Anadolu usulü RAP ile HES protestosu - VİDEOLU

Köyceğiz Gölü'ne dökülen Yuvarlakçay'a hidroelektrik santral kurulmasına karşı çıkan köylüler 100 günü aşkın bir süredir çadırda nöbet tutuyor. HES'lere karşı rap grubu kurup şarkı besteleyen köylülerin eylem alanında dilek ağacından 'temsili' anıt ağaç mezarına kadar yok yok... İşte Muğlalı köylülerin rap'li protestosu!

http://video.mynet.com/eglendirmece/koylulerin-rap-li-protestosu/489271/

Çok tatlı olmuş ya, etkilendim şahsen. Hes hes hes hadi be sende ::pala::

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Çok tatlı olmuş ya, etkilendim şahsen. Hes hes hes hadi be sende ::pala::

Sakin ha!
Sayin basbakanimiz santrallere karsi çikanlar için bölücü terimini kullandi.
Liderleri de Tarkan.
Sen bu bölücü terör örgütünün hangi kanat sorumlususun bakayim?

Sizi gidi bölücüler sizi!!!!::miiz1::

O arada nine müziğe girince mükemmel oluyor :)

Sadece başbakan mı? Bu forumda bile onlarcası var. :cherry: Dış mühraklaar, Türkiye gelişmesüün istürleer, grinpis tuzağüüü, elektrüük lazuuumm. :p

Ben ayrı bir örgüttenim, başbakanın eli falan uzanamaz bize :p Liderimiz de Resul Balay. Gençken çekildiğim bi resmimi koyayım;

Penguin_Liberation_Front.JPG

Lütfen aşağıdaki haberi dikkatli okuyun:

Bursa'da bir kurban kesim yerinin açılışına katılan Devlet Bakanı Faruk Çelik konuşma yapmak için kürsüye geldiği sırada bir hayvan üreticisi tarafından protesto edildi.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'nın merkez Yıldırım İlçe Belediyesi ve Kasaplar Odası işbirliğiyle İsabey Mahallesi'nde yaptırılan ''Modern Kurban Kesim Yeni Entegre Tesisleri''nin açılış törenine katıldı.

Törende, Bakan Çelik'in konuşma yapmak üzere kürsüye geldiği sırada yanına yaklaşan ve adının Metin A. olduğu öğrenilen bir hayvan üreticisi, ''Yurt dışından hayvan getiriyorsunuz, benim 7 bin TL değerindeki ineğim bulaşıcı hastalıktan öldü, tavukları ödediniz, inekleri de ödeyin'' diye bağırdı. Bakan Çelik'in yanına çağırdığı hayvan üreticisi elini kürsüye vurarak, "Alın terimle paramı kazanıyorum. Paramı öyle dalavereyle kazanmıyorum. Bu ülkede market açarsın, büyük marketler gelir. Hayvan satarsın, yurtdışından hayvan gelir. Devlet buna ses çıkarmaz. Sen 15 liraya yem getir. Hayvanı biz besleyelim" diye konuştu.

Devlet Bakanı Çelik, hayvan üreticisine sert tepki gösterirken "Siz normal misiniz?" diye sordu. Bakanın bu sözlerine daha da sinirlenen Murat A. üzerindeki montu yere atarak, "Sen cahilleri kandırırsın, beni değil" dedi.

Açılış töreninde yaşanan gerginlik, Bakan Çelik’in, "Bu arkadaş normal değil galiba. Alın arkadaşı buradan" demesiyle sürdü. Tören alanından korumalar tarafından uzaklaştırılan Metin A., tepkisini, "Ben birinci sınıf vatandaşım. Bu vatanın sahibiyim. Atam da, babam da burada öldü" diye bağırdı.

İşte durum bu. Biri bölücü der. Ki terrörist başıyla "müzakere" yaparak en büyük bölücülüğü yapan kendisidir.

Diğeri de sorununu dile getiren vatandaşa "sen normal misin" diye sorar. Allah' ım bizi kimlere yönettiriyorsun diye soruyorum bazen kendime. Sonra hemen hadis geliyor aklıma: "Hak ettiğiniz gibi yönetilirsiniz."

Böyle bir konunun burada ne işi var, sen normal misin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar