[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bart abi fena sardı seni bu toplaşmalar :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar bugün döndüm ankaraya olay aşağıda bakmak isteyen bakabilir!

Sen geldiğine dair telefon açmadan önce biz de internetten habere bakmıştık. Allah sana ve annenlere sabır versin :salut:

bart arkadaşınız birazdan real ve praktikere gidip çadır,kamp malzemesi felan bakacak.ancak bu işlerden pek anlamaz.eğer gelen olursa o civarda yakında oturacak yer varsa beklerim.yok kimse gelmezse de ben praktikerde olucam(ybr 125 le gitcem oraya,kolay gözüksün diye praktikerlerin önlerine çekecem,2004 model kırmızı ybr125 görürseniz o benim işte.)
17:30 18:30 arası beklerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bart abi bahsettiğin Real Etlikteki Real mi :silent: Eğer Etlikteki Real ise tekrar geldiğinde görüşebiliriz, o yüzden sordum :cherry:

coronary 25-30 kişiye yetecek kadar pastırma ile dönmen ümidi ile iyi yolculuklar :p

arkadaşlar teşekkür ederim sizlerde sağolun :rendeer:

Son düzenleme:
ehliyete yeni yazıldım ehliyet alana kadar motor kullanamazmıyım

Niye kullanamayasın kullanırsın tabi diyeceğim beni topa tutacaklar. Kullanamzsın diyeceğim yalan olacak. En güzeli ehliyetini alana kadar trafiğe kapalı yerlerde denemeler yapman diyeceğim veee c şıkkıyla alkışları toplayacağım.

mavili beyazlı üniformalı polis tabir edilen kamu görevlilerine bi danış
onların yönlendirmesine göre hareket et.:cat:
ehliyetin olmadan;ehliyetin çıkıp ta trafkten teslim almadan;hatta ehliyetin olsa bile cebinde taşımadan hiç bir aracı süremezsin.yakalanırsan yandın....hatta kazaya karrışırsan(haklı bile olsan) ayıkla pirincin taşını yandı gülüm keten helva....
polis komşum da aynı şeyi söylüyor(trafikci)

Bart abi bahsettiğin Real Etlikteki Real mi :silent: Eğer Etlikteki Real ise tekrar geldiğinde görüşebiliriz, o yüzden sordum :cherry:

coronary 25-30 kişiye yetecek kadar pastırma ile dönmen ümidi ile iyi yolculuklar :p
yok eskişehir yolunda bilkenttekiydi.bilsem etlikte real olduğunu oraya gelirdim.ora bana daha yakın ben keçiörendeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok eskişehir yolunda bilkenttekiydi.bilsem etlikte real olduğunu oraya gelirdim.ora bana daha yakın ben keçiörendeyim.

O zaman bundan sonra toplaşmaları Etlik Real de yapalım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar