Ankara Gülveren Otoparkından Resimler

ulen yazıkk beee. orda motosikletlerin çürütülmesi resmen cinayettt:pale: :pale:
birçok kişinin hayali çürüyüp gidiyorr:pale:
iyiki ordaki görevli ben degilim. 3-5 aya motosiklet kalmazdı. sevabıda her gece 1-2 tanesini gönderirdim. :queen:
gerçekten yazık bee:pale:

size o zaman bizim eski karakolun altindaki deponun resmini koysam agziniz acik kalir.
benim duydugum tanidiklari olanlar motor cikartabiliyomus.cunku 2 sene once 500 cc'lik bi hondanin pesinde kostum bayagi ama olmadi.o zaman arastirmistim.
(not:bu honda kapilarda bekleyen motorlardan.sonra 500 luk makina nasil polise dusmus diye sormayin.)

bende gümrükten plakasız motor almıştım, plaka çıkana kadar 2-3 gün bağlanmaması için ter döktüm. bi girdimi içeri çıkartmak çok zor

Aslında milli servet sayılır,sahibi alabiliyorsa vermeli yoksa derhal ihale vs satılmalı.
Yazık durdukça çürüyorlar.

valla milli servet..

1000 tane prosedur ile yazik oluyor iste.. hemen bi kanun-yonetmelik bisi olsun.. zaman kisiti koysunlar.. 2-3 sene.. sonrasinda da acik arttirma ile satilsin..

gerci tasiş te de isler nasil seffaf yuruyor belli degil..

nys.

Shakulin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende otobusle ordan gecıyomda işyerıne gıderken.....hep gözum orda...bazen otobuste balık ıstıfı olsakta milleti ite kaka otobusun soluna gecıp oraya bakıyom....hatta kapının gırısınde sol tarafta en basta bıtane 350 jawa var...ön lastıgı cıkıktı sanırım......:cherry:

bhen bır ara o motorların cezalarını öduyorsun ve yenı ruhsat falan cıkartıp alabılıyorsun dıye duymstum.....yanı motor parası yok...sadece cezalar ve yenı ruhsat....

bence acık artırma en ıysı.......
bıde 350 jawa en ıyısııı:mrgreen:

2.resımde iki mz yanyana duruyor...ne güzele duruyolar kardes kardes.....:mrgreen:

bı ara benım gara cavamda oraya gıdecektı....cavamın ruhsatı tertemızdıde...adamlar ruhsatı cok temız kullanmıslar....hiç kalem sürmemısler....:cherry:

alllahtan ruhsatı acınca 10 ytl hemen göze carpıyorda ordan yırttım yanı....bıde ehlıyet oldugu ıcın...yanı sertıfıka....ehlıyetı cıkartmaya gıdıyom dedım.....zaten mıgros köprusunun ordaydım....bıde orda hep aynı polıs duruyor....daha sonra o polısle tanıstımda....tabı o benı tanımamazlıktan geldı...hemserımmıs yaw......vay rüşvetçiler vayyyyyyyyyyy:p
verenler utansın :cherry: :cherry: :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar