[Ankara - MT]

http://www.triumphrat.net/attachmen...ooking-for-opinions-sprint-vfr-800-scrape.jpg

Adam VFR nin hakkini vermis beyler dagilinn, Yunus bi sen veremedin su portakalin hakkini, Polata ver de aletin peglerini bitirsin su VFR ci amcam gibi :)

Erhan, bu VFR yi gorunce icinde ufak bi sizi oldu mu haci :)

Hakkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı !!!! Hacı VFR de çantalardan önce pegler, KLV de peglerden önce benzin biter. Bu iş böyledir :)

Şaka bir yana şu resim eğitim almanın en güzel yanlarından birisini gösteriyor işte; sürüş keyfi...

(Bu arada adamı düşerken çekmişler dimi, doğru söyle bak!))

Bu sene ; çarşamba(Yunusgil ya da şehir içi takılma..) -pazar(cumartesi çalışanlar var o nedenle, kısa mesafe gezi&kahvaltı&yemek v.b) gibi bir düzen oturtulabilir mi ne dersiniz ? Ona göre herkes kendini ayarlar buraya ya da facebooka bağlı kalınmamış olur . Serbestlik güzel ama koordine olunamıyor o zaman, buluşmak takılmak isteyenler organize olamadığından ortada kalıyor ya da buluşmalar spontane geliştiği için başka programlarla çakışıyor .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sene ; çarşamba(Yunusgil ya da şehir içi takılma..) -pazar(cumartesi çalışanlar var o nedenle, kısa mesafe gezi&kahvaltı&yemek v.b) gibi bir düzen oturtulabilir mi ne dersiniz ? Ona göre herkes kendini ayarlar buraya ya da facebooka bağlı kalınmamış olur . Serbestlik güzel ama koordine olunamıyor o zaman, buluşmak takılmak isteyenler organize olamadığından ortada kalıyor ya da buluşmalar spontane geliştiği için başka programlarla çakışıyor .

adam hakılı beyler

Heee, bir de öğlenleri yunus usta ile öğle yemeği düzeni... Bizi hiç çağırma...

Şimdi söylediklerine eklemek istediklerime gelince; Çarşamba günleri olayı bana uyar, h.içi en azından belli bir gün olmuş olur. Hafta sonu için ise ben zaten hep o mantıkta takılıyorum, yani illaki bir yerlere gidilir şeklinde düşünüyorum. Lakin araya o sihirli "kahvaltı" sözünü sıkıştırınca geziler akşam üstü çayı tadında oluyor çünkü 3e 4e kadar mekandan çıkamıyoruz. Eğer o konuda da bir gelişme olursa her pazar gezi olayı güzel olur.

Bir de kahvaltıdan sonra 45 dakika ile 1.5 saat arası "nere gitsek, o yanna mı gitsek, şu yannı mı gitsek" diye çok fazla vakit kaybediliyor...

Ben pazar Atila Abini oraya gideyim diyorum, hem iki bisi yiyip kahvalti ederim, hem azcik yol olur. Oraya gelen olursa da ordan bisiler yapabiliriz bana uyar hangi yanna gidersek :)

Ben pazar Atila Abini oraya gideyim diyorum, hem iki bisi yiyip kahvalti ederim, hem azcik yol olur. Oraya gelen olursa da ordan bisiler yapabiliriz bana uyar hangi yanna gidersek :)

Bülent Bey; bir beyin fırtınası yapıp olayı kollektif düzeye taşıyalım diyoruz siz ise halen '' ben falanca gün falanca yere gidiyom iki atıştırırız gelen gelsin '' zihniyetini sürdürme çabasındasınız, siz nee ?

Hele helee...bület! Değiştir şu zihniyetini, at şu avon kolyeni artık boynundan. Hep bunlar yüzünden oluyor böyle...

Heee, bir de öğlenleri yunus usta ile öğle yemeği düzeni... Bizi hiç çağırma...

Şimdi söylediklerine eklemek istediklerime gelince; Çarşamba günleri olayı bana uyar, h.içi en azından belli bir gün olmuş olur. Hafta sonu için ise ben zaten hep o mantıkta takılıyorum, yani illaki bir yerlere gidilir şeklinde düşünüyorum. Lakin araya o sihirli "kahvaltı" sözünü sıkıştırınca geziler akşam üstü çayı tadında oluyor çünkü 3e 4e kadar mekandan çıkamıyoruz. Eğer o konuda da bir gelişme olursa her pazar gezi olayı güzel olur.

Bir de kahvaltıdan sonra 45 dakika ile 1.5 saat arası "nere gitsek, o yanna mı gitsek, şu yannı mı gitsek" diye çok fazla vakit kaybediliyor...

Günü birlik düzenli kısa mesafe gezecek bir potansiyel yok zaten bu topluluk ve lokasyonda , kahvaltıysa kahvaltı ,yemekse yemek,geziyse gezidir hepsi bir arada tek güne sıkıştırılması manasız zaten .
Ayrıca Ulus Hergele meydanı& At pazarı riders MC olarak öğle yemeklerinde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız .Herkesi bekleriz.

Haci ister carsamba yapin ister persembe ben hepsine ok diyorum, zaten kombine biletim var benim Yunusgile, zirt pirt gidiyom sorun degil, yakinda evsahibi benden de kira alacak o derece:)

Haftasonu durumu da supertotonun dedigi gibi, cumartesileri calismadigim takdirde herturlu plana dahil olurum, pazarlari da olurum, daha ne diyem ben sana :)

ben gunubirlik de gelirim gunucoklukda gelirim, her yola gelirim gelirim gelirimmm:)

ayda bir yakın il - ilçe gezileri de olsa patadak diye biri spontane yapmasa iyi olurdur aslında.

mesela ben geçen aydan didim, Nisan da kapadokya diye, haber ederim, gelen olmazsa tek giderim

Senin tanımasam bu "iki bisi yiyip" lafına az daha inanacaktım :p

Bu arada benim ufaklık dün satıldı, hem benim-hem de kardeşimin üzerinde emeği var, burdan YBR ye bir kez daha saygımı sunmak isterim :wiinkk:

birde

bizim grupta SYM Wolf 250 sahibi var mı ?

görüşebilir miyiz ?

Günü birlik düzenli kısa mesafe gezecek bir potansiyel yok zaten bu topluluk ve lokasyonda , kahvaltıysa kahvaltı ,yemekse yemek,geziyse gezidir hepsi bir arada tek güne sıkıştırılması manasız zaten .
Ayrıca Ulus Hergele meydanı& At pazarı riders MC olarak öğle yemeklerinde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız .Herkesi bekleriz.

Nedemek istediniz anlamadım. Potansiyel yok derken? Bir de kahvaltı + kısa gezi diyen sensin, madem potansiyel yok ne diye teklif ettin at hırsızı :) Bu pazar kahvaltımlan gelirim ozaman mekana... :bounce:

birde

bizim grupta SYM Wolf 250 sahibi var mı ?

görüşebilir miyiz ?

Sakin ol şampuan, bulurz bir SYM. Ama bizim gruptan yok hiç..

Sakin ol şampuan, bulurz bir SYM. Ama bizim gruptan yok hiç..

motorsuzluk ne kötü dermişim :p

daha satmadım ama modele karar veremiyorum bir türlü.

dün STR 250 denedim sıfır olanı, o titreşim beni gebertir kesin. hayır birşey olacağı yok da ben durduk yerde sinir yaparım.

Super moto da bundan biraz az olabilir veya str kadar titrerse diye tereddüdde kaldım.

yani supermoto ya pek yakın diilim diyebilirik.

ER5 güzel makine ama satmak sıkıntı olacak.

ER6 daha güzel :) ama almak sıkıntı

cbr 250 veya calibre nin tasarımları yüzünden yakın değilim.

bide niye bu kadar açıklama yaptırsam :D neyse anladınız siz

Nedemek istediniz anlamadım. Potansiyel yok derken? Bir de kahvaltı + kısa gezi diyen sensin, madem potansiyel yok ne diye teklif ettin at hırsızı :) Bu pazar kahvaltımlan gelirim ozaman mekana... :bounce:

Orada seçenekleri sıralayıp v.b. ifadesi kullanmışım dikkatinizi çekerim hepsini yaparız manasında değil , potansiyel meselesine gelince ben dahil pek bir gezme tozma merakı yok burada yani en azından günü birlik olarak, daha çok ye iç yayıl mantığı hakim, zaten günü birlik gezi lokasyonu seçenekleri kısıtlı , ama 2 günlük haftasonunu kapsayan kamp tarzında geziler olursa seçenek çok fakat o da her zaman gerçekleşecek bir olay değil . Sonuçta %80 civarı bir şehir içi sirkülasyon mevcut , bunu da verimli kullanmak iyi olur düşüncesindeyim .Yunus Usta ile ben metropol insanları olarak Ulus bölgesinde etkin bir şekilde var olduğumuzu düşünüyoruz aktivitelerimizle.

Motosikleti
VFR1200X
Ben hiç kasmıyor. Evden çıkarken arıyor bebeleri nerdesiniz? Sonra promosyonumu (koray, hakan vb.) yanıma alıp geliyor. Ben organizasyon yapmıyor; hazır yapılı olana gidiyor ve mutlu ayrılıyor..

Orada seçenekleri sıralayıp v.b. ifadesi kullanmışım dikkatinizi çekerim hepsini yaparız manasında değil , potansiyel meselesine gelince ben dahil pek bir gezme tozma merakı yok burada yani en azından günü birlik olarak, daha çok ye iç yayıl mantığı hakim, zaten günü birlik gezi lokasyonu seçenekleri kısıtlı , ama 2 günlük haftasonunu kapsayan kamp tarzında geziler olursa seçenek çok fakat o da her zaman gerçekleşecek bir olay değil . Sonuçta %80 civarı bir şehir içi sirkülasyon mevcut , bunu da verimli kullanmak iyi olur düşüncesindeyim .Yunus Usta ile ben metropol insanları olarak Ulus bölgesinde etkin bir şekilde var olduğumuzu düşünüyoruz aktivitelerimizle.

Gerekli açıklama için teşekkürlerimi bir borç bil çünkü teşekkür etmeyeceğim :cherry: Ve en yakın zamanda sizi mekanınızda, Ulusta ziyaret edeceğim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar