Anadolu Yakasi Sabit Buluşma Noktasi Önerileri

Yer hakkında fikriniz?

• Cafe 0216 Kartal - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.

Oy: 34 70.8%
  • Cafe 0216 Kartal - Beğenmedim, başka bir yer bulun.

Oy: 10 20.8%
  • Dodo Sea Club Tuzla - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.

Oy: 4 8.3%
  • Dodo Sea Club Tuzla - Beğenmedim, başka bir yer bulun.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    48

boy

Arkadaşlar, burada amaç tartışmak değil. Bizim önerdiğimiz yer buluşmak için oldukça uygun. Bazıları için mesafe uzak olabilir ama dediğim gibi mesafe herkes için göreceli çünkü herkes aynı yerde oturmuyor. Bana da çok yakın bir yer değil burası ama ben buluşmaya gelirim. Bence orada burada buluşalım demek yerine alternatif net bir yer söyleyin, o yerin uygunluğunu da tartışalım.

Mekan belirlerken önemli olan, motosikletlerle buluşulacağı için motorlara uygun park yerinin olması, oturulacak yerinin yeterli sayıda olması, muhabbet ederken kimseyi rahatsız etmiyor olmamız, rahatça hareket edebiliyor olmamız önemli kriterler bence. Burayı gördüğünüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Haa işletmeden memnun kalmayabiliriz, orasını bilemem. Gidip görmek, en azından bir kez denemek gerektiğini düşünüyorum.

Yanlış anlamayın, ne buranın sahibini tanıyorum, ne de komisyon alıyorum :mrgreen: Sadece bize çok uygun bir yer gibi geldi.

teror' Alıntı:
abi işlerim dolayısıyla bazı gezilere katılamadım arkadaşlar adımı naylon üye'ye çıkardılar :p hani daha fazla kızdırmamak için bu arkadaşları bende katılayım dedim:mrgreen:

kanka bizde yalan olduk ya...valla namımız var ama yüzümüzü gören cennetlik...vay be bi zamanlar neydik kanka...Taksim Nevizadede görüştük galiba en son...sevgilerle kankstarr...:rendeer:

boy

@ashes
hee sen tek ben anlatırım herkez dinler dersen o ayrı o zaman kürsü yapalım çık konuşma yap
Abicim senden fırsat kalmıyor ki konuşmaya :mrgreen:
yol yapmak festivalleremi olur genelde
Eh tabi google arama motoru ile hiçbir yere gidilemiyor, orası doğru :mrgreen:

Ben sadece bir yer önerdim. Her şekilde yorum yapmak serbest. Şu anki oy oranlarına bakarsak (22 olumlu, 9 olumsuz) çoğunluk mekanı uygun bulmuş gibi. Bence bir kez denemek gerekli diye düşünüyorum sadece.

küçük çamlıca'da bir tane koru var. 1000 motor gelse bile rahat alır o genişlikte.
etraf yeşillik dolu. etrafta restoran civarı yerlerde var.
bir bakmak lazım derim küçük çamlıcaya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardak kayalıklarına gidelim güzel yer kimse ayrı ayrı grup olup dagılamaz bi yere gıc gıca otururuz :):)

pardon ben avrupa yakasındandım karışmıyim işinize ama tokatköyde güzel bi yer biliyom :)

Son düzenleme:
boy ben sana ne anlatıyorum sen ısrarla anlamamk istiyorsun senin buldugun yer ok dedim güzel bende olumlu oy kullandım zaten
bende 5 tane motor var sen merak etme sadece alkol aldıgım için kullanmıyorum :)
sen çok bildigin için herşeyi sana cevap vermekle meşgul oluyorum
yeri bulmuşsun herkezde ok demiş anladın mı birdaha diyim mi :)
benim dedigim eğlencedir gelmem dersin olur biter yok festivalmiş yok yolmuş :)
100 km hızla seyreden yol yapan grupla yol yapmayımı düşünüyorsun :)
sabit 100 km hızla şöyle 50 km gitsene :) devamlı :)
haklısın sitenin büyük bir bölümü race motor kullanıyor evet yol yaparsın :)

mekan guzel ama bıraz daha batıya alırsak bence daha mantıklı olur merkezı yakalamıs oluruz mesela maltepe bostancı arası

boy' Alıntı:
@ashes

Abicim ben senelerdir bir sürü organizasyon yaptım, grup olarak da bir ton yere gittik. Bunu ancak eski üyeler bilir ve hatırlar. Ama bizim yaptığımız organizasyonlar genelde bir yerde oturup yemek içmek üzerine değil, yol yapmak, yeni yerler keşfetmek üzerine. Şimdi bir organizasyon yapsak eminim kimse gelmez, herkes bir bahane bulur.

amac herkesın ortak noktasını bulup ona gore hareket etmek dıılmı banamı ole gelıyo kafam karıstı ? :silent:

Son düzenleme:
Nemrut' Alıntı:
küçük çamlıca'da bir tane koru var. 1000 motor gelse bile rahat alır o genişlikte.
etraf yeşillik dolu. etrafta restoran civarı yerlerde var.
bir bakmak lazım derim küçük çamlıcaya.

Küçük Çamlıca köprüye yakınlığı açısından avantajlı bir bölge diyebilirim.. Arkadaşıma katılıyorum. Gerek araçlı gerek araçsız gelecek tüm üyeler için her saatte heryere ulaşım imkanıda var. Düşünülebilir.

arkadaşlar bence her iki yerde güzel ikisinede gidilebilir ama iki gezi farklı zamanlarda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ayrıca nacizane düşüncem moto gp tuzlada buraya en uygun yerde cenkmenderesin açtığı topic önerisi diye düşünüyorum. boy arkadaşımızın araştırıp bulduğu yerde sonraki etkinlik için gayet uygun bence her iki arkadaşada bizler için araştırıp bulduğu yerler için çok teşekkür ediyorum.

boy

@ashes
bende 5 tane motor var sen merak etme sadece alkol aldıgım için kullanmıyorum 100 km hızla seyreden yol yapan grupla yol yapmayımı düşünüyorsun sabit 100 km hızla şöyle 50 km gitsene devamlı haklısın sitenin büyük bir bölümü race motor kullanıyor evet yol yaparsın

Arkadaşım sen gündüzleri de içiyorsun herhalde :mrgreen: Bu konuda bilgisiz olduğun belli. Daha önceki gezi yazılarını okursan toplu gezilerin nasıl yapıldığını anlarsın. Sabit 100 km/h hızla 50 km değil binlerce kilometre yol yaptım. Uzun mesafelerde toplu sürüşlerde en uygun hız zaten 90-100 km/h arasıdır. O yüzden scooterlar için bile uzun yol yapılabiliyor. Racing motora biniyorum diye her zaman 200 km/h ile gitmiyorum ben. Ayrıca uzun yolda en zor ve yorucu makinadır racing. Uzun yol yapmak motorda değil, kafada bitiyor. O yüzden bizim bindiğimiz motorlarla uzun yola gidilmez demeyesin.

Sanırım ben yanlıs anlıyorum..
Arkadaslar burayı su tarıhte gıdelım dıye onermıyorlar kı.. Aksam cıkacak olan canı cekerse buraya gelsınler dıye onerıyorlar. Oyle her yere cumbur cemaat gıtmek mumkun olmaz kı . herkesın her zaman ısı gucu oluyor.

Ama boyle bır yer tesbıtının soyle bır avantajı olabılır. Aksam programsız bır sekılde cıktın bakınıyorsun oylece... Gıdıp bır bakarsın kımse var mı dıye uyarsa oturursun uymazsa kendı programını kendın yaparsın.

Ben caddeye cıkınca arkadasları genelde beers ın arkasındakı ısıklar da felan goruyorum. Bılsem kı bu yenı yer bır "benchmark" o zaman once oraya bakarım..

Yanı bunun gıbı ıste....

boy' Alıntı:
Aslında boğaza yakın bir yerler olsa daha güzel olur, hem Anadolu hem de Avrupa yakasındakilere uyar. Ama bu sefer de Cenkmenderes ve ekibi uzak diye ağlayacak :queen:

Boy boy, ağlayacak yaşımız çoktan geçti be koçum:cherry: ki bulduğun yeri beğendiğimizde yazdık heryere geliriz sıkma canını,

boy' Alıntı:
Ayrıca uzun yolda en zor ve yorucu makinadır racing. Uzun yol yapmak motorda değil, kafada bitiyor. O yüzden bizim bindiğimiz motorlarla uzun yola gidilmez demeyesin.

şu bahsettiğin festival haziran'ın kaçına denk geliyor? ve benim uzun yol tecrübem hiç yok, gelirsem yardımcı olur musunuz?::utangac:

bence mekan fikirleri gayet uygun, özellikle cafe216 son açıklamalardan sonra gayet mantıklı geliyor. avrupa yakasında da böyle bir mekan bulunursa, dolmabahçe'deki çay bahçesi gibi, hiç olmazsa millet boş boş dolanırken oraya gider ve birkaç kişi ile rastlaşabilir. valla şahsen ilk fırsatta 216'yı denemeye giderim :)

boy

@TRADER
Sanırım ben yanlıs anlıyorum..
Arkadaslar burayı su tarıhte gıdelım dıye onermıyorlar kı.. Aksam cıkacak olan canı cekerse buraya gelsınler dıye onerıyorlar. Oyle her yere cumbur cemaat gıtmek mumkun olmaz kı . herkesın her zaman ısı gucu oluyor.
Kesinlikle doğru anlamışsın ::xblink:: Cumartesi maç sonrası Bostancı Beer's in oraya gelen CBR125R sen miydin yoksa? Biz birkaç kişi orada buluşalım öyle karşıya geçelim dedik. Sabit buluşma yeri de tamamen her seferinde tarif etmemek içindi. Bu tip yerler belirlenirse canı sıkılanlar oralardan geçerken bir göz atıp tanıdık birileri varsa muhabbete katılmak isteyebilir diye düşündük.

(crato)bak boy abin var ona danışacaksın sana uzun yol yapma tecrübesini anlatıcak 90 km hızla 50 km gidiyor motoruda hararet yapmıyor :)
güzel harbiden boy banada ögret şu olayı ben bilmiyorum merak ettim harbiden
bir kaç arkadaşım var race kullanan onlarınki hararet yaparmış aynı hızda 50 km gidilince o yüzden biraz basmaları gerekiyormuş demişlerdi
aydınlatırsan bizi sevinirim bu konuda

boy

@crato
şu bahsettiğin festival haziran'ın kaçına denk geliyor? ve benim uzun yol tecrübem hiç yok, gelirsem yardımcı olur musunuz?
Haziran sonu yanlış bilmiyorsam 29-30 Haziran 1-2 Temmuz 4 gün oluyor. Biz geçen sene Cuma günü gittik ama bu sefer Perşembe'den gitmeyi düşünüyoruz. Festival gerçekten çok eğlenceli. Uzun yol deneyimin olmasına gerek yok, şehir dışı sürüş şehir içinden çok daha güvenli ve kolay. Toplu sürüşün tadını da esas bu tür yolculuklarda alıyorsun. Uzun yola ilk kez deneyimli birileri ile çıkman avantaj olacaktır, Erhan (Skullhunter) da ilk kez geçen sene bizimle gelmişti şehir dışına. Gelenlere her türlü desteği veririz.

gerginlik mi var yoksa şaka mı anlayamadım neyse umarım gerginlik felan yoktur yapmayalım böyle şeyler ...
hepimiz kardeşiiiiiiiiiiz bu öfkeeeeeeeeeeee......:cherry:

boy

@ashes
(crato)bak boy abin var ona danışacaksın sana uzun yol yapma tecrübesini anlatıcak 90 km hızla 50 km gidiyor motoruda hararet yapmıyor
güzel harbiden boy banada ögret şu olayı ben bilmiyorum merak ettim harbiden
bir kaç arkadaşım var race kullanan onlarınki hararet yaparmış aynı hızda 50 km gidilince o yüzden biraz basmaları gerekiyormuş demişlerdi
aydınlatırsan bizi sevinirim bu konuda
Ashes'cığım hala içkiye devam mı? :mrgreen: Racing de dahil hiçbir motor 90 km/h süratle yol aldığı için hararet yapmaz. Geçen sene motosiklet festivaline Bergama'ya gittik, 500 küsür km yol yaptık. Zaten Erhan (Bandit) olduğu için 100-110 km/h süratin üzerine çıkamadık :) Benim motorun hararet yapıp yapmadığını gelenlere (Bandit, Skullhunter, Sword, v.s...) sorabilirsin. Benim sadece 600FS ile yaptığım yol 30.000 km... 2003 yılından bu yana Motosiklet.net ile birçok gezi yaptık, gezilerde 100cc scooterler bile vardı, benim motorla onlara uymama rağmen şimdiye kadar da hiçbir gezide hararet yapmadı. Seni feci yemişler bence. Sanırım bu konuda yeterince aydınlatabilmişimdir :)

araştırmaktan sıkıldım uzun yol tecrübelerini baktım boy var onu kızdırıp anlatmasını sağladım nasıl oldugunun kavga yada gerginlik yok egleniyoruz :)
yok beni yemediler senin anlatman süperde ben araştırmak istemiyorum sitede uzun yol yapmayı o yüzden sana sordum dolaylı yoldan:)mesafeyi uzatmak istemedim :)

boy

@trenox
gerginlik mi var yoksa şaka mı anlayamadım
Yok yaw ne gerginliği? Takılıyoz öyle. Ashes'i de çok severim ben :rendeer:

@ashes
araştırmaktan sıkıldım uzun yol tecrübelerini baktım boy var onu kızdırıp anlatmasını sağladım nasıl oldugunun kavga yada gerginlik yok egleniyoruz
Neden kızayım yaw? Alalallaaaaa... Höttt!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar