Ankara / Anatolia / Gırgır Şamata / Ümmet abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eveeeettttt başlıktan da anlaşılacağı gibi 14.05.2008 toplaşması en keyifli çarşamba toplaşmalarından birisiydi diyebilirim ......

Erken kalkanlar az biraz, gelemeyenler biraz bir şeyler kaçırdılar ama tekrarlanacağını umut ediyorum ......

Dün akşam bol kahkahalı saatlerin ardından birbirimize teşekkür ettik ama baktım ki özel bir topik açılmadı, kolları sıvayayım dedim ......

Bunlar benim makinadan çıkan ürünler, benim gördüğüm büyük ve küçük Murat abilerde ve Ümmet abi de fotoğraf makinası vardı ......

Onurda olup olmadığından emin değilim ....... Sonuç itibari ile Onur "Biz gezi yapmadık ki, topiğe ne gerek vardı?" dese de buyrun fotoğraflar :rendeer:

13052008.jpg

130520081.jpg

130520082.jpg

130520083.jpg

130520084.jpg

130520085.jpg

130520086.jpg

130520087.jpg

130520088.jpg

130520089.jpg

1305200810.jpg

1305200811.jpg

1305200812.jpg

1305200813.jpg

1305200814.jpg

1305200815.jpg

1305200816.jpg

1305200817.jpg

1305200818.jpg

Aslında dün akşama dair hepinize ayrı ayrı söylemek istediğim şeyler var
ama yorumları falan filan hepberaber yaparız diye düşündüm :cherry: :cherry:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ümmet abi ne zaman Işınlandın oraya :)

güzel bir akşam geçirmişsiniz..paylaşım için saol... ümmet abi de yanınızda... yani keyfinize diyecek yok... İstanbul dan selamlarrr....

motorize ekip ile xenon'un ne kadar da çok samimi fotoğrafları var ::kalbim::

:queen:

benim fotolar için biraz bekleyeceksiniz.sabah evden çıkarken baktım daha renkler tam olgunlaşmamış.hem ne demişler assolistler en son çıkar.

Çok sigara içiyorsunuz arkadaşlar:pr: hiç içmeyenleri düşünmüyorsunuz:farao: bir dahaki toplantılara sigara içilmeyen bölüm ayarlayın:bounce:

Çok sigara içiyorsunuz arkadaşlar:pr: hiç içmeyenleri düşünmüyorsunuz:farao: bir dahaki toplantılara sigara içilmeyen bölüm ayarlayın:bounce:
ben posta koyup itfaiye çağırtcam.sigara içmeyenleri koruma yaşatma ve yüceltme derneğini de kurcam.gerekirse içenleri tek tek kınıyacam.yahu sigara kullanmayanlar lütfen haklarınızı iyi savunun ya.neden milletin zehirlemesine sessiz kalıyorsunuz?

Gürselcim diğer topikte bana bir soru sormuşun nerdeydin, neden gelmedin ne yapıyordun diye, benim motoru adliyenini oto parkına çekmiştim, kapı kilitleyince bir daha çıkamıyorsun zati ben anatoliayı hiççç sevmiyorum biliyorsun ve de unuttum, saat 21 lerde topiği görünce uyandım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar dün akşam aranızda unutulmayacak saatler geçirdim hepinizi tanımaktan çok mutlu oldum,emrahın bitmek tükenmek bilmeyen espirileri,aytaçın ve demetin muhteşem çikolata resitalleri(kızbşına 35adet yediler):queen: afiyet şeker olsun hanımlara, pronun masabaşı memur kıyafet takım elbiseyle gelmeside süprizdi.ankara mt de asker üyelerimizinde bulunmasıyla artk mt asker.net olabiliriz:p:p kısacası çokgüzel bir toplaşmaydı finalde aytaç ve demetin gecenin 00:00 sinde makarna ziyafeti çokhoştu ellerine emeklerine sağlık ikisininde resimlere gelince bendekileri azsonra yüklüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
TanImsIz : Ümmet abi her zaman her yerde olabiler :cherry:

delipoyraz : Bizden de İstanbula sevgiler :rendeer:

Prometheus : motorize ekip ve xenon arasındaki yakınlık arkadaşlıktan ibarettir :p

bart1969 : Renkleri olgunlaşır olgunlaşmaz en kısa zamanda fotoğrafları bekliyoruz :bounce:

CBF150 : Sigaraya karşıyım ama yanımda içilmesi beni çok alakadar etmez. Pasif miyim neyim :mrgreen:

urcolak : Rutin çarşamba toplaşması nasıl unutulur yaaaa :pale:

Ümmet abi : Çikolata kutusuyla olan fotoğrafımızı dört gözle bekliyorum :queen:

Ankara ekibi bir gün barda birgün çamurda helal olsun size Ümmet abimide aranıza almışsınız allah muhabbetinizi arttırsın.Teşekürler Ankara MT

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ümmet abi : Bu fotoğraflar çok ama çok güzel çıkmış yaaa :rendeer:

Endurocu01 : Sizi de bekleriz efendim :bounce:

güzel bir buluşma olmuş.ümmet abi şimdi nereye ışınlancak çok merak ediyorum doğrusu :)

merak etme abicim 19 mayıstan sonra içemicekler...
yasak var hertürlü kapalı mekanda sigara içmek yasak o tarihten sonra...

Forumdan Uzaklaştırıldı
biliyorsunuz bir ara yayalara kırmızı ışıkta geçtikleri zaman ceza kesiliyordu. Genç bir vatandaş muhtemelen öğrenci kırmızı ışıkta yaya olarak karşıdan karşıya geçiyor. Polis durduruyor ceza yazacak. etrafta meraklı yüzler uygulama yeni başladığı sarmış. Yaşlı bir teyzede bir taraftan sesleniyor gence
- kaç evladım kaç kıçında plakan mı varki arkandan ceza yazsın :queen:

biliyorsunuz bir ara yayalara kırmızı ışıkta geçtikleri zaman ceza kesiliyordu. Genç bir vatandaş muhtemelen öğrenci kırmızı ışıkta yaya olarak karşıdan karşıya geçiyor. Polis durduruyor ceza yazacak. etrafta meraklı yüzler uygulama yeni başladığı sarmış. Yaşlı bir teyzede bir taraftan sesleniyor gence

Abi süper yaaaaaa. koptum valla.....

Ya bu kapalı alanda sigara yasağı olursa mecburen pastane motorcusu işinden vazgeçip kendimi açık alanlara salmam lazım.

:queen::queen::queen::queen::queen:

Paylaşım için sağolun. Buraya geldiğinde umarım görüşe biliriz. Bu gün hava bol yağışlı geleceği gün umarım güzel olur...

Büroda sabah sabah keyfini kaçırmayım diye göstermedim ama al bak şimdi doya doya:queen:
Allah kahretsin yaa linki atacaktım yine kapatmışlar youtube'yi:pr::pr::pr:

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 .

--------------------------------------------------------------------------------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar