anadolu yakasında lastik takan yerler

İyi günler arkadaşlar, kadıköy öncelik anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir yer var mı ? 13 temmuzda uzun yola gideceğim yavaştan gerekli şeyleri halletmeye başlamak istiyorum

feneryolu alt geçitten stada inince ışıklar var. orada moto tamirciler yoğunlukta. fikirtepe hızırbey caddesinde de bir sürü moto tamirciler var.

tamirciden ziyade lastik işi yapan yer lazım bana. Uzun yola gideceğim ince ayarlamalarının yapılması lazım

o zaman en sağlam yer olan Ali Esengül ya da mototal i tavsiye ederim. ss makinalarda balans çok önemli ve çoğu sözde ustanın bildiği gibi eşekçe yapılmaz. yetkili serviste yaptırırsan elinde bir belge olur, sağda solda yaptırırsan elinde bir lastik bir de jant kalabilir. iyimser olalım ama hakikaten bu ülkede motosiklet tamircilerinin çoğu eski bisikletçidir. en sağlamı honda yetkili servisleridir. Ben honda genel merkezini aradım ve öğrendim, türkiyede en iyi ustamız Ali Esengül demişlerdi.

Ben sym wolf 250 icin yetkili servisinde taktirdim altan motor kartalda.. 2-3 defa olctu balansi yapti ugrasti.. balans makinesi fazla devirli cevirmedi ama.. on arka takim takti 40 tl aldi toplamda.. ben yaptigi isi sevdim bir sorun cikmadi 140 lara kadar ciktim.. sym-suzuki servisi olsa da honda integra falan geliyor..

Anadolu yakasindaysan bi sabah dogu bati hondaya git hallet derim ben ...

Hasanpaşa mototalı aradım 100+kdv sadece lastik takmak için istediler. Hava filtresinide değiştirecepim onun işçiliğini ayrıyetten alırlarmış... Atiye-soygunvar.mp3

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------

Konşuk motorla konuştum lastik başına 20tl dediler... İkiside yetkili servis sözde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
klasik mototal hep aynı hikaye bende ön cam ve çanta almıştım mototaldan 550 tl ye servise gönderdi, 30 tl ye momtajını yaparlar dedi kabul ettim. Servise gittim 48 tl işçilik faturası çıkarmışlardı.Hiç şaşırmadım kolay gelsin

Hasanpaşada buzmotor var KTM mağzasının sağındaki sokaktan girince sağda, ismi değişti sanırım ama michelin bayi gidince görürsün.

Şİmdiye kadar hep Bostancı Buz motor da taktırdım lastiklerimi michelin takma ve ayar parası da almadılar.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
göztepe de var. e-5 in hemen üst tarafında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar