[Ankara] Çarşamba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eh açılmayacak mı bi başlık? :p

Bende de birkaç foto var, napsak acep :silent:

Bu arada komşular konusundaki uyarıların için teşekkür ederim Gencay abi :rendeer:

Bazı durumlardan dolayı hepinizin beni anlayışla karşıladığınızı umut ediyorum :pale:

Arkadaşlar yarın annemin ameliyatına gireceğim için uyumam lazım. bir daha ki çarşambaya görüşmek üzere diyeyim:)

Tekrar tekrar geçmiş olsun ablacım :salut: Güler yüzün tatlı dilin için tşk ederim, çarşamba görüşürük :rendeer:

Son düzenleme:
Bende de birkaç foto var, napsak acep :silent:

Bu arada komşular konusundaki uyarıların için teşekkür ederim Gencay abi :rendeer:

Bazı durumlardan dolayı hepinzin beni anlayışla karşıladığınızı umut ediyorum :pale:

Asıl bizim teşekkür etmemiz lazım canımm benimmm :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen:nasıl geldimama gördünmü pro biraz zor oldu ama yine buldum sizi

şu a açık olan tümarkadaşlara slm bende bundan sora burdayım
Murat hoş geldin. Seni bundan böyle daha aktif bekliyoruz :rendeer:

Arkadaşlar yarın annemin ameliyatına gireceğim için uyumam lazım. Gerçekten kötü geçen son günlerimde ilaç gibi geldiniz. Sizlerle tanıştığım için çok mutlu oldum.Annem için dualarınızı bekliyorum....bir daha ki çarşambaya görüşmek üzere diyeyim:)

Demet hiç bahsetmedin :salut: geçmiş olsun Annene acil şifalar dilerim. Umarım ciddi bir ameliyat değildir. Dua edeceğim

Arkadaşlar yarın annemin ameliyatına gireceğim için uyumam lazım. Gerçekten kötü geçen son günlerimde ilaç gibi geldiniz. Sizlerle tanıştığım için çok mutlu oldum.Annem için dualarınızı bekliyorum....bir daha ki çarşambaya görüşmek üzere diyeyim:)

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim....

Asıl bizim teşekkür etmemiz lazım canımm benimmm :rendeer:
geçmiş olsun.ameliyat olayından geç geldiğimden dolayı haberim olmadı.bence sen ameliyata girme.hasta yakını varken mutlaka aksilik çıkar.yani benim ailemden birinin amelyatı olsa girip bakmazdım.yakın etraftayken sorumluluk duygusu artar bu da beraberinde risk getirir.

walla aytac olmasa sayfaları dolduralacak bırı olmazdı dıye dusnuyorum nekadar şen şakrak aynı zamanda matrak bırıymış bakalım iddaa tutupta depoya koyacak benzıp bulabılıp geebılcekmıım:mrgreen: şaka bir yana gelmeye çalşacam

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi de bu toplantı geçti ama yaaaa :silent:

Sen benden daha şen şakraksın sanırım :mrgreen:

walla aytac olmasa sayfaları dolduralacak bırı olmazdı dıye dusnuyorum nekadar şen şakrak aynı zamanda matrak bırıymış bakalım iddaa tutupta depoya koyacak benzıp bulabılıp geebılcekmıım:mrgreen: şaka bir yana gelmeye çalşacam
gel gel biz anatolyanın önüne çadır kurduk.haftaya kadar orda yatacaz.sana da yer ayarlarız.

Dün akşam çok iyiydi, sizlerle tanıştığıma çok ama çok memnunum. :rendeer:
Bu arada demo, her ne kadar tanışamasakta sana çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Kendinize iyi bakın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

gel gel biz anatolyanın önüne çadır kurduk.haftaya kadar orda yatacaz.sana da yer ayarlarız.

bak buna gülerim
işte :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

1041, bundan sonra haftalık buluşmalar için yeni başlık açma; açılmış başlığa ekle fotoğrafları. Gezi Yazısı değil sonuçta bunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar