- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Bilip bilmeden sallayanlar yokmu.... :farao::farao:suzukı an 125 çok sağlam halis muhlis çin malı...Kymco kalitesiyle kıyaslamayalım....Kymcı Tayvandan kopup gelen bir canavar ve işçiliğiyl eçok kalitelidir...ben Kymcoya her zaman kefil olurum her konuda Honda ve Yamahadan üstün olduğunu dersem scooter teknolojisinde bu abartı olmaz...
an 125 benzin tüketimi psikopata bağlamış vaziyetdedir...an 125 i eleyelim...gelelim Kymcoya...benim gözüme agılıty cıty 125 hoş görünüyor...o lastik ebadıyla bu motor iş yapar beyaz rengiyle...super 8 biraz daha çocuk işi gibi olgun bir görüntüsü yok çok sportif...
Amma sallıyorsun.. Yok fazla yakıyormuşta yok çinliymiş.... Biz salağız değilmi...2 yıldır An nin üzerindeyiz ... Benzincim var... Benzine bakıma para vermiyoruz ya.....:farao::farao:
Bilmedğin motora çamur atma huyundan vazgeçin artık... Kymco yu övebilirsin normal karşılarım ama diğer markalara çamur atmayın ....
İnsanları da yanlış yönlendirmeyin... Ayıptır....
Al işte bir tane daha.....2007 yılında 2250tl kmpanya fiyatı plaka hariç satılan an125 e ne olmuş da 3400tl olmuş :silent:
kymco super8 nerdeee an125 nerde aradaki fiyat farkı çok az bile super8 tavsiyemdir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 ----------
yazmayacaktım ama kendimi tutamadım, sen buna kendini inandırdınmı şimdi? bırak super8 i normal agility i bile geçemezsin hoca yapma allah aşkına hemde 2 kişi diyorsun super8 gaza dokunmamıştır bile![]()
AN 125 HK
Garanti: 2 yıl veya 30.000km
Motor Tipi: 4-zamanlı, SOHC, karbüratörlü, 1-silindir
Sübaplar: 2
Soğutma sistemi: Hava soğutmalı
Silindir hacmi: 124 cm3
Çap: 52,0 mm
Strok: 58,6 mm
Sıkıştırma oranı: 10,2 : 1
Maksimum güç: 8,8 hp / 7500 dd
Maksimum tork: 9,3 Nm / 6000 dd
SUPER 8
Tek silindir 4 zamanlı
9.6 / 8000
9.3 / 6000
Hava
CVT
124,6
CDI
Bu verileri nerden buldun?.... An nin Gücü 9.3 hp... Elimdeki kitapçığın fotokopisini çektireyim mi?....
Ayrıca An hiç bir zaman 2250 lira olmadı.... Plaka dahil ilk çıktığından beri 2700 tl ye satıldı...
Şu an An125 yok Türkiye de... 2010 ları geliyor diyorlar...
Plaka hariç 3650 tl olacakmış fiyatı....:cat::cat: Sırf piyasaya girebilmek için 2700 den kampanya yapmışlar... :cat::cat::cat:
Bu arada eğer denk getirirsem kymconuzu An nin nasıl deldiğini kameraya çekip koyarım...
Hiç An ye bindin mi?.... :wiinkk: