- Konu Yazar
Arkadaşlar motorunuzun ön amörtisör bakımını nasıl yapabiliriz?Bilgisi olan var mı şimdiden taşekkürler.
Ya aslında amördisörlerle ilgili bir sorun yok ama ben yinede tedirgin oluyorum.sanki eski hasaslıgı yok gibi geliyo bana yaglamak gerekirmi acaba onları paylaşım için teşekkürler tekirdaglı..
keçeleri bozulabilir.çok teker falan yapıyosan ya da sürekli çukurlu (ki Türkiyede baya boldur bu yollar) yollarda kullanıyosan zamanla keçelerini bozabilir.onuda zaten sen değiştiremezsin.ayrıca amortisörün hakkında yeteri bilgi sahibimisin bide o var.teleskobik mi ters teleskobikmi yağlımı gazlımı bunları biliymusun,?
Ya aslında amördisörlerle ilgili bir sorun yok ama ben yinede tedirgin oluyorum.sanki eski hasaslıgı yok gibi geliyo bana yaglamak gerekirmi acaba onları paylaşım için teşekkürler tekirdaglı..
Yok bende çin malı motor yok.Keçerin zamanla gittigini biliyorum.Ama keçler saglam.Ben yaglamayı düşünüyorum.Grez yagı uygunmudur bunlara?Yoksa başka yag mı sürmek gerekir?
evet bendede amartisör sorunu var eski hassaslığı yok acaba bunu kimler yapar hangi tamirciler yoksa..yada motorcular yaparmı?
gres yagı kullanma sakın yag amortısor parlaklıgını kaldırır ve buda kecelerıne zarar verır bulabılırsen en ınce kızak yagı bul dıkış makınasının falan olabılır ve yagı surmeden once amortısoru cok guzel sıl daha sonra az mıktarda yagla fazlası zarar . gazlı ıse sakın sen dokunma servıse götur .