[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hidro elektrik santrallar ve su projeleri yapıyoruz. Yani Baraj ve sulam projeleri

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------

iyi dilekleriniz için teşekkürler herkese kazasız belasız keyifli sürüşler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

basit olarak bina ve büyük yapıların dizayn ve detayları diyelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------

İyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar, yarın konuşuruz buluşmayı mert hocam herkesi tanımak isterim bi mekan belirleyelim yarım birgün buluşalım.

Nedersiniz

hidro elektrik santrallar ve su projeleri yapıyoruz. Yani Baraj ve sulam projeleri

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------

iyi dilekleriniz için teşekkürler herkese kazasız belasız keyifli sürüşler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

basit olarak bina ve büyük yapıların dizayn ve detayları diyelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------

İyi akşamlar arkadaşlar ben kaçar, yarın konuşuruz buluşmayı mert hocam herkesi tanımak isterim bi mekan belirleyelim yarım birgün buluşalım.

Nedersiniz

Alpay, iyi iyi şu autocad çizimi bir aşamadım. Ölçekli çizim yani.. Bana öğretirsin.. Fazla zorlamam seni bir iki bişey sorarım.. Birgün buluşalım iyi olur gerçi ben ihtiyar siz genç ama ruhumuz genç..

" I know what it is to be young,
But you don't what it is to be old.....":rendeer:

Dostça kalın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
önemli değil abicim hallederiz autocadle ilgili sorununu. genç kalmayı bil yeter benim için sorun olmaz arkadaşlar içinde öyledir sanırım. hafta içi akşamları kızılaydan geçiyorum 1-2 saat takılırız hep beraber. autocad le ilgili sorunun için ikimiz buluşabiliriz hiç sorun olmaz zamanı sen belirle ama öğlenden önce belrlersek hanıma haber vermişi olurum abicim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugün hava güzeldi gündüz, yarın da güzel olucak diyor meteorolojinin sitesinde. Belki yarın akşam bişeyler yapılır? Gerçi akşamları gene soğuk oluyor...

güneşe aldanmayın çok fena soğuk:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 ----------

selam arkadaşlar, sanırım hepiniz ankarada buluyorsunuz. motorda yeniyim 6 aydır motorum var ama ankarada motorcularla toplanan yerleride pek bilmem.

Bir guruba takılmak isterim, başka yapılacak bişey bulamadım net hariçinde çevre için.

hoşgeldiniz hocam.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler baran güzel bi foruma takılmışım vallah buluşma konusunda sen nedüşünüyorsun uyarmı 19:30 sonrası

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler baran güzel bi foruma takılmışım vallah buluşma konusunda sen nedüşünüyorsun uyarmı 19:30 sonrası

ne zaman için üstad?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------

bu arada ilk 1000 km mi doldurmaya 100 km kaldı çok heyecanlıyım:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hep beraber bi düşünüp uygun zamanda buluşalım hocam, bana akşamları uyar

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne zaman için üstad?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------

bu arada ilk 1000 km mi doldurmaya 100 km kaldı çok heyecanlıyım:cherry:
eee ne zaman kutluyok...bize ne ısmarlıyon...:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi geceler arkadaşlar yarın nette görüşürüz

I know what it is to be young,
But you don't what it is to be old....." çok beyendim bu lafı gerçekten.

selamlar aranıza alırsanız benide bende gelebilirim buluşmalara tabi bu arada hanımdan izin alabilirsek yaş 35 ama gönlümüz genç motoru yeni aldım 1.5 kadar oldu şimdilik başlangıç için idare eder ehliyeti seneye alacağım nasıl olsa motor sezonu kapandı ha bu arada meslek sağlık memuruyum bende akderede oturuyorum

Yav benim deli gibi motor süresim var, soğuk moğuk problem değil iyi giyindikten sonra ama işte buz oluyor don oluyor o kötü oluyor. Gerçi gene dikkatli ve yavaş olduktan sonra pek problem olmaz ama tavsiyelik bir olay değil tabi. Neyse ben gene sürücem sanırım kar olmadığı sürece, zaten kar başladımı yatırmak zorunda kalıcam motoru. İçim nasıl cız ediyor düşündükçe, prangaları yicek motorcaaazım...

selamlar aranıza alırsanız benide bende gelebilirim buluşmalara tabi bu arada hanımdan izin alabilirsek yaş 35 ama gönlümüz genç motoru yeni aldım 1.5 kadar oldu şimdilik başlangıç için idare eder ehliyeti seneye alacağım nasıl olsa motor sezonu kapandı ha bu arada meslek sağlık memuruyum bende akderede oturuyorum

hoş geldiniz,ben de sizin gibi sitede ve motor işinde yeniyim.yaş olarak da akran sayılırız.hayırlı olsun,allah kaza-bela vermesin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------

selam arkadaşlar, sanırım hepiniz ankarada buluyorsunuz. motorda yeniyim 6 aydır motorum var ama ankarada motorcularla toplanan yerleride pek bilmem.

Bir guruba takılmak isterim, başka yapılacak bişey bulamadım net hariçinde çevre için.

hoş geldiniz.kazasız-belasız sürüşler...

Motosikleti
yok
günaydın arkadaşlar ve yeni gelen arkadaşlarımız da hoş geldiniz hepiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese günaydın, Şu toplanma işine şimdiden başlıyalım akşama kadar anca toplaşırız.

Valla bende aynı derten gidiyorum hanımdan izin almak zor oluyo abi be:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------

şimdi forumda kimler var, umut en erken gelen sensin akşam toplaşalımmı nedersin.?

Forumdan Uzaklaştırıldı
hafta sonu yağışlı gözüküyor.ama bugün hava güzel.kahretsin 5 te sınavım var ve çalışmam lazım.ama bugün motora binilcek son gün gibime geliyor.tatlı bi güneş var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
barnım motora binmek mühim değil. akşam kızılayda buluşalım diyorum uygunsa tabi sizede.
Maksat görüşüp tanışmak, muhabbet kurmak

Forumdan Uzaklaştırıldı
barnım motora binmek mühim değil. akşam kızılayda buluşalım diyorum uygunsa tabi sizede.
Maksat görüşüp tanışmak, muhabbet kurmak

olur abi akşam zaten kızılay a gelecektim işim vardı.8 de bitiyor sınavım.8.30 gibi orada olurum.:cat:

Motosikleti
yok
tabi olur ama herkesi topliyabileceğimiz gün olsun hafta sonu mesela herkesin gelebilecegi herkesin ulaşımı kolay olucak biyer kızılay olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar