Bugün için sürüş planladığımda ben eşim ve forum dışından arkadaşlarım olsa üç beş kişi ederiz. Forumdan da bir kaç katılım olsa on motora yakın oluruz diye düşünmüştüm. Ancak forumdan gelen cevaplar kimsenin gelmeyeceğini düşündürmüştü. Forum dışından gelmesini beklediğim arkadaşlar da dün gece gelmekten vazgeçtiler. Deniz kenarı bir yere sürüp konaklamalı bir gezi yapmaya karar verip gittiler. Eşimle sabah 8'de buluşma yerine gittiğimizde tam da beklediğim gibi hiç kimse yoktu. Hareket saatini yarım saat beklemeye gerek yoktu aslında ama belki birileri çıkagelir, ayıp olur diye beklemeye karar verdik. Hüzünlü bekleyişimizin onuncu dakikasında tubejh aradı. "Ben geleceğim ama geç kalıyorum bekleyin." dedi. İçimden "Ohoo dedim işimiz var. Keşke hiç forumda yazmasaydım. Sıkıntılı bir gün bizi bekliyor." Bekledik ve tubejh geldi. Benzinini aldı. "Ohoo benzin deposu da dolu gelmemiş." diye içimden geçirdim. Biraz soluklandı, tanıştık. Ardından yola koyulduk. Tecrübesiz bir sürücüyle sıkıntılı bir gün yaşayacağımı düşünmeye başlamıştım. Yorulacak, ya çok yavaş kullanıp sürüşün süresini çok çok uzacak, trafikte sıkıntı yaşayacak, ya da çok riskli kullanacak güvenlik dertleri yaşayacak diye endişe içindeydim. En kötü, ilk iki mola sonunda geri getirirz elemanı Ankara'ya diye düşünüyordum. Ancak hiç de öyle olmadı. Adamın GiS Akademi'den almış olduğu eğitimler meyvelerini verdi ve tecrübesi henüz çok az olmasına rağmen gayet uyumlu bir sürüş sergiledi, ne yoruldu, ne mızmızlandı, ne de güvenlik sıkıntısı yaşadı. Gayet güzel, keyifli bir gün yaşamamızı sağladı. Süpersin tubejh. Teşekkür ederiz. Sabah 9 civarında başlayan sürüşümüz 5 kısa mola ve bir yemek molası ile akşam güneş batarken 19 civarında bitti. Tripmetre yaklaşık 380 km yol katettiğimizi söylüyordu.
Rota
Beypazarı çay molası
Kıbrısçık molası
Kıbrısçık'ta mola verdiğimiz park vadiye bakıyordu.
Beypazarı'na dönülmüş karınlar doyurulmuş. tekrar sürmek için sabırsızlanılıyor.
Benzin takviyesi için durunca hemen fotolar çekiliyor.
"Of Allah'ım kimlerle çıktım ben yola." --tubejh
Şehre geldik. Güneş batarken sürüşümüz de sağ salim. Keyifle bitmiş odu.
Eşimle kuzuları birbirine bağlayıp günü noktaladık.