Ankara-Amasya-Antakya / Tiger Sport 1050-XT 660 ZA-Fazer 8

valla helal olsun, hem alışveriş hem gezi,hem bilgilendirme, süper olmuş, paylaşım için teşekkürler

Motorunuz hayırlı olsun çok güzel anlatmışsınız sayenizde gitmiş kadar oldum içim açıldı teşekkürler

Dostum çok teşekkür ederim :cat: Beğenmenize de çok sevindim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------

valla helal olsun, hem alışveriş hem gezi,hem bilgilendirme, süper olmuş, paylaşım için teşekkürler

Dostum çok teşekkür ederim. Bu paylaşımı Sizlerin beğenmiş olması da benim için mutluluk verici :thumleft:

Yeni motorun hayırlı olsun.

Anlatımın ve paylaşımın çok güzeldi. Hem tekerine hem klavyene sağlık.

teşekkürler kardeşim memeleketim amasya yı tarihi derinliklerine inerek incelemiş ve yazmışsın hatay ve diger yerleride çok güzel bir gezi raporu yazmışın motorunda hayırlı olsun umarım ileride güzel bir seyhatname hazırlarsın

1990-1996 Hatay da görev yaptım. Hakikaten harika bir şehir. Sanki tekrar gitmiş gibi oldum. Teşekkürler

Gezi yazısı dediğin böyle olur :) Teşekkürler.

Ben teşekkür ederim hocam :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------

Yeni motorun hayırlı olsun.

Anlatımın ve paylaşımın çok güzeldi. Hem tekerine hem klavyene sağlık.

Çok teşekkür ederim adaş. Beğenmenize sevindim:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------

teşekkürler kardeşim memeleketim amasya yı tarihi derinliklerine inerek incelemiş ve yazmışsın hatay ve diger yerleride çok güzel bir gezi raporu yazmışın motorunda hayırlı olsun umarım ileride güzel bir seyhatname hazırlarsın

Ne güzel bir temennide bulunmuşsunuz. Asıl ben Çok teşekkür ederim :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------

1990-1996 Hatay da görev yaptım. Hakikaten harika bir şehir. Sanki tekrar gitmiş gibi oldum. Teşekkürler

Mustafa Bey beğeniniz için çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar