sayın arkadaşlar 5 seneden fazladır samsung kullanıcısıyım
ilk wave 1 aldım smartphone olarak
sonra galaxy s galaxy s2 ve galaxy s3 s4
şu an note 3 kullanıyorum
s4 den memnun kalan arkadaşınız başka hangi android telefonları kullanmış bilmiyorum neyle kıyaslayıp s4 ün sorunsuz olduğunu söylüyor
yukarıda saydığım telefonların tamamını neredeyse 1 yıl kullandım
şimdi gelelim asıl konuya ilk çıkan s4 larde yazılımsal problem vardı kitleniyordu
ondan dolayı tüm telefonlarını geri aldı samsung düzeltip piyasaya tekrar sürdü
sizce türkiyede ki distribütörler hiç telefonları gönderip geri getirtmişmidir?
neyse konuya dönersek bildiğiniz neredeyse bütün telefon programlama sitelerine üyeyimdir
oralarda da nickim aynı a
s4 aşırı ısınıyor çok çok ısınıyor
hele güç tasarruf modunda elinizi yakacak seviyeye geliyor ki kullananlardan alıp bakın cpu un olduu yerde
yani ekranın üst orta bölmesinde işlemcinin ısınmasından dolayı yuvarlak bir iz çıkar
ısınmasından dolayı batarya şişiyor artık şansınıza farkederseniz değiştirirsiniz şin işi bataryalar 20 tl
patlama olayını çok duydum fakat görmedim (yabancı forumlarda yazıyor biliyorsunuz biz millet olarak sallamayı çok severiz bizim bir arkadaşın arkadaşının başına gelmiş tarzında sallama hikayelerimiz boldur o yüzden türkçe yazılanlara genelde inanmıyorum)
eğer benim gibi telefonun bokunu çıkararak kullanıyorsanız (oyun navigasyon film vs.) s4 e her hafta format çekmek zorunda kalırsınız ki direk devredışı kalıyor
yok aga ben alırım telefonu bi faceye bakarım bi tweet atarım iki de candy crush oynarım diyorsanız hiö bir problem yaşamazsınız
ama benim gibi kullanacaksanız s3 s4 ten daha randımanlı kullanım sunuyor haberiniz olsun
bu arada ikinci telefonum halen s3
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
G2 s4 ü döver

g2 nin rakibi z1 dir s4 le kıyaslamak dogru degil teknoseyirde incelemeleri var oralarada bir bak
bunu da eklemeden geçemiyeceğim türkiyede z1 e para veren kerizdir
s3 bile z1 den daha çzelliklidir
ha dersen 20 megapiksel kamera var o zaman sorarım adama ulen profesyonel fotoğrafçımısın
ya da sen hiç telefonla çektiğin fotoyu bastırıp evine astın mı diye
bir ay telefonda durup sonra siliyoruz hepimiz
en kral iş yapan facebook profil resmi yapıyor o da 3 cm ye 3 cm
yalan mı
(bu arada 4 ay z1 kullandım)