Katılıyorum.Başlık yanlış olmuş bence.
Doğrusu "Bir otomobil sürücüsünün aniden önüne kırabileceğini öngöremeyen motosiklet sürücüsü" olmalı
Otomobil sürücüsü %100 veya 8/8 veya 88/88 suçlu olsa ne farkeder ki. Kırılan kol, bacak, kafa her durumda motosiklet sürücüsünün olacak. Bunu yazmaktan parmaklarımda, söylemekten dilimde tüy bitti ama bir daha deneyeyim. Arkadaşlar, başımıza gelebilecek her türlü kazada suçlu olan sadece ve sadece biziz. Önünüzdeki/arkanızdaki/yanınızdaki arabanın, kaldırımdaki yayanın saçma sapan bir hareket yapabileceğini öngörmüyorsanız hata sadece ve sadece sizdedir.
Bu düşüncedeki ironiyi anlayamayan ve hala "yaw hocam olur mu, adam resmen sinyal vermeden motorun önüne kırdı" falan gibi şeyler yazacaksanız bi susun yaaa allah aşkına
Trafikte, kimse bizi görmüyormuş veya görseler bile bize düşmanlarmış ruh haliyle sürmemizin uygun olacağını değerlendiriyorum...
Her yıl mezarlıklar binlerce haklı insanla doluyor .
Haklı olarak öleceğime haksız olarak yaşamayı tercih edenlerdenim.
O yüzden bırakın haklı olsunlar. Siz kazasız belasız ilerleyinde.
Dün adamın birisi motorculara kızıyor kendince. "ne işin var senin şeridin solunda niye önümden gidiyorsun , geçsene sağdan gitsene "
Dikkatinizi çekerim sol şeritte değil , şeridin ortasıda gidilmesine kızıyor man kafa. Aynı şerit içinde yanından geçecek yani.
Kimlerle aynı trafiği kullandığınızı unuttuğunuz anda başınız büyük derde girebilir.
Herşeyi göze almış ölümden korksa motora binmeyecek tipleri , hüngür hüngür ağlarken çook gördüm. Onlarda şanslı olup hayatta kalanlar. Bu merete delikanlılık sökmez arkadaşlar. Aklınızı başınıza alın.
O bin cc gümbür gümbür 3 sn de 100 yapan milletin ağzının suyu akarak baktığı ve havanızdan gtünüzün tavana vurduğu motordan ayrıldığınız anda , yolda sürüklenirken dünyanın en aciz insanı siz oluyorsunuz birden. Ve o haşmetle o acizlik arasında sadece 1 sn fark edebiiyor. Bir saniye sonra film kopabiliyor. O yüzden yok çekemiyorlar , yok yapamıyorlar kıskanıyorlar , boş işler bunlar. bu ağızlardan kurtulmanızı öneririm.