Ankara A2 ehliyeti için sınav bekliyorum

Arkadaşlarım abilerim hepinize saygılar öncelikle. Ben Ankara'dan Orcun. Ben yaklaşık 4 ay önce teorik sınava girip daha sonra da B sınıfı ehliyetimi aldim. Hemen sonrasında da aynı sürücü kursunda a2 ehliyetim için dosyamı actirdim ve direksiyon sınavını bekliyorum. O günden beri yaklaşık 5 defa aradım bana her seferinde zamanı gelince haber vereceğiz dediler. Ama bana bu kadar beklemek garip geldi ve belli bir tarih de yok. Acaba benim gibi direksiyon sınavını bekleyen ve ya böyle bi tanıdığı olan var mı? Bir de bu motosikletin direksiyon sınavları hep böyle seyrek mi olur?
Şimdiden teşekkür ederim hepinize...

2 haftada bir yapilir normalde yazili sinavi gectiyseniz direksiyon sinavlari iki haftada bir yapilir.

Ankara için konuşuyorum, henüz sınav tarihi açıklanmadı, sürücü kursları da bekliyor. Sistem değişikliği nedeniyle bazı ayrıntıların ayarlandığı söyleniyor. Sınav ya Şubat'ın son hafta sonu 28'inde ya da Mart'ın ilk hafta sonu 5-6'sında yapılacak.

usta 14 ünde yani yarın yazılı sınav var ama a2 direksiyon sınavı yapılır mı acaba o meçhul

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar