an 125 arıza yardım!!

arkadaslar an 125 motorum 1 bikac gun once sabit hızda giderken değişik bi ses cıkardı (ufak bi patırtı) daha sonra motor normal giderken cok titreme yapmaya basladı motorcuya goturdum motorun sagına soluna baktı bişeyi yok dedi. Ben de kullanmaya devam ettim. Bugun de yolda giderken motor bi anda istop etti ve daha calısmadı. Marş basıo ama motor calısmıo. Başına bole bişey gelen veya yardım edebilicek kimse var mı?

Sekmn kırmış olabilir ama başına gelen varsa yardımcı olcaktır ban 1 kere olmustu oda kitlemişti

O kadar çok nedeni olabilirki ve bunların hepsi yazılsa da yinede bambaşka bir sebepten olmuş olabilir.
Hele bu kadar veri ile yorum yapmak çok zor olduğundan sanırım uzak duruyor arkadaşlar..
Şimdi birisi kabaca ateşlemeden yada benzin beslemeden bir sıkıntın olabilir dese inan senin hiç işine yaramaz bu bilgi. Çok Kaba olur.
Ayrıca ne olmuş olursa olsun bir usta görücek omotoru. Ha ben şunu denedim bunu dendim ama olmadı fakat bunu bunu yaparkende şöyle birşey farkettim deseydin durum farklı olurdu.

O kadar çok nedeni olabilirki ve bunların hepsi yazılsa da yinede bambaşka bir sebepten olmuş olabilir.
Hele bu kadar veri ile yorum yapmak çok zor olduğundan sanırım uzak duruyor arkadaşlar..
Şimdi birisi kabaca ateşlemeden yada benzin beslemeden bir sıkıntın olabilir dese inan senin hiç işine yaramaz bu bilgi. Çok Kaba olur.
Ayrıca ne olmuş olursa olsun bir usta görücek omotoru. Ha ben şunu denedim bunu dendim ama olmadı fakat bunu bunu yaparkende şöyle birşey farkettim deseydin durum farklı olurdu.

benim tahminim aşırı titreme olayıyla ilgili bi sorun. Motorda aşırı titremeye yol acan bişey var mıdır peki? Motorun varyatörüyle ilgisi olabilir mi?

marş motoru dönüyor ama motorumu döndürmüyor? ayak marşı dene ?

+ motosiklet kaç bin km de ?,

sorun motor ile alaka lı bi problem gibi görünüyor.

Allah kolaylık versin.

İstanbul da isen Acar motor a git, An 125 Profesör ü, Suzuki yetkili servisi.

Her derde derman bi usta dır kendileri.

.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karbüratörün üzerinde 2 tane hortum var.. Biri emiş biri tahliye.... Emiş hortumun ya kırılmış ya çatlamış......:cat:

çözüldü

motoru bugun bi ustaya gosterdim sorun sadece bujidenmiş bujiyi değiştirdi ve motor calıstı. Korktuğum olasılıklar basıma gelmedi.Ama yine de varyatöre bakmasını istedim ustanın ve varyatör kapagındaki dişlerin kırılmıs oldugunu gorduk motordaki titremenin sebebi de bu olması lazım Yorum bırakan arkadaslar sağolun..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
An 125 konusunda
bu usta ve Profesyonel bilgi birikimi neye bağlayalım abicim ?

.

Genelde An lerde bu rahatsızlık var.... Hortumları uzun tutmuşlar... Katlanınca zamanla kırılıyor.....Tam koltuğun altındaki bagaja denk geliyor....

Birikimi An sahibi olmama bağlayabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar