[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:silent: nasi ya ne olacak simdi ?

Ya sonra Konuşunca anlatınca Motora Bok attı oluyor. dandik işte dandik bu kadar basit 5.ci sınıf parça kullanmışlar birde 4mılyara satıyorlar. 40-50km ustelık frenlı bı sekılde çarpma sonucu motor pert oluyor koruma demırı olmasına rağmen şaft eğiliyor bu adam olmaz diyorlarsa Bu motora motor demem ben. Bundan sonra hondaya karşı hep anticilik olcak içimde.

Hem kazadan Hemde sitedeki davranışlar nedeniyle çok kırıldım.

Büyüklerime saygıda kusur ettiysem özür dilerim.

st_Erdoğan , Umarım ben hatalı çıkarım.

Daha cok samimi olup tanıdığım iyi yürekli Shakulin (Mehmet Abi) seni Tanıdığıma Memnun oldum. Umarım seneler sonra daha farklı yerlerde karşılaşmak üzere.

sevgi ve saygılarımla..
Arda Daltaban

Son düzenleme:
Ee pert olması daha iyi değil mi? Ne de olsa karşı tarafın sigortası ödeyecekti, sana parasını vermesi gerekmiyor mu?

O ooo herkes hoş gelmiş :rendeer:
arkadaslar,pazar mangal yapacaksak,yarın bi buluşup olayı organize etsekmikine diyorum. bu saatten sonra nete giremem sanırım,biri bana yarın buluşma olacaksa haber verirse sevinirim.Çokmu masraflı oluyorum ne,ama söz bu mesaj yollayan arkadaşa mangalda sucuk ve layt kola ( light cola ) :cherry: benden

bence link yuzunden onceki sayfa yamulmus kedicigin bi sucu yok
;)

Daha cok samimi olup tanıdığım iyi yürekli Shakulin (Mehmet Abi) seni Tanıdığıma Memnun oldum. Umarım seneler sonra daha farklı yerlerde karşılaşmak üzere.

sevgi ve saygılarımla..
Arda Daltaban

saol Arda, samimiyetinden suphe yok zaten..
:cat:

Ee pert olması daha iyi değil mi? Ne de olsa karşı tarafın sigortası ödeyecekti, sana parasını vermesi gerekmiyor mu?

evet, bence de hos degil mi bu sonuc ?

Shakulin

Son düzenleme:
jun hele bi dur motoru sogut, pert olunca noluyo onu de bakalim bize ,
daha iyi degil mi kardesim gider bi tane daha alirsin :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili arkadaşlar ben pamuk. doğma büyüme Ankara'lıyım. anam babam da Ankaralı. Motosiklete karşı özel ilgim var. ancak gözlerimde ki kayıklık nedeniyle ehliyet alamadım. ayrıca renk körlüğü olduğuda söyleniyor.

bugün internette sörf yaparken sitenizi keşfettim
dsc00022xf7.jpg
[/URL][/IMG]
çok hoşuma gitti ama Altan Motor linki çalışmıyor.

hafta sonu buluşmalarınıza ilk fırsatta geleceğim. toplantıları bizimmahalleye yakın yerlerde yaparsanız sevinirim. selamlar

ge pis pis pis pis ...ge mistan mistan mistan..gel sana sıçan vereyımde yee.....faremiydi nee... :p :p

selam arkadaslar...
ben mangal icin buraya da yazayim...
ben su an istanbuldayim sali gunu donebilcem ankaraya...
yani mangal icin ben gelemiycem ama siz bu kadar toplanmisken kesin yapmalasiniz diyorum ben...
kusura bakmayin arkadaslar...

Haydaaa, mekanı sen biliyorsun ama.. Neyse Mangal iptal o zaman Eymir'e gideriz. :cat:

Haydaaa, mekanı sen biliyorsun ama.. Neyse Mangal iptal o zaman Eymir'e gideriz. :cat:

abi kusura bakmayin gercekten, ben ophni ye mesaj atarim caya vardi bide haber edilmesi gereken onu da bu saatte de aramak istemedim ayip olmasin diye...
abcim sabah bursadaydim simdi istanbulda geberdim 2 haftadir gezip duruyom..
bi sabitleyemedim kendimi...

neyse size iyi eglenceler..keske orda olasydik beraber yapsa idik...
yerin dibine girdim resmen...

abi kusura bakmayin gercekten, ben ophni ye mesaj atarim caya vardi bide haber edilmesi gereken onu da bu saatte de aramak istemedim ayip olmasin diye...
abcim sabah bursadaydim simdi istanbulda geberdim 2 haftadir gezip duruyom..
bi sabitleyemedim kendimi...

neyse size iyi eglenceler..keske orda olasydik beraber yapsa idik...
yerin dibine girdim resmen...

canin saolsun yaw. sen sag-salim git gel yeter..
:wiinkk:

bu arada buyuk otorite, buyuk baskan, basbakan adayimiz pro bey agirligini koyarak olaya mudahale etmis..

oyumuz sanaa..
:]

Shakulin

Ya sonra Konuşunca anlatınca Motora Bok attı oluyor. dandik işte dandik bu kadar basit 5.ci sınıf parça kullanmışlar birde 4mılyara satıyorlar. 40-50km ustelık frenlı bı sekılde çarpma sonucu motor pert oluyor koruma demırı olmasına rağmen şaft eğiliyor bu adam olmaz diyorlarsa Bu motora motor demem ben. Bundan sonra hondaya karşı hep anticilik olcak içimde.

st_Erdoğan , Umarım ben hatalı çıkarım.

sevgi ve saygılarımla..
Arda Daltaban
Arda aramızda kırılmaca darılmaca yok. Kırılmanı isteyerek söylemedim o lafı. Ben sana sadece bin kere bu mal dandik demenin gereği yok dedim. Onlarca mesajda aynı şeyi okumaktan ben sıkıldım, sen yazmaktan sıkılmadın mı dedim. Ben her defasında sana "geçmiş olsun, ama..." demekten yoruldum dedim. Derdini herkes anladı, seni dinlemek isteyen dinler dedim.
Kaza konusuna gelince. Çarpma açına ve pozisyonuna bağlı olarak çarpmanın etkisi değişebilir, çarpmanın vereceği zarar hızla sınırlı değildir. Beğenmiyorsan, ki bunu anladık, bir daha CBF 150 kullanmaz, yakınından geçmez, sana soran olursa alma abi ben 50yle arabaya çarptım uçtu gitti, bu kadar dandirik makine görmedim dersin. Ama Allah aşkına tekrar tekrar yazma. Düşüncelerimde değişiklik yok, aynı şeyleri okumaktan sıkıldım ben...
Kusura bakma yine de, niyetim seni kırmak değil, düşüncelerimi paylaşmaktı. İlk toplantıya gel de bunu yüzyüze uzun uzun konuşalım lütfen.

Juniors e bu pert çok daha oldu bence...ya sana sıfır bi tane alcaklar ya da parasını verecekler abicim...sonrada sen onla ne almak istersen alırsın...
daha iyi olmuş gibi duruyo banada...
neyse kendine dikkat et :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yahu aldım sertifikayı da emniyete yolum düşmüyor. Alıciğim inşallah bigün A2yi (toputatapan mode on :p)

Ankara içi bir trend mi bu :p

Hoşbulduk sağol. Tecrübem hiç yok, ehliyetim var. bütçem 5000-5500 ytl arası. Güvenip ikinci el alacak kadar bilgim ve zamanım olmadıgı için sıfır, bütçeme uygun olduğu için çinli, kendime yakıştırdıgım için cruiser :) .

5000 ytl bütçe ile çinli cruiserdan daha farklı seçenekler değerlendirilebilir ama sen ikinci ele güvenemediğinden bahsetmişsin , bende başlangıç motorumu benzer durumda aldım , toplantı ya da buluşmalarda ayrıntılı tartışırız.

Arda aramızda kırılmaca darılmaca yok. İlk toplantıya gel de bunu yüzyüze uzun uzun konuşalım lütfen.

arda stnin önerisi güzel , aramızda kimsenin birbirine darılmasını istemeyiz

gupilya abi özlettin kendini

normaldir dunki bulusmada baya bi sohbet ettik buraya yazilacak bisi kalmadi :p

Oh ne ala, gelmiyoruz die bizi nie mahrum bırakıyosunuz :) 15 inden sonra gelicem artık,işlerim bi bitsin..

Şunu bi hafta sonra yapsanız :p Öğlene anca işim biter o gün.. Tüh çok istiodum üstelik bi geziye katılmak.. Neyse kısmet değilmiş demek ki..

slmlar.kardeşler ben sıkıldım artık tek başıma dolaşmaktan.150lik scooterımla
size eşlik etmek isterim.biri beni bilgilendirsin ama.görüşürüz umarım.bekliyorum.
:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar