- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba. Bugün motorumu sürerken bi ses gelmeye başladı bir gıcırtı çok pimpirikli olduğum için direkt olarak google girip arora yetkili servis yazdım ve bana en yakın arora yetkili servisinin yolunu tuttum. SİNCAN AYSU BİSİKLET SALİH AKSOY diye biryere gittim. Oranın ustasıyla konuştum ve bana süspansiyonunda bilmem ne var motoru indirmem lazım yok şöyle yok böyle 1000 tane şey saydı. Hiç anlamadığım onlarca terimden sonra bana bu tamirin 2000 tl ortalama birşey tutacağını söyledi ve yarın akşama anca hazır olacağını söyledi. İçime bir kurt düştü ve başka bir servise götürmek istedim ETİMESGUT DURAN MOTOR TİCARET DURAN MOTOR TİCARET diye biryere götürdüm anlattım sorunumu. Sorun ayaklığımın orta sehbaya sürtmesinden meydana geliyormuş. Usta eline bir adet pense aldı ve sorunu yaklaşık 15 saniyede çözdü. Demek istediğim gerçekten sanayi ortamı berbat biryer çok iyi insanı da var böyle kanı bozuk karatersizler de var. Eğer birazcık motorunuzu önemsiyorsanız bu sincandaki tamirciye uğramayın