Merhaba arkadaşlar,
B ehliyetim var ama asla 4 teker kullanmayı sevmediğim ve sonunda motosikletimi de aldığım için sıra trafikte de kullanabilmek için A2 ehliyete geldi, araştırmalar yapıyorum ama bir yandan da sinirden gülüyorum, kurs için fiyat alırken motosiklet kullanımı için ders de veriyorsunuz değil mi diyorum "aa aktif sürücü değil misiniz?" diye şaşkın şaşkın soruma soruyla cevap veriyorlar ee arkadaşım hepimiz anamızın karnında mı öğrendik ya veya zorunda mıyız? Ben bu işi güvenli sürüş tekniği ile öğrenmek istiyorum nedir bu abi ya sonra insanlar böyle yarım yamalak eğitim bile almadan trafiğe altlarında racer ile çıkıp allah korusun kaza falan yapıp canlarından oluyorlar, böyle yarım yamalak iş mi olur, motorlu kuryeyiz sanki haa
O nedenle ne olur bana Ankara'da birisi hem uygun fiyatlı hem de temel ve teknik incelikleri ile rn azından 4-5 saat motosiklet kullanımı için nacizane de olsa ders verebilen bir kurs önerebilir mi?
Bu arada ders de veririz amaa ücret 900 lira olur dedi bir kurs tepemi de attırdı, şikayet etmek gerek bunları tutturabildiklerine iş yapıyorlar.