ANGARAJ 2014 sezon açılışı

Bilgimiz var ama tekrar hayırlı olsun diyelim..Tanıdık yüzler gördüğüme sevindim...
Atilla abimiz numarasını değiştirmiş selamlarımızı iletiverin...
Bolu MT olarak bi Ankara yapıcaz ilkbaharda...Görüşmek üzere....

Siyah - yeşil supermotonun marka modeli nedir acep ? Az önce esat ışıklarda gördüm ve egzos sesi harikaydı :)

Siyah - yeşil supermotonun marka modeli nedir acep ? Az önce esat ışıklarda gördüm ve egzos sesi harikaydı :)

böyle böyle şımartıyosunuz bu bebeyi, sonra çenesi durmuyo :p yoo kıskanmadım :mrgreen:
mondial x-treme (max değil ama öyle derseniz çok güzel kızıyo :mrgreen:)

böyle böyle şımartıyosunuz bu bebeyi, sonra çenesi durmuyo :p yoo kıskanmadım :mrgreen:
mondial x-treme (max değil ama öyle derseniz çok güzel kızıyo :mrgreen:)

Haha :D Esatta çığırtkan ybrlerden sonra(seyran apaçileri)böyle egzos sesini sevdim :) Zaten hiçbiri kask da takmıyor. Bugün öğle saatlerinde trafik tek tek çevirdi hepsini (Bülbülderesi,Reşit Galip ve Esat Caddesinin kesiştiği noktada).

Şu üniversite sınav maratonu bittikten sonra bende ehliyet,eğitim, motor ve ekipman dörtlüsünü oluşturup aranıza katılmayı bekliyorum sabırsızlıkla :)

Teşekkür ederim, teveccüüüünüz :joker:

Yaverimin de bahsettiği gibi modelimiz Mondial X-treme 250 SM. İyi motordur hoş motordur. Görüntüsü (kendi motorum diye demiyorum) gördüğün en iyi SM-Enduro motorlardan biridir. Egzoz başlı başına bir konu, sesi hem güzel hem baş ağrıtıyor bir süre sonra...:pr:

Bol bol geçiyorum Esat - Seyran taraflarından, ev o civarlarda :wiinkk:

Ben daha egzozdan cevrilen hic gormedim valla, daha bu sabah o kavsaktan gectim bagirta bagirta. Insallah bana denk gelmez. Nenehatun da cumhurbaskanligi kavsaginda hep polis oluyor ama genelde dolmuslara kil oluyorlar, onlari kontrol ediyorlar, ben yine de ordan gecerken fazla gaz vermeden geciyorum ne olur ne olmaz :)

Orada her sabah ışıklarda dururken 2 araba geride bekliyorum artık, son ana kadar :)

Ben daha egzozdan cevrilen hic gormedim valla, daha bu sabah o kavsaktan gectim bagirta bagirta. Insallah bana denk gelmez. Nenehatun da cumhurbaskanligi kavsaginda hep polis oluyor ama genelde dolmuslara kil oluyorlar, onlari kontrol ediyorlar, ben yine de ordan gecerken fazla gaz vermeden geciyorum ne olur ne olmaz :)

hiç çevrilmedin ama arkadan yazıp yazmadıklarını bilmiyon henüz:)

Bundan sonra plakaya lastik kancalardan birini dolayip da kullanacaz anlasildi :)

Erhan takılıyorum ya sadece :)) görünce sataşasım geldi. Zaten Hakan'la karşılaştık biz pazar günü, söyledi etkinliği ama gelemeyecektim zaten. :) Sağol abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar