Ani Harabeleri, Doğubayazıt, İshak Paşa Sarayı

Geçen yıl gerçekleştirmiş olduğum ve yeni düzenleyerek rapor haline dönüştürdüğüm, Kars-Iğdır-Ağrı'da geçirdiğim hafta sonumu izleyebileceğiniz bir rapor.

Bir çok forum olduğu için ve hepsine ayrı ayrı yayınlamak ciddi bir zaman aldığı için bundan sonra gezilerimi www.2tekergunlukleri.com 'dan yayınlayacağım. İlgilenen tüm dostlara selamlar.

Ani Harabeleri, Doğubayazıt, İshak Paşa Sarayı Gezisi

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Kardeşim siteni inceledim gezilerini ve fotoğraflarını çok beğendim. Motosikletini merak ettim biraz bilgi verebilir misin. Gezilerinde beklentilerini karşılıyor mu? artı ve eksileri nelerdir.

valla cok kıskandım en kısa sürede bende bi gezi yapmak istiyorum çok hoş olmuş keyif aldım tşkler

Arkadaşlar teşekkür ederim.

Kubaya gelince,, geçen yıl sattım, şuan nx4 falcon kullanıyorum. Siteyi yeni açtığım için eski yazıları yüklüyorum şuan için :)

Str güzel motor, biraz yoruyordu beni , daha uzun soluklu geziler yapmayı düşündüğüm için geçen yıl sattım. Uzun yolda en büyük iki eksisi sele ve hız. Yani en önemli şeyler :) Ama ileride büyük motor alırsam ve ikinci motor düşünürsem büyük ihtimal str olur, hafta sonları atlayıp zıplamak için şu an f/p olarak en iyi seçenek str bence.

Tabi biraz da yapı meselesi, adam titanla 80 km hızla Türkiye'yi dolaşıyor :)

Sizi en derin sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Helali hoş olsun bravo vallahi bu yaşta bu denli profesyonellik alkışa şayansınız.

mükemmel gezi olmuş seçili coğrafya çok güzel fotolar çok kaliteli 10 numara gezi olmuş bence önemli olan motor değil üstündeki adamdır gs 1150 ADV alıp sahile çay içmeye giden endurocularla dolu memleket buda onlar bu iş nedir cevap olsun tekrar tebrikler

Doğrudur Hasan hocam,teşekkürler :) bizim ruhumuz enduro :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar