Onu diyorum ben de zaten :wiinkk: şimdi açıklaması falan ince biraz o işleri de. Hani şu samimiyet bahsettiğim şey. Yoksa ters birşey dediğim yok![]()
ters anlamadım zaten: ) RelaX
Onu diyorum ben de zaten :wiinkk: şimdi açıklaması falan ince biraz o işleri de. Hani şu samimiyet bahsettiğim şey. Yoksa ters birşey dediğim yok![]()
sabah bizim tükkana gelen oldu mu? :silent:[/QUOTE
Ne meraklısın la fati
Bi daha mesaiye geç kalma yevmiyeni delerim.
Motorumu az önce tam 15 dk önce sattım. Sizlere baklavamıdır yoksa şeker paremidir bilmem ama sizlerden tatlı olmasa da bir tatlı yolu gözüktü.
hayırlı olsun
Motorumu az önce tam 15 dk önce sattım. Sizlere baklavamıdır yoksa şeker paremidir bilmem ama sizlerden tatlı olmasa da bir tatlı yolu gözüktü.
Bilmemki turuncudan bol ne varl:
Davetimize buyrun gelin ,bekliyoruz...
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/116893-8-9-haziran-bolu-motosiklet-gunlukleri.html
Bu geziye Ankaradan katılma ihtimali olan var mı?
Vayyy bee; kardesim sakire bakkkk, Manavgat dusunuyoris guc aksatmazsa ben de gelirim uleynnn.