Ana sayfa reklamı ve müzik

Sevgili site yönetimi,
Reklamsız olmaz bu işler biliyorum ama Bajaj reklamı siteyi ilk açtığımda blockerı aşarak kapatamadığım ve göremediğim bir yerlerden çalmaya başlıyor.
Ansızın kulağıma gelen bu ses irkilmeme (çan sesi var) ve çoğu zaman çalıştığım programdan anlamsız sesler geldiğini sanmama yol açıyor.
Bir çözümü yok mu bu işin :)

Bu videolar opsiyonel çalışmalı. Her siteye girişte çalıştımı 4,5g kotalı kullanıcıları sıkıntıya sokar. Bende 4.5g yok kafam rahat ehe

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Siteye her girişte değil, günde sadece bir kere çıkıyor olmalı reklam. Aksi bir durum var ise düzeltelim, ama günde bir kere reklam çıkması da normaldir di mi?

Siteye her girişte değil, günde sadece bir kere çıkıyor olmalı reklam. Aksi bir durum var ise düzeltelim, ama günde bir kere reklam çıkması da normaldir di mi?

Ben ona hiç dikkat etmedim kaç kere çıkıyor diye ama reklam gözükmüyor sıkıntı orada sadece müzik var kapatma şansımız da yok, belki bu konuda bir düzeltme yapılabilir.:cat:

Müziği duydum mu çakıyorum bi f5 sorun filan kalmıyo bir daha rahatsızda etmiyo ama video gözükse daha iyi alışmışız reklamları kapatmaya reklamı göremeyince bi telaş oluyom. Hızlı interneti olanlar için zararlı. BTK bununla ilgili çalışma yapmalı. Hiç bir video tıklanmadan açıkmamalı. Özellikle haber sitelerinde bu durumla çok karşılaşıyorum ve o videolarda hiç kapanmıyo 3-4 video aynı anda başlatılıyor.

Çok sinir bozucu, bende sadece bende böyle oluyodur diye başlık açmamıştım..

:farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao:

tekrar üst sıralara taşıyım şu başlığı. Her zamanki gibi çanlar çalıyor çok sinir bozucu bi şekilde ama reklam gözükmüyor. Hayır içine tükürdüğüm şeyi kapatılmıyor da

DKN

bende sabahları ilk girişte diyorum bu ne. virüs kaptı sanmıştım bilgisayarı

siteye her girişte müzik çalıyor. oldukça sinir bozucu ve rahatsız edici.

Bende de her girişte çalıyor.Hatta gözükmüyo müzik var ama görüntü yok.

Evet evet müzik var görüntü yok reklam yok kapatamıyoruz bende ooooooohhh diye ses cıkıyor aklım gidiyor korkuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar