Anahtar Kırıldı

ddh

arkadaşalar dün motorumun anahtarı kırıldı motorun bagajını açacağım derken çevirmemle kırılması bir oldu saten bir iki defa eğilmişti yeni anahtar çektidrim ama onuda eğiyor biraz anahtarı takdığım yer çok sert ona ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mekanizma yagsız olabilir sıkışmış olabilir söküp yağlamanızı tavsiye ederim..

elite 100 lerin malesef o sorunu var. bende kullandım bir müddet elite. 06bluedragger arkadaşımızın da dediği gibi ben yağlamıştım. ve koltuk selesini açarken cok ağır şekilde açıyordum. kolay gelsin..

ddh

ya anahtarı yağladım tbir iki kere takıp çıkardım ama yinede pek yumuşadığını hisstemedim olmazsa mekanizmayı sökeceğim

wd 40 kullanın :cat:

ince uzun bir hortumu var anahtar yuvasının içine sokup püskürtün belki sökmeye gerek kalmaz

anahtarı cok hafif ısıtıp yagla yuvayıda yagla ve sıcak anahtarı sok 2sn sonra yuvasında oynat ve sıcak yaglı kontagımız servise hazır afiyet olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasin dedigi gibi wd 40 kullan:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence koltuğun kilidi kasıntılı çalışıyor...Koltuğun tam kapandığına ve kasıntının olup olmadığına bak....

Bende sana Wd40 öneririm diğer arkadaşlar gibi. Bnede kontak sorununu çok yaşadım malum yağmurda falan kalıyo motor yıkıyoruz mekanizmalarda yağ kalmıyo Wd40'ı belki bu isimle bulamazsın ama elektronik parçacılarda "yağlı sprey" yada "kontak sprey" adı altında bulabilirsin. Ben elektronikçiyim genelde kontak problemi yada kilit falan problemi yaşadığımda onu sıkıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar