam sol şeritte giderken kamyoncu ani şerit değiştirip önüme geçti.Allahtan süratli değildim.Aklıma gelen tüm küfürleri saydım.Arkadaşlar hızınızı ve önünüzdeki araçla olan mesafenizi iyi ayarlayın.Malum motosikleti adam yerine koyan yok.Bu adam durabilirmi? duramazmı düşünen yok.

arkadaşlar bu çarşamba günü mt toplantımızın her zamanki yerinde ve her zamanki katılımdan daha fazla sayıda insanla emrah kardeşimizi anma niyetiyle ve bir defa daha biz motor sevdalılarına bazı şeyleri hatırlatma amacıyla yapılmasını sizlerden rica ediyorum.ve lütfen sizlerden ricam bırakamayacağınız işler dışındaki işler dışında aramıza katılıp en azından bir 10 dakka dahi vaktinizi bu toplantıya ayırmanız olacaktır.
unutmayın eğer emrah hayatta olsaydı bu toplantıya yarım saat geçte olsa gelecekti,ve hepimizi tek tek selamlamadan gitmeyecekti.

bir mod onay verirse çarşamba günki toplantı meselesiyle ilgili bir başlık açtım.
başlık açılırsa eğer dışardan gelmek isteyecek arkadaşlar da var onlara da bilgi vereceğim.

bir mod onay verirse çarşamba günki toplantı meselesiyle ilgili bir başlık açtım.
başlık açılırsa eğer dışardan gelmek isteyecek arkadaşlar da var onlara da bilgi vereceğim.

Doktor Çarşamba günü milli takımımızın Almanya ile yarı final maçı var.Bilgin olsun kazanırsak finale çıkacağız ve hayat felç olacaktır o gün.Bence başka bir güne alalım derim.7 sinde yapalım derim.

Doktor Çarşamba günü milli takımımızın Almanya ile yarı final maçı var.Bilgin olsun kazanırsak finale çıkacağız ve hayat felç olacaktır o gün.Bence başka bir güne alalım derim.7 sinde yapalım derim.
26 perşembe ya da 27 cuma olursa daha iyi olur.çok geç bir tarihe atılması bence çok uygun düşmez.tabii bu arada konu onay almış.acaba tarih 26 diye değiştirilebilir mi?
http://www.motosiklet.net/forum/duy...aziran-emrah-kardesimizi-anma-toplantisi.html

Son düzenleme:
Maç sanırım 21.45 te. Çok fazla oturacağımızı sanmıyorum ben o akşam zaten. En geç 22.00'da kalkarız, maç bitimine kalmayız.

Maç sanırım 21.45 te. Çok fazla oturacağımızı sanmıyorum ben o akşam zaten. En geç 22.00'da kalkarız, maç bitimine kalmayız.

eyong a mesaj attım belki değişiklik yapar.yok 21-45 de maç başlarsa zaten maçen erken 23-15 de biter(maç devre arası 15 dakkaysa 23-30.
ama maç yüzünden gelmek istemeyen de olabilir bunu da düşünmek gerek.:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aytaç konu tamamenmi silindi kilitlendimi bilmiyorum.Ben sadece kilitlenmesini rica etmiştim.olmazsa Onurla görüşüp tekrar konuyu görebilirmiyiz bilemiyorum.

Onur Emrahın taziye sayfasını tekrar açtı bilginize.

Evet başsağlığı dilekleri devam ediyor :salut:

Çok iyi düşünmüşsün Murat abi :pale:

bir sorun olmaz, biz her zamanki gibi yapalım buluşmamızı.

Yapalım yaaa, maç falan Emrah ile aramıza giremesin :pale:

Son düzenleme:
ya beyler benı birisi arayabilirmi ben inanamadım emrah ne zaman kaza yaptı daha gecen carsamba beraberdik debriyaj teli koptu hani benzinlige kadar cektik. ya nasıl olur anlamayamdım. onurun numarasını eksik kaydetymişim onu arayamadım birisi beni arasın lütfen 05326323436

ya beyler benı birisi arayabilirmi ben inanamadım emrah ne zaman kaza yaptı daha gecen carsamba beraberdik debriyaj teli koptu hani benzinlige kadar cektik. ya nasıl olur anlamayamdım. onurun numarasını eksik kaydetymişim onu arayamadım birisi beni arasın lütfen 05326323436
arkadaşım nick ve gerçek isimleri karıştırıyorum.sizin kim olduğunuzu tam çıkartamadım ama galiba son toplantıda gelen ve epeydir ben yoktum diyen arkadaştınız.
kusura bakmayın telefonun şarjı bitti yoksa arardım.ama okuduğunuz her şey doğru.perşembe günü de anmak adına toplanacağız.

Son düzenleme:
bu ankarada su gun suraya gidiyorum burada bu saatte bulusuyoruz diye bişey yok mu forumda bilsekte gelsek ??

bu ankarada su gun suraya gidiyorum burada bu saatte bulusuyoruz diye bişey yok mu forumda bilsekte gelsek ??

Aramıza hoş geldin.Öncelikle bir tanışma topiği aç seni bir tanıyalım.Forum da duyurular bölümü var oradan toplantıları takip edebilirsin.26 haziran perşembe günü her zamanki yer ve saatte buluşmamız var bekleriz.Detayları dediğim yerden görebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar