gazan mübarek olsun yiğidim 
Bugun oglene dogru cubuk karagol yolunun durumunu sormak icin bi arkadasimi aradim. Yarin cikasim vardi. Buradan da yazarim, gelmek isteyen katilir diye dusunmustum. Ama arkadasim hadi gel, biz suruyoruz deyince oglen sicaginda Kafes'in yolunu tuttum. Guvenc göleti kizilcahamam guvem kizilcahamam yesiloz gudul ayas uzerinden eve donduk. Yakin zamanda yeniden cikmak istiyorum.
30 ağustosta bu rotayı yaptım bolu sınırına girdikten sonra yer yer asfalt çalışması var ve buralarda yol mıcır.Dikkatli olun.Hafta sonu yapılacak planlara dahil olabilirim.Yarın (çarşamba) sabah 9.00'da Eryaman'dan Ayaş yönüne hareket edeceğim. Ayaş, Güdül, Beypazarı, Kıbrısçık yönüne gidip aynı yönden geri geleceğim. Akşam 5'de Ankara'ya dönmüş olmayı planlıyorum. Toplamda 350-400 km civarı bir sürüş olacak. Gelmek isteyen olursa haber etsin.
Saat 10'da buluşup nereye süreceğimize orada, beraber karar verelim o zaman. Saat 10'da buluşma 10.30 teker döner gibi düşünelim. Dolu depo, lastik havaları kontrol edilmiş vaziyette olursak, gecikmeden çıkış yapıp vakitlice sürüşü tamamlayabiliriz.
Eskişehir yolunda, merkezden Ümitköy'e doğru giderken ODTÜ'yü geçtikten sonra sağda bir Shell var. Kafes Fırın'dan ve Damla Petrol'den hemen önce. Bu Shell, aynı zamanda Neziroğlu ve Fırıncı Orhan'ın olduğu yer. İşte o Shell/Fırıncı Orhan'da buluşalım.
Harita: https://goo.gl/maps/f1xap6dxBV92
Ben Eryaman'dayım. Eğer gelen olacaksa buluşma noktasına gideceğim. Cep telefonumu özel mesaj ile paylaşabilirim.
Ben gelirim hocam, üstelik izin almama da gerek yok.
Yanlız anlaşma yapmamız lazım. Benim motor CBR250. Ben de ekipmansız 100 kilo gelince, pek istekli olmayabiliyor 140 km/h üzerine. Yolda ekip gitmek yok :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
mombohunter ve scout76,
Siz de bir günlük grev falan yapın, katılım gösterin
Cumartesi ev ahalisini gezdirin, pazar gelin biz gezelim :cherry:
Bekara karı boşamak kolay tabi.Dün söyledim savaş çıktı evde canım çok sıkkın
![]()