bende otobusle ordan gecıyomda işyerıne gıderken.....hep gözum orda...bazen otobuste balık ıstıfı olsakta milleti ite kaka otobusun soluna gecıp oraya bakıyom....hatta kapının gırısınde sol tarafta en basta bıtane 350 jawa var...ön lastıgı cıkıktı sanırım......:cherry:
bhen bır ara o motorların cezalarını öduyorsun ve yenı ruhsat falan cıkartıp alabılıyorsun dıye duymstum.....yanı motor parası yok...sadece cezalar ve yenı ruhsat....
bence acık artırma en ıysı.......
bıde 350 jawa en ıyısııı:mrgreen:
2.resımde iki mz yanyana duruyor...ne güzele duruyolar kardes kardes.....:mrgreen:
bı ara benım gara cavamda oraya gıdecektı....cavamın ruhsatı tertemızdıde...adamlar ruhsatı cok temız kullanmıslar....hiç kalem sürmemısler....:cherry:
alllahtan ruhsatı acınca 10 ytl hemen göze carpıyorda ordan yırttım yanı....bıde ehlıyet oldugu ıcın...yanı sertıfıka....ehlıyetı cıkartmaya gıdıyom dedım.....zaten mıgros köprusunun ordaydım....bıde orda hep aynı polıs duruyor....daha sonra o polısle tanıstımda....tabı o benı tanımamazlıktan geldı...hemserımmıs yaw......vay rüşvetçiler vayyyyyyyyyyy
verenler utansın :cherry: :cherry: :cherry: