[Ankara - MT]

herkes bir şeyler yiyor çözemedim ben bu durumu, havalardan ötürü kendinizi yemeğe mi verdiniz ne yaptınız :cherry:

hava değişiminin iştah açıcı etkisi diyebiliriz.

Ben ankaraya gelince 24:00 Aspava buluşmaları başlatalım
iyice artsın iştahımız 3 haneli kilolara ulaşalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sıkıştırma şimdi araya kapo mapo yemekten bahsediyoruz güzel güzel yarın AOÇ de toplaşıp köfte yiyeceğiz bilginize :rendeer:

sıkıştırma şimdi araya kapo mapo yemekten bahsediyoruz güzel güzel yarın AOÇ de toplaşıp köfte yiyeceğiz bilginize :rendeer:

murti abi ben gelemiyom yarın elemanım izinli!tam gününü buluyon ama sende! neyse canın saolsun başka bahara artık!proda maç izliyecekmiş peh motor bıraklıp maçmı izlenir demi ama?:cat:

merhaba

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. 2004 den beri motor kullanıyorum. Honda CGL 125 ile başlayıp 23000 km yaptıktan sonra, çin motorları çıkar çıkmaz 2005 başında Jinlun 150 aldım. Bu motorla 29000 km yaptım ve hala bu motorla devam ediyorum. Açıkçası, günlük 50 km. yapıyorum ve motosikleti tam bir ulaşım aracı olarak kullanıyorum.

Grubun özellikleri çok iyi bilmiyorum. Beraber bir yerlere gidiyormusunuz? Aranızda benim gibi ucuz ve kalitesiz çin motoru kullananlar var mı? Beni de aranıza alırmısınız?

Grşmk üzere..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle yeni gelen hey sen hoşgeldin :cherry:

Yaw Pronun dediği gibi hepimiz sıyırıyoruz yavaş yavaş :cyclopsan

Ayrıca ben birden heveslenmiştim ama köfte möfte kokoreç mokoreç olayına katışamıyorum bilginize :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin aranıza alır mısınız ne demek?
Aramızda olmanın motorunun kalitesiyle alakası yok, insan olan herkes katılabilir. Ama uzun yolculuklara motorunun dayanabilmesi nasıldır onu bilemem. Şehirler arsası yolculuklarımızda 90-110 km arası hızlarda gidiyoruz. Kalabalık olunursa başka türlü sürüşler geliştirilebilir. 250 cc ye kadar olan motorlar bir grup olarak çıkar 250 cc ve üzerini başka grup oluşturulup varış noktasında buluşulur. Çözümler üretilebilir :cat:

uzun gezilere çıkalım o zaman

Uzun gezilerde 90-110 km arası gerilerde kalacağımı sanmıyorum. Yakın zamanda var mı böyle bi plan? Mesela Beypazarına gitsek pazar günü?

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim için henüz belli değil hafta sonunda ne yapacağım. Ama bana hafta sonu için Beypazarı cazip gelmiyor. Çankırıya gitme ihtimali var oda gezi amaçlı değil. Duruma göre bakarız sonraki haftalarda bir şey yapılabilir :cat:

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. 2004 den beri motor kullanıyorum. Honda CGL 125 ile başlayıp 23000 km yaptıktan sonra, çin motorları çıkar çıkmaz 2005 başında Jinlun 150 aldım. Bu motorla 29000 km yaptım ve hala bu motorla devam ediyorum. Açıkçası, günlük 50 km. yapıyorum ve motosikleti tam bir ulaşım aracı olarak kullanıyorum.

Grubun özellikleri çok iyi bilmiyorum. Beraber bir yerlere gidiyormusunuz? Aranızda benim gibi ucuz ve kalitesiz çin motoru kullananlar var mı? Beni de aranıza alırmısınız?

Grşmk üzere..

dostum hoşgeldin
bence bu mesajını tanışma kısmında kendi başlığında yayınla ki daha çok arkadaş sana ulaşsın.

Ayrıca motorundan da bu şekilde bahsetmemelisin, bir sürü motoru olmayan/alamayan arkadaş var forumda, senin ucuz kalitesiz dediğin motor bazıları için pahalı ve ulaşılmaz bir varlık olabilir.

Ayrıca motorundan da bu şekilde bahsetmemelisin, bir sürü motoru olmayan/alamayan arkadaş var forumda, senin ucuz kalitesiz dediğin motor bazıları için pahalı ve ulaşılmaz bir varlık olabilir.

Aslında, 29000 km yapılmış ve sorunsuz çalışan bir motorun ne kadar kaliteli olabileceğini başka bi yolla anlatmak istemiştim. Yoksa ben motorumu çok değerli buluyorum.

Mesajımı özellikle buraya yolladım, çünkü uzun gezilere çıkacak Ankaralı arkadaşlar arıyorum. Daha önceleri İzmit tarafında yaşıyordum. o zamanlar Faramarz Azar' la beraber bu tarz geziler düzenleniyordu. Onlara katılıyordum. Ankarada, henüz böyle topluca bir geziye katılmadım. Ama topluca gezmek gerçekten çok keyifli...

mesajından ben bunu anlamamıştım açıklama için teşekkürler
kazasız belasız sürüşler.:rendeer:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Faramarz Azar' la bu tarz cümlesi beni değişik ortamlara sürükledi kusura bakmayın :)
masai ile grup gezilerine katıldığım günleri hatırladım hey gidi be , jinlunun vidası falan düşer gezi zor arkadaşım, bi de ben istanbulluyum ama yine de hoşgeldin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Faramarz Azar' la bu tarz cümlesi beni değişik ortamlara sürükledi kusura bakmayın :)
masai ile grup gezilerine katıldığım günleri hatırladım hey gidi be , jinlunun vidası falan düşer gezi zor arkadaşım, bi de ben istanbulluyum ama yine de hoşgeldin :)
evet çakma İstanbul'lu :p hala alışamadın mı İstanbul'a gözün hala bu çöplükte dimi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ankaraaaa neredesiniz yahu, maç köfte kokoreç iyi geldi sanırım :cherry:

Ankaraaaa neredesiniz yahu, maç köfte kokoreç iyi geldi sanırım :cherry:

:queen:hehehe! yedik yedik şiştik aytaçcığım 10kişi vardık heral hahaha!bu kahkaha aramızda olmayanlar içindi kokoda güzelmiş :cherry:demi murat abi:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar