Zaferce selam..Bu pazar Kızılcahamam'dan Ankara'ya dönerken, Kızılcahamam çıkışında sağ şeritte aniden duran arkadaş trafiği tehlikeye düşürdü,hem kendisini tehlikeye attı, hem de diğer araçlara tehlike oluşturdu..Kurtboğazı barajına gelmeden önce 6-7 araç 80 km hız civarında konvoy halinde giderken en öndeki aniden sola dönüş yaptı, en öndeki aracın fren lambasını görmesem zincirleme kaza olacaktı, Allah'Tan sağım boştu da oraya girerek kazayı atlattım..Bu pazar Ankara-Kızılcahamam yollarını hiç bu kadar kalabalık görmemiştim..Kazan girişten Susuz'a kadar konvoy halinde geldik, bu trafikte motor kullanmaya çekiniyorum açıkçası..
https://www.youtube.com/watch?v=_kHcGxJ_jyw
Dünkü sürüşten bir parça
Söylemek istediğim tam anlaşılmadı sanırım , hata benimsizin gruptandı sanırım, motorsikletli bir arkadaş Kızılcahamam çıkışında opeti geçtikten sonra aniden sağda durdu, o yol hafif viraj ve 2 arkada yoğun trafik vardı, 2 şerit de doluydu..o arkadaş yüzünden araçlar ani hız kesti, sağ şerittekiler sol şeride kaçmak zorunda kaldı..O arkadaş sizin gruptaydı sanırım..Kaza olmadıysa Allah'ın lütfuydu..**
Kayit sonundaki mekan neresi koordinat verebilirmisin?
öncelikle herkese selamlar. Ankara Etimesgutta ikamet ediyorum. İlk motorumu alalı henüz 2 ay gibi bir süre oldu. Halen acemiliğimi atmaya çalışıyorum. Ehliyet sınavına da geçen hafta girdim, sorunsuz geçti. Ehliyetimi de aldıktan sonra ben de size katılmak isterim. Ancak 125 cc lik (salcano wolf s) motorumla size ne kadar ayak uydurabilirim bilmiyorum. Eğer beni de aranıza kabul ederseniz ehliyeti alır almaz size katılmak isterim ama. Herkese sağlıklı sürüşler.
tek bir motor görmedim, bir motorsikletli grup gördüm..Kızılcahamam çıkışındaki opetten az önce veya az sonra rastladım..2-3 motor arkadan gidiyordu, bunların önündeki motorcu sağ şeritte aniden hız kesti, durup durmadığını geçerken görmedim ama sanırım kenarda beklemek için ani hız kesti..bu motorcunun 1,5 km ilerisinde de alpet'in orada başka motorcu gördüm..Belki sizin grup olmayabilir ama gördüklerim grup dahilindeydi.Ankara grubu olabilir..
Bence süper bir saat. Yok mu başka gelen arkadaşlar ?
BEn de geleyim diğeceğim ancak hangi kafes fırın?! Ankarada 4 tane kafes fırın çıkyor googlemapsteCumartesi saat 10 Kafes Fırın diyelim mi?
BEn de geleyim diğeceğim ancak hangi kafes fırın?! Ankarada 4 tane kafes fırın çıkyor googlemapste![]()
Motorcularin toplandigi tek kafes var diye biliyorum eskisehir yolu opet.. orada kahvalti yapan motorcular direk koparlar..