Konuya şunu eklemek istiyorum. Birkaç gündür yoğunluğumdan ve uykuculuktan siteye giremedim. Ancak Tuzla Dodo Beach Club topicini acarken Boy arkadaşımızın topicinin farkında bile değildim. Ben orayı periyodik bir buluşma noktası olarak lanse etmedim zaten. Yaz içinde bir iki organizasyon orada yapılabilir diye resimleyip sizlerle paylaşmak istemiştim. Konu Dodo mu yoksa 0216 mı olayına niye gelmiş anlam veremedim. Bu yer tartışmasına Dodo'yu bundan sonra katmaz iseniz sevinirim. Orası sadece organizasyon yapabileceğimiz hoş bir mekan olarak düşünüldü.
Bu arada Dishy, ben Ersen'i bir yere kaçırmıyorum yahu. Bu konu da nedir anlamadım. KARAKIZ'ım gerekli cevapları vermiş o yüzden konuyu uzatmayacağım
fedaral, Dodo'nun resimleri bu topicteki önceki sayfalarda benim nickim altında yayınlandı. Var yani resimler..
Bu arada Dishy, ben Ersen'i bir yere kaçırmıyorum yahu. Bu konu da nedir anlamadım. KARAKIZ'ım gerekli cevapları vermiş o yüzden konuyu uzatmayacağım
fedaral, Dodo'nun resimleri bu topicteki önceki sayfalarda benim nickim altında yayınlandı. Var yani resimler..