[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pro burda bi adet kaçak vaaaarrr..:queen:

kışın motora inip binmek için en az 1 saatinizi ayırmanız lazım ankarada...ve sadece binmek için..yok onu giy yok bunu giy içimede bişi giyeyim...giy babam giy...giyip çıkarana kadar bütün avantajı kaybediyom ya...:)ankara için bahsediyorum...

valla kışın motora binmek daha zevkli bana göre (tabii kar ve yerde buz olmadığını farz ediyorum). bi kere motor fan açmıyo , terlemiyorum , ayrıca yazı pek sevmem :p , ha giyinmek ve soyunmak mı , zevk bana göre ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eee Sen yoktun Abiciğim. Ben ne yapayım? Sordum Murat Abi evde internette diye bende hemen ayrılıp daldım siteye...

:queen::queen::rendeer::queen::queen:
lem inansam gözlerim yaşarırdı :salut: sanki ben varken daha geç vakitlerde kalkıyormuş gibi :p Rahatsızdım biraz gelemedim. Ya aklım hep orda kaldı nedense :silent:

Rahatsızdım biraz gelemedim. Ya aklım hep orda kaldı nedense :silent:

Geçmiş olsun Abi. Acil şifalar dilerim.....

Arkadaşlar bu sigara bırakma olayında nikotin bandı ve nicotin sakızı hakkında bilgi sahibi olup bana yardımcı olabilecek varmı? Yani hangi markayı önerirsiniz? İşe yarıyormu? Hem bant hem sakız kullanılırmı? Gibi gibi.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
sigara öyle bırakılmaz. Atarsın paketi beyninde bitirebilirsen iş bitmiştir

cok sey kacırdın derım ben sen gıttıkten sonra neler oldu nelerl:queen:

Misal; Wii'li teyze :mrgreen:

Wii04.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben baştan sona kaçırdım :salut:

Maalesef ben de baştan sona kaçırdım ve bu da ilk defa bir hafta içi toplanmasına gelememem oldu :salut: Napalım artık hafta sonu kaldığımız yerden tamamlarız. Çadır, mat vb. bir sürü malzeme aldım. Uzun zamandır planladığım top case olayına da girdim de onca malzemeyi nasıl motosikletin arkasına bağlayacağım o konuda acemiyim. Neyse artık Cmts. sabahı biraz erken kalkıp sorunu maymun edasında deneye yanıla çözeceğim. Buluşmaya gelinceye kadar yerlere dökmezsek malzemeleri gelince dalga geçersiniz artık :p

cumartesi 11.00 Kafes diyorum buluşma yerine?

Diğer grup da akşam 19.00 falan gibi gelebilir. Ona göre organize olmak lazım.

Cumartesi sabahçılar ve cumartesi akşamcılar olarak bilgi verin lütfen.

Gündüz gözüyle gitme taraftarı olduğum için sabah diyorum ben kendi adıma. 11.00 uygun bana göre Kafes de aynen uygun.

Arkadaşlar aranızda yeniyim bir kaç kişiyi ismen bir kaçınıda gıyaben tanıyorum en kısa zamanda Resmen tanışmak üzre...unutmadan toplantılar nerde, nezaman? nasıl haberdar olunur?

Arkadaşlar aranızda yeniyim bir kaç kişiyi ismen bir kaçınıda gıyaben tanıyorum en kısa zamanda Resmen tanışmak üzre...unutmadan toplantılar nerde, nezaman? nasıl haberdar olunur?

Hoşgeldiniz...

Toplantılar Anadolu kongre ve gösteri merkezinde oluyor. Her çarşamba saat 18:00 civarı. Hafta sonları genelde geziler var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydın gün angaralı..:mrgreen::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar