Anadolu Yakasi Sabit Buluşma Noktasi Önerileri

Yer hakkında fikriniz?

• Cafe 0216 Kartal - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.

Oy: 34 70.8%
  • Cafe 0216 Kartal - Beğenmedim, başka bir yer bulun.

Oy: 10 20.8%
  • Dodo Sea Club Tuzla - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.

Oy: 4 8.3%
  • Dodo Sea Club Tuzla - Beğenmedim, başka bir yer bulun.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    48

boy

Çoktan şişti bile ::sas::

Evet arkadaşlar, başkasının önereceği uygun yerler yok mu? Bu arada Avrupa tarafında da bir yerler bulalım diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dishy' Alıntı:
imza değildir sadık kalmakta ki olay ne evliler var :)
neyse kapattık :)
şişirmeyelim :p :p

anne öğütü dinliyorum ve susuyorum :p

ikiside uzak . bostancı ancak merkez olur . çoğu motorcu kadıköyde.

bence gayet guzel mekan, avrupa anadolu diye ayrılmadan da ortak olacak bir yer bulunmalı bence her iki yakaya da yakın.mesela; kanlıca-tophane-rumelihisarı-sarayburnu-kuruceşme-dolmabahce-salacak vs gibi yerler de dusunulebilir...

Anadolu yakası için bu yer oldukça uygun gözüküyor. Zaten daha önce de poz. oy kullanmıştım.

Fazla da uzatmaya gerek yok. Kısa bir süre içinde gider, denetleriz. :cherry:

Burada anlatılmaya çalışılan olay, bilgisayara bakmadan şöyle bir tur attığında "bakalım kimler var?" diyebileceğin bir mekan arayışı....

boy kardeşim, şuna googleearth den bir harita da koy da, yeri iyice belli olsun.

Son düzenleme:
bu araştırmayı yapan arkadaşlara teşekkürler.bence oldukça güzel biyer hem belli bir mekan olursa plan,organizasyon yapılmadan bile fırsat bulup giden arkadaşlar orada biraraya gelme fırsatı bulabilirler uğrak yerimiz olur yani.ve mesafe olayı gerçekten de göreceli bir olay motorcuya km hesabını yakıştıramıyorum.gönüller bir olup motorlu da olduktan sonra 3-5 km nin hesabı olmaz diye düşünüyorum.

beer's olabilir ....maltepe kakao olabilir...dodo nun resimleri varmı ?...

ben 0216 yı begendim güzel bir yere benziyor.
bende isterimki bulusma noktası evimle işim arasında gidip gelirken görebileceğim bir yer olsun. plansız progrmasız girip içeri bakayım tanıdık varmı diye ama herkezin istediği gibi olmuyor. kimi diyorki beers olsun ki bana en uygun ve yakın yer fakat 0216 yada gidip bakmak lazım diye düşünüyorum. hatta pazar motogp ye gitmeden bi brunch yapsak orada dahada ii olur derim.

ferni' Alıntı:
bence gayet guzel mekan, avrupa anadolu diye ayrılmadan da ortak olacak bir yer bulunmalı bence her iki yakaya da yakın.mesela; kanlıca-tophane-rumelihisarı-sarayburnu-kuruceşme-dolmabahce-salacak vs gibi yerler de dusunulebilir...
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer:

avrupa yakasında bildiğim pek bir yer yok ama kuruçeşme,dolmabahçe,baltalimanı,sarıyer,tarabya'da güzel yerler var diye aklımda kalmış.

bence her 2 yakada da boğaz şeridine yakın yerlere bakılmalıki göreceli olan uzaklık kavramı bir nevze de olsa herkes tarafından problem çıkartmayacak bir hale gelsin.
varsa daha iyi önerisi olan yazsın lütfen.

uygundur valla boy seçmişse bişey vardır bende artık yavaş yavaş eski günlere aranıza dönmek istiyorum sevgilerimle....

bencede boğaz seridine yakın yer secılmelı cunku asya avrupa olayına gırmeden kardesce oynıyalım bu oyunu oyun bozanlık yapmadan :)

Arkadaslar.. ben bugun bır gıdeyım dedım bulamadım.. Gulsuyu sapagından gerı dondum. Nerde tam yerı burasının..

bizzat iş çıkışı gittim. bişeyler atıştırdım.
hizmet güzel,yemekler güzel,fiyatlar da güzel,manzara da ...alkol yok zaten belirtilmişti çok da önemli değil yaaa.

TRADER' Alıntı:
Arkadaslar.. ben bugun bır gıdeyım dedım bulamadım.. Gulsuyu sapagından gerı dondum. Nerde tam yerı burasının..
bostancıdan sahil yolundan gidiyosun kartal tarafına dogru. sol da sema hastanesi felan var maltepeyi geçtıkten sonra.devam et sola bi sapak var kartal-dragos yazıyo. donmuyorsun kartala dogru devam edıyorsun. ilk soldan u donusu yapıyorsun(bostancı istikametine) 200 metre ilerde sağda. gırıs bıraz ters kalmıs bende gectım dolayısıyla yavas gıtmekte yarar var.

Son düzenleme:
gidilecek yöne göre birkaç ortak yr belirlemek daha mantıklı olur kanısındayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar