Ankara da gitmemeniz gereken tamirhane

Arkadaşlar merhaba. Bugün motorumu sürerken bi ses gelmeye başladı bir gıcırtı çok pimpirikli olduğum için direkt olarak google girip arora yetkili servis yazdım ve bana en yakın arora yetkili servisinin yolunu tuttum. SİNCAN AYSU BİSİKLET SALİH AKSOY diye biryere gittim. Oranın ustasıyla konuştum ve bana süspansiyonunda bilmem ne var motoru indirmem lazım yok şöyle yok böyle 1000 tane şey saydı. Hiç anlamadığım onlarca terimden sonra bana bu tamirin 2000 tl ortalama birşey tutacağını söyledi ve yarın akşama anca hazır olacağını söyledi. İçime bir kurt düştü ve başka bir servise götürmek istedim ETİMESGUT DURAN MOTOR TİCARET DURAN MOTOR TİCARET diye biryere götürdüm anlattım sorunumu. Sorun ayaklığımın orta sehbaya sürtmesinden meydana geliyormuş. Usta eline bir adet pense aldı ve sorunu yaklaşık 15 saniyede çözdü. Demek istediğim gerçekten sanayi ortamı berbat biryer çok iyi insanı da var böyle kanı bozuk karatersizler de var. Eğer birazcık motorunuzu önemsiyorsanız bu sincandaki tamirciye uğramayın

Evlendiysen çocuk nasıl yapılır bileceksin.
Yaşının genç olduğunu varsayarak tavsiyem doğru dostlar ve arkadaşlar edinmen.
Doğru kişilerle tanışıp yol aldığında belli bir süre sonra sağlam bir network ün olur.
Ayrıca böyle basit bir arıza için kendin de mutlaka gözlem yap öyle tamirciye git.

Evlendiysen çocuk nasıl yapılır bileceksin.
Yaşının genç olduğunu varsayarak tavsiyem doğru dostlar ve arkadaşlar edinmen.
Doğru kişilerle tanışıp yol aldığında belli bir süre sonra sağlam bir network ün olur.
Ayrıca böyle basit bir arıza için kendin de mutlaka gözlem yap öyle tamirciye git.
arızanın böyle basit birşey olduğunu bilmiyodum. Çok geniş ve çok güzel bir arkadaş çevrem var ama aralarındaki tek motorcu benim.

Motosikleti
D400
aroranın yetkili servisi bisikletci mi :D üzgünüm ama cidden komik.

merak ettım google yorumlara baktım, mekana yazılan yorumların hepsi berbat; keşke okusaydınız önce.

ne yazık ki bazı esnaf arkadaşlar karaktersiz olabiliyor.

aroranın yetkili servisi bisikletci mi :D üzgünüm ama cidden komik.

merak ettım google yorumlara baktım, mekana yazılan yorumların hepsi berbat; keşke okusaydınız önce.

ne yazık ki bazı esnaf arkadaşlar karaktersiz olabiliyor.
google yazdım kendi sitesine girip baktım ankaradaki yetkili servislerine o an da hiç google yorumlara bakamadım güzel bir ders oldu ama hocam

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
Arora diyosun, bisikletçi salih diyosun. zaten böyle bir kombinasyondan başka nasıl bir sonuç beklemek gerekir?

Arora diyosun, bisikletçi salih diyosun. zaten böyle bir kombinasyondan başka nasıl bir sonuç beklemek gerekir?
Hocam bu zamana kadar 4 tane ARORA yetkili servisinde bulundum ve hepsi inanilmaz iyi davranıp bütün sorunlarımı çözüp yardımcı oldular. Nedir bu Çin malı motor kullananları aşşağılamak anlamıyorum hocam kendim çalıştım kendim aldım anlımın teriyle gücüm buna yetti napiyim alamadım bı Honda gidemedim hondanin yetkili servisine

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
arızanın böyle basit birşey olduğunu bilmiyodum. Çok geniş ve çok güzel bir arkadaş çevrem var ama aralarındaki tek motorcu benim.
Eninde sonunda sanayide kazık yiye yiye öğrenip kazık yemeyecek bir çevre edineceksiniz. Başka çaresi yok. en azından yediğim kazıklardan öğrendim bir şeyler demeye bakın.

Motosikleti
DOMİNAR 400
Birlik mahallesinde Garage T diye dükkan var. Sahibi Erencan Abi. İşini biraz yavaş yapıyor ama güzel yapıyor. Gidilmeyecekleri bilmem de burası kötü değil

Çin malı motorla mutlu bir evlilik istiyorsanız sorunlarını kendiniz çözmeyi baştan kabul etmelisiniz.
Güzel bir alet takımı, scootersa bir de orta karar şarjlı somun sıkma makinesi, az da bir el becerisi.

Gerisi gelir..

Motosikleti
Bajaj D400
Arkadaşlar merhaba. Bugün motorumu sürerken bi ses gelmeye başladı bir gıcırtı çok pimpirikli olduğum için direkt olarak google girip arora yetkili servis yazdım ve bana en yakın arora yetkili servisinin yolunu tuttum. SİNCAN AYSU BİSİKLET SALİH AKSOY diye biryere gittim. Oranın ustasıyla konuştum ve bana süspansiyonunda bilmem ne var motoru indirmem lazım yok şöyle yok böyle 1000 tane şey saydı. Hiç anlamadığım onlarca terimden sonra bana bu tamirin 2000 tl ortalama birşey tutacağını söyledi ve yarın akşama anca hazır olacağını söyledi. İçime bir kurt düştü ve başka bir servise götürmek istedim ETİMESGUT DURAN MOTOR TİCARET DURAN MOTOR TİCARET diye biryere götürdüm anlattım sorunumu. Sorun ayaklığımın orta sehbaya sürtmesinden meydana geliyormuş. Usta eline bir adet pense aldı ve sorunu yaklaşık 15 saniyede çözdü. Demek istediğim gerçekten sanayi ortamı berbat biryer çok iyi insanı da var böyle kanı bozuk karatersizler de var. Eğer birazcık motorunuzu önemsiyorsanız bu sincandaki tamirciye uğramayın
Adında bisiklet geçen bir yere niye uğrayalım zaten hata sende.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam arorarin resmi sitesinde adresleri var yetkili servis diye benim ne hatam var anlamadim
yetkili servis diye bisikletçiden bozma dükkanları yetkili servisliğe kabul eden marka nasıl olur dememek sizin hatanız ama sizde hata yok, koskoca marka servis yetkisi verdiği yerler de düzgündür diye düşünmüşsünüzdür.

yetkili servis diye bisikletçiden bozma dükkanları yetkili servisliğe kabul eden marka nasıl olur dememek sizin hatanız ama sizde hata yok, koskoca marka servis yetkisi verdiği yerler de düzgündür diye düşünmüşsünüzdür.
valla bilmiyom hocam en yakın o diye gittim de bundan sonra araştırıp gideirm artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar