Ankara MT den Doğum gunu hediyesi...

Ya zeytin degil iğde agıcı var bahçede ondan arta kalanlar =) =)

Bu mevsimde ne iğdesi yaa iğdeler daha çiçek açmadı :silent: yemezler ::deliir::

Ya zeytin degil iğde agıcı var bahçede ondan arta kalanlar =) =)

Bu mevsimde ne iğdesi yaa iğdeler daha çiçek açmadı :silent: yemezler ::deliir::

Hehe Zaten arta kalnlar dedin =) Gecen sene acmıstı yemistik onlarda ustunde kanların çekirdekleri olsa gerek.

Yok bu cevapda olmazsa daha ustume gelirsen dicem kırdım ekmeyi ikiye cekirtekleri purtlete purtlete yedim zeytini cekirdekleride sokağa attim =) ohhhh... :mrgreen:

evet züpper olmuş eksoz...
hemen yapıyoruz benim motora da kardeş..
bide bende taktım şeritlerimi biraz kötü taktım ama taktım..hehehe...

Hehe Zaten arta kalnlar dedin =) Gecen sene acmıstı yemistik onlarda ustunde kanların çekirdekleri olsa gerek.

Yok bu cevapda olmazsa daha ustume gelirsen dicem kırdım ekmeyi ikiye cekirtekleri purtlete purtlete yedim zeytini cekirdekleride sokağa attim =) ohhhh... :mrgreen:

Laa ne pis adamsın:p taaaa geçensene yediğin çekirdeklermi duruyor::eek:hmy:: adam süpürür atar çöpe:cherry:

Bugün de benim doğumgünüm hehehheee 1 Mayıs

Koç taş da metal parlatıcı vardı.Kırmızı bordo kutuda bi tüp.Markasını hatırlamıyorum.Metal yüzeyleri silince kapkara iğrenç bi kir çıkartıyor ama cidden de tertemiz yapıyor.Hani kullandın mı onu bilmiyorum o metal parlatıcısını ama o da iş görüyor fazlasıyla. 2 ytl civarı diye hatırlıyorum.Koçtaş'da başka bir alternatif olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbu mt geçmiş doğumgünüm için bir şeyler alalım bana:mrgreen:
hayırlı olsun çok cici durmuş...
sen treni kaçırdın :p 2009 u bekle o zaman düşünürüz bir şeyler

Gökay güle güle kullan şeritlerinide motorunuda. So yaptığımız geziye giderken pasların canını sıktığını söylemiştin ondanda kurtulmuşsun oh süper keyifle binersin artık :rendeer:

sen treni kaçırdın :p 2009 u bekle o zaman düşünürüz bir şeyler

Gökay güle güle kullan şeritlerinide motorunuda. So yaptığımız geziye giderken pasların canını sıktığını söylemiştin ondanda kurtulmuşsun oh süper keyifle binersin artık :rendeer:

Agbi cidden çok canımı sıkıyodu aciip kotu bi goruntuydu.

neyse halletitk bari, bide sakaldaki tuz lekesi var onuda cıkartırsam zuper olucak =) o neyle cıkar bilen varmidir ki ?

Ankara Mt den bazı arkadaşlar(isimleri vermiyim) sağ olsunlar doğum gunumu unutmamıslar, benim için bir hediye almışlar tabi ben bu hediyeyi motoruma takmakta gec kalınca bizzat kendileri gelip o işlemide yaptilar =)

Bende sizinle paylaşmak istedim...
İşte hediye jant şeritlerim...

Geçmişte olsa, doğum günü kutlu olsun arkadaşım:wiinkk:
Motosiklet bir harika ve jant şeritleride tamamlamış görselliği:cat:
Parlatıcı da iyi bir fikir çünkü benzer sorunu hemen hepimiz yaşıyoruz malesef...
Kazasız günler dileğiyle........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar