Ankara küçük cc toplantısı 18 AGUSTOS 2013 Pazar günü Akşam 20:00 (Tanışma Etkinliği)

p6b9x.jpg

Ankara küçük cc toplantısı 18 AGUSTOS 2013 Pazar günü Akşam 20:00 ( Tanışma Etkinliği )
Yer : Mogan Park -
Umarım toplantıda eksik olmaz
Vr7o1.jpg

bilmem anlata bildimmi ... :)

Toplantı konusu : Yeni arkadaşları gurubun geri kalanıyla tanıstırmak,bizi tanımak isteyen kişi veya gurup lar ile bir araya gelmek,birsonraki etkinlikler hakkında bilgi ve öneri paylasımı.

EE KİMLER GELİYOR PARMAK KALDIRSIN BAKEM... :thumleft:
BekMx.jpg

keşke 24 ü gibi olsaydı :pale: şu aralar ankarada değilim bende toplantınıza katılmak isterdim :salut:

ben de gelmek isterdim, fakat ankara dışındayım, 19unda dönüyorum ankaraya

Neyse sıkmayın canınızı zaten ters bi zaman a denk geldi ama ekibi özledim bir araya gelelim dedim. :) Zaten gene kurtlanma başladı bende içimden biyerlerde bişey bana,Hürkan bi günü birlik veya gece konaklamalı beynam yapsanmı diyor:wiinkk: Yani kısacası bizde buluşma bol mutlaka birine denk gelirsiniz.

ben de akşam biniyorum dandik pırpırlı uçağı düşmezse borajet'in, pazar ben de katılıyorum. Düşersem konvoy yapın la motosikletle, hatta bu mesajı gazetelere haber ajanslarına falan satın parayı kaldırın ccleri büyütün :D

Sen düşmeden gelde biz gene konvoyla karşılarız seni. :) Hem ozaman seni taşımak daha kolay olur şimdi sana station wagon otomobil nerden bulak :) Şaka biyana Allah korusun sağsalim buraya gelde iki kanat,dört teker,iki teker , dört nal fark etmez.. :) Hem şimdi ayıktım sen bu saatte hayırmı ayaktasın ? Bi kampta bide burda seni bu saatte ayakta görüyorum ? Bak bu pek hayra alamet değil onu söyleyim.. :)Sen en iyisimi binmeden kokpiti,kanatları ve iniş takımlarını kontrol et bunlar sağlamsa bi şekilde inersin aşağı . :mrgreen:

http://www.vidivodo.com/video/ucakta-komik-kaza/323791

Vallahi süper olur abicim ya , bir gecelik ya da günübirlik .. Dershane başlamadan herşeyimi yapayım diyorum :)
Pazar günü konuşuruz :)

cup umu otobüse koyup gelsemmi ne :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

onla gelmek işkence olur kanımca :)

Vallahi süper olur abicim ya , bir gecelik ya da günübirlik .. Dershane başlamadan herşeyimi yapayım diyorum :)
Pazar günü konuşuruz :)

Merak etme okadar masraf yaptın sana güzel bir kamp yaptırmamız farz oldu. Kendimi düşünüyorsam ne olayım , sırff senin için inan :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

Wing-go Sen okadar gelmek için emek sarf edersen seni Aladağlara kamp a bile götürürüz.. :)

Abicim benim teşekkür ederim .. Bende masrafında vallahi değilim ama o günde söyledim son zamanlarım...
Birtanesin sen abi :)

etkinlik gündüz olsa
c.tesi akşam otobüsle gelip pazar akşam otobüsle dönülebilir
otobüs alır herhalde cup u ben 600 R görmüştüm birkere otobüste

geldim yav :D pırpır geldim otobüse kanat takmışlar gibi tuhaf bi uçaktı. cbf daha konforlu zannımca :D

Merhaba arkadaşlar , bulusma saati çok geçdiyorsanız daha erken saat önerilerine de açıgız.Forumda daha erken saatler isteyenler paylaşır ise ortak bir saat de belirlene bilir.

Arkadaşlar saat 6 gibi ben Mogan'da olacağım. Fener şeklinde bir yapı var ya onun yakınlarında buluşuruz. Sanırım hürkan ve seçkin de erken orada olacaklar. 8den önce katılmak isteyenler katılsınlar yani, biz 6dan itibaren oradayız.

Arkadaşlar sizlerle tanışmaktan çok keyif aldım. Buradan takip edicem sizleri en kısa zamanda görüşmek üzere.

Bizde çok memnun olduk abicim.. Görüşelim tekrar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Kamp olmayacak sanırım :(

Bizde çok memnun olduk abicim.. Görüşelim tekrar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Kamp olmayacak sanırım :(

Olacak olacak yarın veya salı konuyu açarız :)

Bu arada nicki yabancı olan ve hitap edemediğim :) RKS'li arkadaşım gelmediniz mi acaba yoksa bizi mi bulamadınız?

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

Arkadaşlar sizlerle tanışmaktan çok keyif aldım. Buradan takip edicem sizleri en kısa zamanda görüşmek üzere.

Başkan biz de seninle tanışmaktan ve sohbetinden büyük keyif aldık. En kısa sürede tekrarının oılması dileğiyle ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar