Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eveeeettttt başlıktan da anlaşılacağı gibi 14.05.2008 toplaşması en keyifli çarşamba toplaşmalarından birisiydi diyebilirim ......
Erken kalkanlar az biraz, gelemeyenler biraz bir şeyler kaçırdılar ama tekrarlanacağını umut ediyorum ......
Dün akşam bol kahkahalı saatlerin ardından birbirimize teşekkür ettik ama baktım ki özel bir topik açılmadı, kolları sıvayayım dedim ......
Bunlar benim makinadan çıkan ürünler, benim gördüğüm büyük ve küçük Murat abilerde ve Ümmet abi de fotoğraf makinası vardı ......
Onurda olup olmadığından emin değilim ....... Sonuç itibari ile Onur "Biz gezi yapmadık ki, topiğe ne gerek vardı?" dese de buyrun fotoğraflar :rendeer:
Aslında dün akşama dair hepinize ayrı ayrı söylemek istediğim şeyler var
ama yorumları falan filan hepberaber yaparız diye düşündüm :cherry: :cherry:
Erken kalkanlar az biraz, gelemeyenler biraz bir şeyler kaçırdılar ama tekrarlanacağını umut ediyorum ......
Dün akşam bol kahkahalı saatlerin ardından birbirimize teşekkür ettik ama baktım ki özel bir topik açılmadı, kolları sıvayayım dedim ......
Bunlar benim makinadan çıkan ürünler, benim gördüğüm büyük ve küçük Murat abilerde ve Ümmet abi de fotoğraf makinası vardı ......
Onurda olup olmadığından emin değilim ....... Sonuç itibari ile Onur "Biz gezi yapmadık ki, topiğe ne gerek vardı?" dese de buyrun fotoğraflar :rendeer:
Aslında dün akşama dair hepinize ayrı ayrı söylemek istediğim şeyler var
ama yorumları falan filan hepberaber yaparız diye düşündüm :cherry: :cherry: