ANKARA mt motorcu kardeşimize yardım edin... alican yeğit....

tamam. peki ne zman yapcaz ve nerde bu dersi neler öğrencem :) 12.08.2012 de ankaradayım bi kaç gün dolu olurum ben askerden döndüğüm için...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kapalı ortamda isterseniz 5 hafta eğitim alınsın. trafikteki 1 günün tecrübesi farklıdır...

Yanlış anlamayin. egitimi alın tabi. Eğitimdeki bilgilerinizi Mahalle aralarından baslayark pratiğe geçirin. Sakin yerlerden trafiğe baslayark iyice kendinize güven gelene kadar gezin, km yapın. Tabiri caizse bakkala ekmek almaya motorla gidin ;) geçmesi gereken zamanı kendiniz duruma göre belirlersiniz ...

Okan abi gelmiş,
dağılın beyler :queen:
Uzun zamandır göremiyorduk abi yazılarını böyle bir organizasyon yaptığından şimdi haberim oldu inşallah şu darboğazı atlatayım gelmek istiyorum bende. Ne kadar çok biliyoruz desekde aslında hiç öyle olmadığının farkındayım ben kendi adıma ömür boyu süren bir eğitim bence bu motor işi..

Yanlış anlamayin. egitimi alın tabi. Eğitimdeki bilgilerinizi Mahalle aralarından baslayark pratiğe geçirin. Sakin yerlerden trafiğe baslayark iyice kendinize güven gelene kadar gezin, km yapın. Tabiri caizse bakkala ekmek almaya motorla gidin ;) geçmesi gereken zamanı kendiniz duruma göre belirlersiniz ...

çok teşekkür ederim yardımın için. bende hani hiç bilmiyorum biraz pratiğim olsa motor alıp kendim öğrenmek isterim ama hiç bilmiyoken alsam sıkıntı yaşicama inanıyorum.

Önemli değil. Benim vitesli motora ilk binmem ehliyet sınavından 10 dkk önce oldu :) vites olayıni çabuk öğrenirsiniz orası sorun değil ama iş sadece bununla bitmiyor. Korkulacak birşey yok, azami dikkat var ;)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Okan abi gelmiş,
dağılın beyler :queen:
Uzun zamandır göremiyorduk abi yazılarını böyle bir organizasyon yaptığından şimdi haberim oldu inşallah şu darboğazı atlatayım gelmek istiyorum bende. Ne kadar çok biliyoruz desekde aslında hiç öyle olmadığının farkındayım ben kendi adıma ömür boyu süren bir eğitim bence bu motor işi..

İnşallah Yunus beklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar