[Ankara - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
amoğu pardon amok u da biz kurduk bu akşam :p ikinci yarıdakiler bilir.

ikinci yarıya gelebildim.
haftaya anatolyada olalım diyor arkadaşlar.
ben amok a girmem dedim.
anmok olcaz bundan böyle.
ailenizin anmok u
herkeze tavsiye ediniz.

İlk kısımda oradaydım. Gerçekten espri (dolu dolu) bir gece oldu :p Bu arada gezi olacak mı Pazar ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk kısımda oradaydım. Gerçekten espri (dolu dolu) bir gece oldu :p Bu arada gezi olacak mı Pazar ?
Çamlıdere de karar verildi ama. Kamplı mı yoksa gidiş dönüş mü o netlik kazanmadı henüz bugün topiği açılır sanırım :cat:

şu bizim AMOK işini kesine bağlamak lazım.
amok olmaz.
şimdi ordaki a ankaranın ası mı antalyanın ası mı yoksa ananın a sı mı belli değil.
anmok da olmaz.
antalyayla karışır.
ankmok da ii değil.
biz en iisi başkmok olalım
asil bir isim(başmok kısa beğenmedim)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
geçen pazar mühyede düzenlenen enduroclup cross yarışı ordaydım baya güzel heyacanlıydı mtden gelen yoktu galiba.Emrahla ben ordaydım
83.jpg

DSC05491.jpg

86.jpg

[YT]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kgpQjmHOjCE&hl=de"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kgpQjmHOjCE&hl=de" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YT]

güncel son 24 saat gelen yoksa yarın akşam çıkıyorum.
arkadaşlar konuyu duyurulara açtım.mod uygun mu bulmadı gözden mi kaçtı anlamadım.ankara mt ye yazdım arkadaşlardan gelen giden yok.bari buraya açiim yol hattı boyunda olanlar da duysun:
arkadaşlar önümüzdeki 2 si cuma akşamından ya da 3 ü cumartesi sabahında ankaradan bursaya ailemin yanına ziyareti ve bursada gezmeyi
düşünüyorum.bursaya gelmeyi düşünebilecek arkadaşlar beni sırf ailesinin yanına gidiyor diye düşünmesinler,gelecek olursa bursada da beraber bir şeyler yapılabilir.
henüz yola ne zaman çıkacağıma karar vermedim.cuma akşam 5-6 gibi çıkarsam gece yolculuğu gibi olacak.cumartesi sabahtan çıkarsam cumartesi gününü yolda yemiş olacağım.
eğer ankaradan bursaya gitmeyi düşünen arkadaşlar olursa ya da o güzergahta gezi planı yapan varsa bildirmenizi rica ederim.güzergahım:
ankara-eskişehir-bilecik-bursa.
yol haritada 380 km.
haritadan baktığım kadarı ile yolun tamamına yakını bölünmüş yol,az bir kesim gidiş geliş .o da genişletilmiş 3 şeritmiş,kamyonu bol bir yolmuş.
her ne kadar motor fazer olsa da hız limitlerini zorlamayan rahat bir yolculuk düşünüyorum ,ilgilenen olursa duyrulur.
fikir ve önerilirinizi bekliyorum.(inşallah tek gitmem)
ankara-bursa-bilecik-eskişehir hattında olan arkadaşlara duyrulur.

herkese merhabalar, ben yeni katılıyorum aranıza, tabii aranıza kabul ederseniz, ilk motorum mondial mct250 idi garip bir çin motoru ancak temiz baktığım için performansı çok iyiydi, nitekim yine de satmaya karar verip bugün yamaha ybr 125 ile devam etmek istedim, bence iyi etmişim en azından motorda konforun biraz da olsa keyfine varabildim... büyük motora geçmek için iyi olduğunu düşünüyorum...konserlerden fazla fırsatım olmasa da gezilerinizde aranızda olmayı çok isterim...şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ankarada ki ybr kullanıcıları olarak bi topic mi açsak ne . Aramıza hoşgeldin.

herkese merhabalar, ben yeni katılıyorum aranıza, tabii aranıza kabul ederseniz, ilk motorum mondial mct250 idi garip bir çin motoru ancak temiz baktığım için performansı çok iyiydi, nitekim yine de satmaya karar verip bugün yamaha ybr 125 ile devam etmek istedim, bence iyi etmişim en azından motorda konforun biraz da olsa keyfine varabildim... büyük motora geçmek için iyi olduğunu düşünüyorum...konserlerden fazla fırsatım olmasa da gezilerinizde aranızda olmayı çok isterim...şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim...

aramıza hoşgeldin :rendeer: yamaha olsun 5 fazla olsun çin çan çon dan kurtulduğun iyi olmuş:cat: sizide aramızda görmekten mutluluk duyarızz :bounce:

Ankarada ki ybr kullanıcıları olarak bi topic mi açsak ne . Aramıza hoşgeldin.

adaş kan gruplarınızda aynı! siz beraber takılın :queen::queen: :p

Son düzenleme:
Selam millet. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir....

Bilin bakalım ben kimim diye soracağım..

:sunny::sunny::sunny:
Görelim bakalım cevapları.

semcell hoşgeldin dostum. Nick için bana fikir vermiş oldun sağolasın...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zat 150 gürsel :p pastane motorcusu olan scooter cımız . Ben yattım size iyi geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar