Android için uygulama

arkadaşlar abiler, samsung galaxy s4 telefon kullanıyorum.. özellikle youtube dan video indirmek için bildiğiniz kullandığınız bir program var mı?

tubemate iyi programdır
yanlız bunu kullanabilmek için hotspot shield yüklemen gerekiyor
dns siz çalışmıyor çünkü

Videonun linkinin başına ss yazınca kaydoluyor. https://www.ssyoutube.com/watch?v=94PAq8gKCow şeklinde,yani www. dan hemen sonra..

bu arada S4 kullananlar memnun mu telefonlarından? ısınıyor,patlıyor,çok sık arıza yapıyor diyorlar? telefonumu çaldırdım, 2. el S4 almayı düşünüyorum

Videonun linkinin başına ss yazınca kaydoluyor. https://www.ssyoutube.com/watch?v=94PAq8gKCow şeklinde,yani www. dan hemen sonra..

bu arada S4 kullananlar memnun mu telefonlarından? ısınıyor,patlıyor,çok sık arıza yapıyor diyorlar? telefonumu çaldırdım, 2. el S4 almayı düşünüyorum
sakın ola ki para verme hele ikinci eline kesinlikle para verme
samsungun hatalı ürettiği birkaç telefondan biridir

Ne hatası var ki ?
İlk çıktığından beri s4 kullanan bir arkadaşım var, o çok memnun mesela.

Ama ikinci el telefon konusunda tamamen hemfikirim.
Piyasada çok fazla IMEI klonlu telefon var. Güncelleme filan yapamıyorsunuz bunlara.

sorun tam olarak ne ki? şimdi bakıyorum sıfır telpa garantilisi 1300 tl, ikinci el alayım diyorum 1,000 tl den aşağı yok :S yani madem bukadar sorunlu neden ikinci elleri yüksek? Bir sürü kişi sakın alma dedi,ekranları hemen kırılıyor,kasası soyuluyor,düşerse hamur gibi yamuluyor dediler.. tek sorun bunlar mı?

Bazı kullananlar da toz kondurmuyor =/ kafam karışık. telefon çalındı armut gibi kaldım. LG g2 mi alsam, yoksa sıfır discovery 2 mi alsam. en fazla 900 tl bütçem var.. bu parayada ikinci el S4- G2 yada sıfır discovery 2 alabiliyorum. LG nin hafıza kartı kabul etmemesi,pilinin çıkmaması ve fonksiyon tuşlarının arkada olması sorun =/ En son satıcam evi gidip Xperia Z3 alıcam o olacak =)

sorun tam olarak ne ki? şimdi bakıyorum sıfır telpa garantilisi 1300 tl, ikinci el alayım diyorum 1,000 tl den aşağı yok :S yani madem bukadar sorunlu neden ikinci elleri yüksek? Bir sürü kişi sakın alma dedi,ekranları hemen kırılıyor,kasası soyuluyor,düşerse hamur gibi yamuluyor dediler.. tek sorun bunlar mı?

Bazı kullananlar da toz kondurmuyor =/ kafam karışık. telefon çalındı armut gibi kaldım. LG g2 mi alsam, yoksa sıfır discovery 2 mi alsam. en fazla 900 tl bütçem var.. bu parayada ikinci el S4- G2 yada sıfır discovery 2 alabiliyorum. LG nin hafıza kartı kabul etmemesi,pilinin çıkmaması ve fonksiyon tuşlarının arkada olması sorun =/ En son satıcam evi gidip Xperia Z3 alıcam o olacak =)

Merhaba,

Bence hiç kafanı ağrıtma git Discovery 2 al.

Selamlar.

discovery 2 nin şuanki piyasadaki modeli çift sim kartlı,hafıza kartı takılmıyor ve pili çıkmıyor =/ eylül ayında tek sim kartlı,hafıza kartı takılanı gelecek dediler daha ses yok =/ sanırım sonuç GM D2 olacak, tabi tek simlisi gelirse

Keske konuyu dagitmasaydiniz arkadaslar.s
Ben s4 umden memnunum, dusuruyorum falan bana miain demiyor.. bana sorarsan tek ve en buyuk sorunu asiri isinmasi.. ama bende s4 alma derim biraz arastirma yaparsan 750-900 lira fiyat araliginda guzel telefonlar var..

Keske konuyu dagitmasaydiniz arkadaslar.s
Ben s4 umden memnunum, dusuruyorum falan bana miain demiyor.. bana sorarsan tek ve en buyuk sorunu asiri isinmasi.. ama bende s4 alma derim biraz arastirma yaparsan 750-900 lira fiyat araliginda guzel telefonlar var..

Konun neresi dağılacak pardon? bak otopsici sana güzel program söylemiş, ee bitti daha ne bekliyosun? Bak bende programsız nasıl kaydedeceğini yazmışım? Daha ne beklentin var ki? istersen admine şikayet et bütün mesajlarımızı silsin KONUNDAN eş dost akrabanı çağır kendi kendinize yazın..

Yahu ne ilginç adamlar var, burası forum, bi soru sormuşsun bizde cevap vermişiz, laf lafı açmış 2 satır yazılmış yine bilgi veren mesajlar ile.. Sen aldığın cevaba teşekkür edeceğine bize sitem ediyosun =) eyvallah canın sağ olsun

G2 s4 ü döver :) g2 nin rakibi z1 dir s4 le kıyaslamak dogru degil teknoseyirde incelemeleri var oralarada bir bak

sayın arkadaşlar 5 seneden fazladır samsung kullanıcısıyım
ilk wave 1 aldım smartphone olarak
sonra galaxy s galaxy s2 ve galaxy s3 s4
şu an note 3 kullanıyorum
s4 den memnun kalan arkadaşınız başka hangi android telefonları kullanmış bilmiyorum neyle kıyaslayıp s4 ün sorunsuz olduğunu söylüyor

yukarıda saydığım telefonların tamamını neredeyse 1 yıl kullandım
şimdi gelelim asıl konuya ilk çıkan s4 larde yazılımsal problem vardı kitleniyordu
ondan dolayı tüm telefonlarını geri aldı samsung düzeltip piyasaya tekrar sürdü
sizce türkiyede ki distribütörler hiç telefonları gönderip geri getirtmişmidir?
neyse konuya dönersek bildiğiniz neredeyse bütün telefon programlama sitelerine üyeyimdir
oralarda da nickim aynı a
s4 aşırı ısınıyor çok çok ısınıyor
hele güç tasarruf modunda elinizi yakacak seviyeye geliyor ki kullananlardan alıp bakın cpu un olduu yerde
yani ekranın üst orta bölmesinde işlemcinin ısınmasından dolayı yuvarlak bir iz çıkar
ısınmasından dolayı batarya şişiyor artık şansınıza farkederseniz değiştirirsiniz şin işi bataryalar 20 tl
patlama olayını çok duydum fakat görmedim (yabancı forumlarda yazıyor biliyorsunuz biz millet olarak sallamayı çok severiz bizim bir arkadaşın arkadaşının başına gelmiş tarzında sallama hikayelerimiz boldur o yüzden türkçe yazılanlara genelde inanmıyorum)
eğer benim gibi telefonun bokunu çıkararak kullanıyorsanız (oyun navigasyon film vs.) s4 e her hafta format çekmek zorunda kalırsınız ki direk devredışı kalıyor
yok aga ben alırım telefonu bi faceye bakarım bi tweet atarım iki de candy crush oynarım diyorsanız hiö bir problem yaşamazsınız
ama benim gibi kullanacaksanız s3 s4 ten daha randımanlı kullanım sunuyor haberiniz olsun
bu arada ikinci telefonum halen s3

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

G2 s4 ü döver :) g2 nin rakibi z1 dir s4 le kıyaslamak dogru degil teknoseyirde incelemeleri var oralarada bir bak

bunu da eklemeden geçemiyeceğim türkiyede z1 e para veren kerizdir
s3 bile z1 den daha çzelliklidir
ha dersen 20 megapiksel kamera var o zaman sorarım adama ulen profesyonel fotoğrafçımısın
ya da sen hiç telefonla çektiğin fotoyu bastırıp evine astın mı diye
bir ay telefonda durup sonra siliyoruz hepimiz
en kral iş yapan facebook profil resmi yapıyor o da 3 cm ye 3 cm
yalan mı
(bu arada 4 ay z1 kullandım)

S4 kullanıyorum şuan. S3 önceki telefonumdu. Tavsiyem fazla para vermemek adına s3 almanız. Gözle takip şu bu ozelliklerini hiç kullanmıyorum hiç de pratik olduğunu düşünmüyorum. Bu arada arada takılmalar oluyor. Sık oluyor hatta. Özellikle tarayıcıda(chrome) oluyor. Sebebini ben de bilmiyorum. Diğer taraftan 60 sekmeye kadar açtığım oldu. Sorun olmuyor. Isınma çok fazla oluyor.
S3 ün 4ten aşaği kalır bir yanı yok. Hızdır ekran kalitesidir mesela..

sayın arkadaşlar 5 seneden fazladır samsung kullanıcısıyım
ilk wave 1 aldım smartphone olarak
sonra galaxy s galaxy s2 ve galaxy s3 s4
şu an note 3 kullanıyorum
s4 den memnun kalan arkadaşınız başka hangi android telefonları kullanmış bilmiyorum neyle kıyaslayıp s4 ün sorunsuz olduğunu söylüyor

yukarıda saydığım telefonların tamamını neredeyse 1 yıl kullandım
şimdi gelelim asıl konuya ilk çıkan s4 larde yazılımsal problem vardı kitleniyordu
ondan dolayı tüm telefonlarını geri aldı samsung düzeltip piyasaya tekrar sürdü
sizce türkiyede ki distribütörler hiç telefonları gönderip geri getirtmişmidir?
neyse konuya dönersek bildiğiniz neredeyse bütün telefon programlama sitelerine üyeyimdir
oralarda da nickim aynı a
s4 aşırı ısınıyor çok çok ısınıyor
hele güç tasarruf modunda elinizi yakacak seviyeye geliyor ki kullananlardan alıp bakın cpu un olduu yerde
yani ekranın üst orta bölmesinde işlemcinin ısınmasından dolayı yuvarlak bir iz çıkar
ısınmasından dolayı batarya şişiyor artık şansınıza farkederseniz değiştirirsiniz şin işi bataryalar 20 tl
patlama olayını çok duydum fakat görmedim (yabancı forumlarda yazıyor biliyorsunuz biz millet olarak sallamayı çok severiz bizim bir arkadaşın arkadaşının başına gelmiş tarzında sallama hikayelerimiz boldur o yüzden türkçe yazılanlara genelde inanmıyorum)
eğer benim gibi telefonun bokunu çıkararak kullanıyorsanız (oyun navigasyon film vs.) s4 e her hafta format çekmek zorunda kalırsınız ki direk devredışı kalıyor
yok aga ben alırım telefonu bi faceye bakarım bi tweet atarım iki de candy crush oynarım diyorsanız hiö bir problem yaşamazsınız
ama benim gibi kullanacaksanız s3 s4 ten daha randımanlı kullanım sunuyor haberiniz olsun
bu arada ikinci telefonum halen s3

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

bunu da eklemeden geçemiyeceğim türkiyede z1 e para veren kerizdir
s3 bile z1 den daha çzelliklidir
ha dersen 20 megapiksel kamera var o zaman sorarım adama ulen profesyonel fotoğrafçımısın
ya da sen hiç telefonla çektiğin fotoyu bastırıp evine astın mı diye
bir ay telefonda durup sonra siliyoruz hepimiz
en kral iş yapan facebook profil resmi yapıyor o da 3 cm ye 3 cm
yalan mı
(bu arada 4 ay z1 kullandım)

Samsungdan şaşmam diyen adamın telefonudur s4 :)

Benchmark antutu testlerinedemi hiç bakmadın gör orda s4 ü ne hale getirmiş s3 den g2 ye gectim en basitinden g2 snapdragon 800 iken s4 snapdragon 600 testler kullanıcı yorumları her sey ortada g2 mi s4 mü sor google amcaya söylesin

Samsungdan şaşmam diyen adamın telefonudur s4 :)

Benchmark antutu testlerinedemi hiç bakmadın gör orda s4 ü ne hale getirmiş s3 den g2 ye gectim en basitinden g2 snapdragon 800 iken s4 snapdragon 600 testler kullanıcı yorumları her sey ortada g2 mi s4 mü sor google amcaya söylesin

yahu yukarıda z1 i eleştirdim hiç g2 ile ilgili yorum gördün mü?
tekrar diyorum ben tükçe yazılmış veya türkiyeden herhangi birinin yazılarına inanmıyorum
O yüzden googleye sorma ihtiyacı duymuyorum
G2 hiç kullanmadım ve başkalarının aksine hiç kullanmadığım şey hakkında yorum yapmam

s4 ile ilgili yazılanların kimisine katılmakla birlikte kimi sorunları ben yaşamadım.. telefonu elinden düşürmeyen, sürekli video film izleyen birisi olarak gerçekten ısınma dışında çok kullanımı olumsuz etkileyecek bi sorunla karşılaşmadım açıkçası.. ama yine diyorum, paranızı çöpe atmayın s4 almayın :D

çalınna S3 ten sonra S4 mantıksız ozaman, arka kapağı deri olan yeni versiyonda ısınıyor mu ki? Ozaman LG G2 nin sıfırını 1200 tl ye almak en mantıklısı galiba =/ bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum, inanın bana hiçbiryerde buradaki gibi kaliteli ve dürüst yorumlar bulamadım. Teknoseyirin bütün incelemelerini izledim saatler sürdü =) S4 için olumsuz yorumlarına denk gelmediğim için bukadar soru işaretim oldu.

konunun gidişatına değil belki ama başlığa uygun bir sorum olacak.
klasik kablosuz tek hoparlörlü bluetooth kulaklık ile telefon defterinden yalnızca sesli komut kullanarak arama yapabileceğim kullanışlı ve tabiki ücretsiz =) bir program bilen varmı acaba? şimdiden teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

güncel lütfen =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar