(Ankara) 7 Mayıs 2008 Anatolia Fotoğrafları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüh beaaa.... Salı akşamı oraya bi göz atmak vardı kaçırmışız.... :queen::queen::queen::queen:

Bin9yüz85yüzde46 Resimler için teşekkürler. Sağolasın. :rendeer:
lem pastaneci bak ikimizde işsiziz. Ben pastane açayım sende seviyorsun pastanede oturmayı sende sabahtan akşama kadar pastanenin başında dur olmaz mı :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tatlı yanına light cola niye? Kilo yapmasın hesabımı?

Hı hı birbirini dengelesin diye, artı eksi gibi :p

Evet Murat abi haklı, aramızdan birisinin pastanesi olsa ne güzel olur :cherry:

Son düzenleme:
lem pastaneci bak ikimizde işsiziz. Ben pastane açayım sende seviyorsun pastanede oturmayı sende sabahtan akşama kadar pastanenin başında dur olmaz mı :queen::queen:

MURAAAT ABİ.....

ABİM BENİİİİİMMMM Abi Seni çok sevdiğimi hiç söylemişmiydim ben? Söylemediysem eğer EŞŞEKLİĞİME ver.

:rendeer::rendeer::rendeer:

Ama inan ben seni ÇOOOOOM AMA ÇOK SEVİYORUUUM...

:queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
MURAAAT ABİ.....

ABİM BENİİİİİMMMM Abi Seni çok sevdiğimi hiç söylemişmiydim ben? Söylemediysem eğer EŞŞEKLİĞİME ver.

:rendeer::rendeer::rendeer:

Ama inan ben seni ÇOOOOOM AMA ÇOK SEVİYORUUUM...

:queen::queen::queen::queen::queen:
bende seni sevdim tıtsel :p tamam pastaneyi açıyoruz o zaman. Sen bana para yollamakla meşgul ol ben Türkiye turu yapayım :p

bende seni sevdim tıtsel :p tamam pastaneyi açıyoruz o zaman. Sen bana para yollamakla meşgul ol ben Türkiye turu yapayım :p

Abi ne işin var Türkiye turunda? Boşver sen yorma bünyeyi, gel bearber pastanede oturup sohbetimizi yapalım, paramızı kazanalım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi ne işin var Türkiye turunda? Boşver sen yorma bünyeyi, gel bearber pastanede oturup sohbetimizi yapalım, paramızı kazanalım...
sen kazanılan paradan kendi payını al benim payımı yolla. Ben ayda bir uğrar çektiğim fotoları dev ekranda gösteririm :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet genelde boş oluyordur. Dün de kimsecikler yoktu. Emrahla koştuk durduk mekanın içinde, kimse bir şey demedi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar